Maar wat krijg je daar nou voor?

 

Strepen Melding Melding Icoon

Binnen jouw level belonen we je graag voor jouw loyaliteit! En het mooie is: had jij al punten gespaard in 2022? Dan tellen die al mee! Vergeet dus niet te vragen bij de deelnemende ondernemers naar het scannen van jouw ROOSapp of ROOSpas!

Momenteel zijn we druk bezig met mooie ontwikkelingen om jouw ROOS24 ervaring nóg beter te maken! Houd er dus rekening mee dat sommige functionaliteiten in de ROOSapp nog niet helemaal compleet zijn. Wil je toch gelijk aan de slag met jouw ROOS24? Download dan de ROOSapp en start vast met sparen!

De levels

Brons
tot 1.000 punten

Zilver
van 1.000 tot 2.000 punten

Goud
van 2.000 tot 3.000 punten

Platinum
vanaf 3.000 punten

We hebben hele mooie beloningen binnen ieder level, maar blijven dit ook steeds updaten! Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten!

rooscadeaukaart

Brons

Tot 1000 punten
=
Leuke ROOSkortingen

Zilver

1000 – 2000 punten
=
Cadeaukaart t.w.v. €10,-

Goud

2000 – 3000 punten
=
Cadeaukaart t.w.v. €25,-

Platinum

3000+ punten
=
Cadeaukaart t.w.v. €40,-

Melding Icoon

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

Heel eenvoudig! Open jouw ROOSapp en klik op de QR code rechtsboven in je scherm. Jouw ROOSpas is dan zichtbaar en onderaan verschijnt een rood plusje. Wanneer je daarop klikt kan je jouw ROOScadeaukaart toevoegen. Dit kan zo vaak als je wilt! Wel zo handig om alles op 1 plek te kunnen bewaren.

Lukt het scannen van de kaart niet? Voer dan de code handmatig in.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

De punten die je spaart zijn tot het einde van het kalenderjaar geldig. Zorg er dus zeker voor dat je je punten die je gespaard hebt op tijd inwisselt voor een van de leuke beloningen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de cadeaukaart op twee verschillende manieren kopen:

  1. Koop de cadeaukaart bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.