ROOSpas

 • Spaar voor gratis cadeaus bij winkels en horecazaken
 • Kans op waardevolle prijzen
 • Korting en gemak bij het parkeren

Veelgestelde vragen

 • Wat is ROOS24?

  ROOS24 is een spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad waarbij je als consument bij elke aankoop bij deelnemende winkels en horeca punten spaart. Deze punten worden gekoppeld aan je persoonlijke ROOSpas en zijn in te wisselen voor gratis producten. Je kunt bijvoorbeeld sparen voor een worstenbroodje van Bakkerij van den Bemd voor 150 punten of een luxe zonnebril van Optiek van Wely voor 2895 punten. Naast sparen voor producten kun je de ROOSpas gebruiken voor korting op parkeren en doe je met een geregistreerde pas maandelijks automatisch mee aan de loterij om kans te maken op fantastische prijzen, zoals een jaar lang gratis parkeren.

 • Hoe kom ik aan de ROOSpas?

  Stap 1 van het ROOS24 spaarprogramma is het halen van jouw persoonlijke ROOSpas. Deze pas is gratis en te verkrijgen bij alle deelnemende winkels en horeca én eenvoudig digitaal aan te vragen via de ROOS24 app.

 • Hoe activeer ik mijn ROOSpas?

  Je kunt de ROOSpas gemakkelijk activeren door hier een account aan te maken. Dit is belangrijk: alleen met een geregistreerde ROOSpas maak je namelijk automatisch elke maand kans op de maandprijzen. In je persoonlijke omgeving kun je de ROOSpas toevoegen en activeren door het kaartnummer in te voeren. Registreren kost slechts 2 minuten.


  Heb je hulp nodig bij het activeren van de pas? Op maandag en dinsdag tussen 13:30 tot 16:00 uur is het Digipunt in Parrotia geopend om jou te helpen met de registratie. Meer informatie over het Digipunt vind je hier.

 • Wat kan ik nog meer zien in mijn persoonlijke omgeving?

  Wanneer je inlogt op ROOS24.nl, zie je een totaaloverzicht van jouw punten, een transactieoverzicht (je ziet precies wanneer je bij welke winkels en horeca punten hebt ontvangen en hoeveel) en alle puntendeals. Je kunt hier ook je gegevens aanpassen.

Laad meer