Over ROOS24

Wat leuk dat je ROOS24 bezoekt! Oftewel: hét platform voor jouw bezoek aan de Roosendaalse binnenstad. Of je nu een bezoek brengt als local of als stedentripper: hier vind je alles wat je altijd al wilde weten over Roosendaal. Dit ís Roosendaal.

Van een van de grootste muziekwinkels in Europa tot de mooiste optiekzaak van Nederland: alle ondernemers hebben hun krachten gebundeld om jou via dit platform al het moois van de binnenstad te laten zien. Maar ook voor praktische informatie als openingstijden, parkeren in de binnenstad en een evenementenkalender ben je hier aan het juiste adres.

Dit is Roosendaal: inspirerende blogartikelen over de binnenstad

Jouw bezoek aan Roosendaal begint hier, bij ROOS24. Wij houden je namelijk dagelijks op de hoogte over alles wat de Roosendaalse binnenstad te bieden heeft. Kom je een dagje langs? Gezellig! Wij weten je precies te vertellen waar je lekker kunt eten en drinken en waar je ab-so-luut naar binnen moet als je op zoek bent naar een leuk cadeau. Maar ook een stad als Roosendaal heeft bezienswaardigheden die je niet mag missen. Wij zetten ze voor je op een rij! Ben je een insider? Dan wil je natuurlijk weten welke feestjes er aankomend weekend op de planning staan. Of dat er binnenkort wegwerkzaamheden zijn om de routing naar de binnenstad te verbeteren. Via de nieuws rubriek ontdek je werkelijk alle ins en outs over shoppen, eten, drinken en heel veel meer in Roosendaal.

De leukste winkels en horecagelegenheden in Roosendaal

De binnenstad van Roosendaal kent oneindig veel leuke plekken die je sowieso eens bezocht moet hebben. Zo hebben we een echte Amerikaanse diner waar BN’ers videoclips opnemen en waar bekende kledingmerken hun photoshoots houden. Maar ook voor de mooiste optiekzaak van Nederland en de grootste collectie blaasinstrumenten van Europa zit je hier goed. Van de Raadhuisstraat tot de Passage en de beide Markten: de leukste winkels en horecagelegenheden van de Roosendaalse binnenstad vind je hier bij ROOS24. Lees op onze bedrijvenpagina de inspirerende achtergrondverhalen van de ondernemers, het assortiment of de menukaart en bekijk meteen waar je ze kunt volgen op social media.

Upcoming evenementen in Roosendaal

Carnaval, Draai van de Kaai of het Beach Event: in Roosendaal is altijd wat te beleven! Op onze evenementen kalender vind je elke maand de allerleukste events in Roosendaal. Zo ben je op ROOS24 altijd slechts een paar klikken verwijderd van alle benodigde informatie voor een fijn bezoek aan onze binnenstad.

Dít is Roosendaal.

Ondernemers in de spotlight!

Van de lekkerste broodjes tot de mooiste sneakers. Voor alles het gebied van eten & drinken, mode, sport én dienstverlening: dit zijn de ondernemers in de binnenstad van Roosendaal!

Tom's Diner Roosendaal
My Health Store
The Athlete's Foot