Over ROOS24

Het loyaliteitsprogramma van de Roosendaalse binnenstad!

 

Strepen Melding Melding Icoon

ROOS24: hét platform voor jouw bezoek aan de Roosendaalse binnenstad. Of je nu een bezoek brengt als local of als stedentripper: start met het downloaden van de ROOSapp en blijf op de hoogte van alle acties en ontwikkelingen bij onze Roosendaalse ondernemers.

We houden namelijk best van een spelletje bij ROOS24 dus we hebben ervoor gekozen dat je jezelf naar een hoger level kunt shoppen! Het sparen voor cadeaus wordt dan ook per half april van dit jaar in de ROOSapp omgezet naar sparen in levels, wat jou als member meer voordeel oplevert!

De ROOSapp is helemaal gratis

Ja, je leest het goed! De ROOSapp is helemaal gratis. Je kunt dus na het registeren van jouw ROOSaccount gelijk punten sparen bij jouw favoriete deelnemende winkels in de binnenstad.

Stap 1 is dus het activeren van jouw persoonlijke ROOSpas. Je kunt je ROOSpas activeren door de app te downloaden in de App Store of de Google Play Store.

rooscadeaukaart

Deelnemende ondernemers

Je kunt dus punten sparen bij verschillende ROOSondernemers. Ben je benieuwd welke Roosendaalse ondernemers zijn aangesloten bij ROOS24? Bekijk het overzicht op bezoek-roosendaal.nl!

Spaar voor mooie beloningen!

Voor elke 2 euro die je besteedt bij een ROOSondernemer, ontvang je 1 punt die je in je ROOSapp terug ziet.

Je start met een bronzen level vanaf 0 punten. Maar heb jij 1000 punten gespaard? Dan ben jij een echte zilveren spaarder en belonen we je daar graag voor! Vanaf 2000 punten verkrijg jij het gouden ROOSmembership en vanaf 3000 punten ben jij zelfs een platinum ROOSmember.

Wat krijg je daar dan voor?
rooscadeaukaart

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

Heel eenvoudig! Open jouw ROOSapp en klik op de QR code rechtsboven in je scherm. Jouw ROOSpas is dan zichtbaar en onderaan verschijnt een rood plusje. Wanneer je daarop klikt kan je jouw ROOScadeaukaart toevoegen. Dit kan zo vaak als je wilt! Wel zo handig om alles op 1 plek te kunnen bewaren.

Lukt het scannen van de kaart niet? Voer dan de code handmatig in.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

De punten die je spaart zijn tot het einde van het kalenderjaar geldig. Zorg er dus zeker voor dat je je punten die je gespaard hebt op tijd inwisselt voor een van de leuke beloningen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de cadeaukaart op twee verschillende manieren kopen:

  1. Koop de cadeaukaart bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.