ROOScadeaukaart: het perfecte cadeau uit de Roosendaalse binnenstad

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen: de ROOScadeaukaart!

Naast de ROOSpas, waarmee je voor leuke cadeaus spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de ROOScadeaukaart! De ROOScadeaukaart is het leukste cadeau uit de binnenstad! De ROOScadeaukaart kun je op twee manieren aanschaffen:

1. Koop de cadeaukaart bij een van de onderstaande winkels en horecazaken of

2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Op deze pagina vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden.

Waar kun je een ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen. Een van de mogelijkheden is om de ROOScadeaukaart af te halen bij een van de onderstaande winkeliers. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Ook zorgen de winkeliers ervoor dat de cadeaukaart leuk wordt verpakt in een bijpassend hoesje.

ROOScadeaukaart digitaal bestellen

De Digitale ROOScadeaukaart kun je ook eenvoudig en snel online bestellen. Zo heb je de kaart meteen in huis en kom je ook last minute toch goed voor de dag met een uniek en leuk cadeau. De ROOScadeaukaart is ideaal tijdens speciale dagen zoals Vaderdag, een verjaardag, jubileum of gewoon om te geven als een bedankje.

De Digitale ROOScadeaukaart met unieke QR-code ontvang je direct na de bestelling en betaling in je mailbox.

Voeg de ROOScadeaukaart toe aan de ROOS24 app

Heb je een fysieke of digitale ROOScadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je kunt deze nu ook heel eenvoudig toevoegen aan de ROOS24 app. Zo heb je naast de ROOSpas ook altijd jouw cadeaukaart(en) bij de hand in een overzichtelijke app op je smartphone en kun je dus ook die ene impulsaankoop met je cadeaukaart betalen.

Waar kun je de ROOScadeaukaart besteden?

Deze cadeaukaart is te besteden bij alle ROOS24 winkels en horeca. Je kunt de cadeaukaart zowel ineens, als in delen besteden. De ROOScadeaukaart is dus een wettig betaalmiddel tot de laatste cent bij alle ROOS24 winkels en horeca.

De ROOScadeaukaart het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

'Ik kreeg de ROOScadeaukaart voor mijn verjaardag. Echt tof! Ik kan er werkelijk alle kanten mee op.'

- Johan

De ROOScadeaukaart is het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

Cadeaukaart Valentijnsdag
Cadeaukaart carnaval
Roos24 cadeaukaart
Cadeaukaart verjaardag
Roos24 cadeaukaart

Wil je als bedrijf de ROOScadeaukaart aanbieden? Wij vertellen je er alles over!

ROOScadeaukaart gekregen

Ben je in het bezit van een ROOScadeaukaart? Gefeliciteerd! Je kunt nu namelijk shoppen bij meer dan 50 winkels en horeca in Roosendaal. Van een bloemetje of een bankstel tot een uitgebreide lunch: met de ROOScadeaukaart koop je wat jij wilt en waar jij dat wilt.

Bij het afrekenen in een van de winkel laat je de ROOScadeaukaart scannen door de winkelmedewerker. Indien je niet het volledige bedrag ineens afrekent, blijft het restbedrag gewoon op de cadeaukaart staan. Je hoeft de cadeaukaart dus niet in één keer te besteden. Zo kun je nog meer variëren in je aankopen!

Saldo checken

Wil je weten welk (resterend) bedrag op jouw ROOScadeaukaart staat? Je checkt dit heel makkelijk in de tool hieronder of op de tablets bij de deelnemende winkels en horeca van ROOS24.

Controleer het saldo op jouw cadeaukaart

Wil je weten welke (rest)waarde er op je cadeaukaart staat? Vul hier het unieke nummer van je cadeaukaart in en klik op de knop "verzenden".

Verzenden
Waarde wordt opgehaald...