ROOScadeaukaart: het perfecte cadeau

 

Strepen Melding Melding Icoon

Wat een verrassing: de ROOScadeaukaart!

Naast de ROOSpas is er ook een Roosendaalse kaart om cadeau te geven: de ROOScadeaukaart! De ROOScadeaukaart is het leukste cadeau uit de binnenstad en is te koop tot en met 31 december 2023. De kaart is 2 jaar geldig en te besteden bij alle ROOSondernemers in de Roosendaalse binnenstad.

De ROOScadeaukaart kun je op twee manieren aanschaffen:

  1. Koop de cadeaukaart bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Je kunt de ROOScadeaukaart verzilveren bij alle ROOSondernemers in de binnenstad van Roosendaal! De kaart heeft een geldigheid van 2 jaar.

Op deze pagina vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden.

Waar kun je een ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen, online en fysiek. Heb je graag een fysieke cadeaukaart? Dan kun je jouw ROOScadeaukaart af halen bij het VVV. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Koop je de ROOScadeaukaart voor iemand anders? Dan wordt hij leuk verpakt in een doosje! De ROOScadeaukaart kent een geldigheid van 2 jaar.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

ROOScadeaukaarten kunnen nog aangekocht worden tot en met 31 december 2023. Elke ROOScadeaukaart behoudt zijn geldigheid van 2 jaar en kunnen dus nog 2 jaar lang ingewisseld worden bij de ROOSondernemers.

 

Vanaf 1 oktober 2023 worden er geen punten meer uitgegeven door de ROOSondernemers. Je kunt jouw gespaarde punten inwisselen voor een ROOScadeaukaart tot en met 31 december 2023.

Zowel in de ROOSapp als bij op jouw account hier op de website is het mogelijk om punten in de wisselen voor een ROOScadeaukaart.

 

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

Je spaart dit jaar punten tot 1 oktober. Tot en met 31 december 2023 is het mogelijk om jouw gespaarde punten om te zetten naar een ROOScadeaukaart. Dit is mogelijk vanaf 1000 ROOSpunten. Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app of op mijnROOS.

Je kunt de ROOScadeaukaart kopen bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal. Zij kunnen er meteen een mooi pakketje van maken! Heb je hem per direct al nodig? Bestel hem hier dan online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.