Roos Cadeaukaart: het perfecte cadeau uit de Roosendaalse binnenstad

 

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen: de Roos Cadeaukaart!

Naast de Roospas, waarmee je voor leuke cadeaus spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de Roos Cadeaukaart! De Roos Cadeaukaart is het leukste cadeau uit de binnenstad! De Roos Cadeaukaart kun je op twee manieren aanschaffen:

1. Koop de cadeaukaart bij een van de onderstaande winkels en horecazaken of

2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Op deze pagina vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden.

Waar kun je een Roos Cadeaukaart kopen?

De Roos Cadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen. Een van de mogelijkheden is om de Roos Cadeaukaart af te halen bij een van de onderstaande winkeliers. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Ook zorgen de winkeliers ervoor dat de cadeaukaart leuk wordt verpakt in een bijpassend hoesje.

Roos Cadeaukaart digitaal bestellen

De Digitale Roos Cadeaukaart kun je ook eenvoudig en snel online bestellen. Zo heb je de kaart meteen in huis en kom je ook last minute toch goed voor de dag met een uniek en leuk cadeau. De Roos Cadeaukaart is ideaal tijdens speciale dagen zoals Vaderdag, een verjaardag, jubileum of gewoon om te geven als een bedankje.

De Digitale Roos Cadeaukaart met unieke QR-code ontvang je direct na de bestelling en betaling in je mailbox.

Waar kun je de Roos Cadeaukaart besteden?

Deze cadeaukaart is te besteden bij alle ROOS24 winkels en horeca. Je kunt de cadeaukaart zowel ineens, als in delen besteden. De Roos Cadeaukaart is dus een wettig betaalmiddel tot de laatste cent bij alle ROOS24 winkels en horeca.

De Roos Cadeaukaart het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

'Ik kreeg de Roos Cadeaukaart voor mijn verjaardag. Echt tof! Ik kan er werkelijk alle kanten mee op.'

- Johan

De ROOS24 Cadeaukaart is het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

Cadeaukaart Valentijnsdag
Cadeaukaart carnaval
Roos24 cadeaukaart
Cadeaukaart verjaardag
Roos24 cadeaukaart

Wil je als bedrijf de Roos Cadeaukaart aanbieden? Wij vertellen je er alles over!

Roos Cadeaukaart gekregen

Ben je in het bezit van een Roos Cadeaukaart? Gefeliciteerd! Je kunt nu namelijk shoppen bij meer dan 50 winkels en horeca in Roosendaal. Van een bloemetje of een bankstel tot een uitgebreide lunch: met de Roos Cadeaukaart koop je wat jij wilt en waar jij dat wilt.

Bij het afrekenen in een van de winkel laat je de Roos Cadeaukaart scannen door de winkelmedewerker. Indien je niet het volledige bedrag ineens afrekent, blijft het restbedrag gewoon op de cadeaukaart staan. Je hoeft de cadeaukaart dus niet in één keer te besteden. Zo kun je nog meer variëren in je aankopen!

Saldo checken

Wil je weten welk (resterend) bedrag op jouw Roos Cadeaukaart staat? Je checkt dit heel makkelijk in de tool hieronder of op de tablets bij de deelnemende winkels en horeca van ROOS24.

Controleer het saldo op jouw cadeaukaart

Wil je weten welke (rest)waarde er op je cadeaukaart staat? Vul hier het unieke nummer van je cadeaukaart in en klik op de knop "verzenden".

Verzenden
Waarde wordt opgehaald...