ROOScadeaukaart: het perfecte cadeau

 

Strepen Melding Melding Icoon

Wat een verrassing: de ROOScadeaukaart!

Naast de ROOSpas, waarmee je voor leuke deals spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de ROOScadeaukaart! De ROOScadeaukaart is het leukste cadeau uit de binnenstad! De ROOScadeaukaart kun je op twee manieren aanschaffen:

  1. Koop de cadeaukaart bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Je kunt de ROOScadeaukaart verzilveren bij alle ROOSondernemers in de binnenstad van Roosendaal!

Op deze pagina vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden.

Waar kun je een ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen, online en fysiek. Heb je graag een fysieke cadeaukaart? Dan kun je jouw ROOScadeaukaart af halen bij het VVV. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Koop je de ROOScadeaukaart voor iemand anders? Dan wordt hij leuk verpakt.

Voeg de ROOScadeaukaart toe aan de ROOS24 app

Heb je een ROOScadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je kunt deze nu ook heel eenvoudig toevoegen aan de ROOS24 app. Zo heb je naast de ROOSpas ook altijd jouw cadeaukaart(en) bij de hand in een overzichtelijke app op je smartphone en kun je dus ook die ene impulsaankoop met je cadeaukaart betalen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

Zowel in de ROOSapp als bij op jouw account hier op de website is het mogelijk om punten in de wisselen voor een ROOScadeaukaart.

 

Heel eenvoudig! Open jouw ROOSapp en klik op de QR code rechtsboven in je scherm. Jouw ROOSpas is dan zichtbaar en onderaan verschijnt een rood plusje. Wanneer je daarop klikt kan je jouw ROOScadeaukaart toevoegen. Dit kan zo vaak als je wilt! Wel zo handig om alles op 1 plek te kunnen bewaren.

Lukt het scannen van de kaart niet? Voer dan de code handmatig in.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

Je spaart punten per kalenderjaar, dus van januari tot en met december. Op 31 januari in het nieuwe jaar vervallen de punten die je gespaard hebt. Je hebt dan dus nog een maand de tijd om je punten in te wisselen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de ROOScadeaukaart kopen bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal. Zij kunnen er meteen een mooi pakketje van maken! Heb je hem per direct al nodig? Bestel hem hier dan online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.