ROOScadeaukaart: het perfecte cadeau

 

Strepen Melding Melding Icoon

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen: de ROOScadeaukaart!

Naast de ROOSpas, waarmee je voor leuke cadeaus spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de ROOScadeaukaart! De ROOScadeaukaart is het leukste cadeau uit de binnenstad! De ROOScadeaukaart kun je op twee manieren aanschaffen:

  1. Koop de cadeaukaart bij een van de onderstaande winkels en horecazaken of
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Op deze pagina vertellen wij je alles over de diverse mogelijkheden.

Waar kun je een ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen. Een van de mogelijkheden is om de ROOScadeaukaart af te halen bij een van de onderstaande winkeliers. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Ook zorgen de winkeliers ervoor dat de cadeaukaart leuk wordt verpakt in een bijpassend hoesje.

Voeg de ROOScadeaukaart toe aan de ROOS24 app

Heb je een fysieke of digitale ROOScadeaukaart ontvangen? Wat leuk! Je kunt deze nu ook heel eenvoudig toevoegen aan de ROOS24 app. Zo heb je naast de ROOSpas ook altijd jouw cadeaukaart(en) bij de hand in een overzichtelijke app op je smartphone en kun je dus ook die ene impulsaankoop met je cadeaukaart betalen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

De punten die je spaart zijn tot het einde van het kalenderjaar geldig. Zorg er dus zeker voor dat je je punten die je gespaard hebt op tijd inwisselt voor een van de leuke beloningen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de cadeaukaart op twee verschillende manieren kopen:

  1. Koop de cadeaukaart bij een van de onderstaande winkels en horecazaken of
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Bekijk hier het overzicht van ondernemers waar je de cadeaukaart kunt kopen.

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.