roos24 cadeaukaart

ROOS24 cadeaukaart

ROOS24 introduceert een nieuwe kaart. Naast de Roospas, waarmee je voor leuke cadeaus spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de ROOS24 cadeaukaart. Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!

ROOS24 cadeaukaart: het perfecte cadeau

De ROOS24 cadeaukaart is te verkrijgen bij HEMA Roosendaal en Caffè Dono. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart. Deze cadeaukaart is vervolgens te besteden bij alle ROOS24 winkels en horeca. Je kunt de cadeaukaart zowel ineens, als in delen besteden. De ROOS24 cadeaukaart is dus een wettig betaalmiddel tot de laatste cent bij alle ROOS24 winkels en horeca. Daarnaast wordt de cadeaukaart leuk verpakt in een bijpassend hoesje. Zo is de ROOS24 cadeaukaart het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

Bij elke gelegenheid!

Cadeaukaart Valentijnsdag
Cadeaukaart carnaval
Roos24 cadeaukaart
Cadeaukaart verjaardag
Roos24 cadeaukaart

'Ik kreeg de ROOS24 cadeaukaart voor mijn verjaardag. Echt tof! Ik kan er werkelijk alle kanten mee op.'

ROOS24 cadeaukaart gekregen

Ben je in het bezit van een ROOS24 cadeaukaart? Gefeliciteerd! Je kunt nu namelijk shoppen bij meer dan 50 winkels en horeca in Roosendaal. Van een bloemetje of een bankstel tot een uitgebreide lunch: met de ROOS24 cadeaukaart koop je wat jij wilt en waar jij dat wilt.

Bij het afrekenen in een van de winkel laat je de ROOS24 cadeaukaart scannen door de winkelmedewerker. Indien je niet het volledige bedrag ineens afrekent, blijft het restbedrag gewoon op de cadeaukaart staan. Je hoeft de cadeaukaart dus niet in één keer te besteden. Zo kun je nog meer variëren in je aankopen!

Saldo checken

Wil je weten welk (resterend) bedrag op jouw ROOS24 cadeaukaart staat? Je checkt dit heel makkelijk in de tool hieronder of op de tablets bij de deelnemende winkels en horeca van ROOS24.