Roos Cadeaukaart

Roos Cadeaukaart

ROOS24 introduceert een nieuwe kaart. Naast de Roospas, waarmee je voor leuke cadeaus spaart, is er nu ook een kaart om cadeau te geven: de Roos Cadeaukaart. Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen!

Wil je als bedrijf de Roos Cadeaukaart aanbieden? Wij vertellen je er alles over!

Roos Cadeaukaart: het perfecte cadeau

De Roos Cadeaukaart is te verkrijgen bij:

Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart. Deze cadeaukaart is vervolgens te besteden bij alle ROOS24 winkels en horeca. Je kunt de cadeaukaart zowel ineens, als in delen besteden. De Roos Cadeaukaart is dus een wettig betaalmiddel tot de laatste cent bij alle ROOS24 winkels en horeca. Daarnaast wordt de cadeaukaart leuk verpakt in een bijpassend hoesje. Zo is de ROOS24 cadeaukaart het perfecte cadeau bij elke gelegenheid!

Bij elke gelegenheid!

Cadeaukaart Valentijnsdag
Cadeaukaart carnaval
Roos24 cadeaukaart
Cadeaukaart verjaardag
Roos24 cadeaukaart

'Ik kreeg de Roos Cadeaukaart voor mijn verjaardag. Echt tof! Ik kan er werkelijk alle kanten mee op.'

- Johan

Roos Cadeaukaart gekregen

Ben je in het bezit van een Roos Cadeaukaart? Gefeliciteerd! Je kunt nu namelijk shoppen bij meer dan 50 winkels en horeca in Roosendaal. Van een bloemetje of een bankstel tot een uitgebreide lunch: met de Roos Cadeaukaart koop je wat jij wilt en waar jij dat wilt.

Bij het afrekenen in een van de winkel laat je de Roos Cadeaukaart scannen door de winkelmedewerker. Indien je niet het volledige bedrag ineens afrekent, blijft het restbedrag gewoon op de cadeaukaart staan. Je hoeft de cadeaukaart dus niet in één keer te besteden. Zo kun je nog meer variëren in je aankopen!

Saldo checken

Wil je weten welk (resterend) bedrag op jouw Roos Cadeaukaart staat? Je checkt dit heel makkelijk in de tool hieronder of op de tablets bij de deelnemende winkels en horeca van ROOS24.