Digitale ROOScadeaukaart

 

Strepen Melding Melding Icoon

Wil jij iemand verrassen met een ROOScadeaukaart? Op deze pagina vind je alle informatie!

Digitale ROOScadeaukaart

Wil je de lokale Roosendaalse ondernemers ondersteunen en tegelijkertijd een waardevol cadeau geven aan familie, vrienden, kennissen of collega’s? Dan is de digitale ROOScadeaukaart het perfecte cadeau voor jou.

De digitale ROOScadeaukaart bestel je eenvoudig en snel online en je hebt de kaart meteen in huis! Zo kun je last minute toch goed voor de dag komen met een uniek en leuk cadeau. De ROOScadeaukaart is ideaal tijdens speciale dagen zoals Vaderdag, een verjaardag, jubileum of gewoon om te geven als een bedankje.

De digitale ROOScadeaukaart met unieke QR-code ontvang je direct na de bestelling en betaling in je mailbox. Vervolgens kun je de kaart bij een van ruim 50 ROOS24 deelnemers verzilveren.

Bestel jouw ROOScadeaukaart
rooscadeaukaart

Waar kun je een fysieke ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen, online en fysiek. Heb je liever een fysieke cadeaukaart? Dan kun je jouw ROOScadeaukaart af halen bij het VVV. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Koop je de ROOScadeaukaart voor iemand anders? Dan wordt hij leuk verpakt.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

Heel eenvoudig! Open jouw ROOSapp en klik op de QR code rechtsboven in je scherm. Jouw ROOSpas is dan zichtbaar en onderaan verschijnt een rood plusje. Wanneer je daarop klikt kan je jouw ROOScadeaukaart toevoegen. Dit kan zo vaak als je wilt! Wel zo handig om alles op 1 plek te kunnen bewaren.

Lukt het scannen van de kaart niet? Voer dan de code handmatig in.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

De punten die je spaart zijn tot het einde van het kalenderjaar geldig. Zorg er dus zeker voor dat je je punten die je gespaard hebt op tijd inwisselt voor een van de leuke beloningen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de cadeaukaart op twee verschillende manieren kopen:

  1. Koop de cadeaukaart bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.