Digitale ROOScadeaukaart

 

Strepen Melding Melding Icoon

Momenteel zijn we druk bezig met mooie ontwikkelingen om jouw ROOS24 ervaring nóg beter te maken! Je kunt dus tijdelijk geen ROOScadeaukaart online bestellen, maar deze kun je uiteraard nog wel bij de deelnemende ondernemers kopen. We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen via onze socials en de nieuwsbrief!

Digitale ROOScadeaukaart

Wil je de lokale Roosendaalse ondernemers ondersteunen en tegelijkertijd een waardevol cadeau geven aan familie, vrienden, kennissen of collega’s? Dan is de digitale ROOScadeaukaart het perfecte cadeau voor jou.

De digitale ROOScadeaukaart bestel je eenvoudig en snel online en je hebt de kaart meteen in huis! Zo kun je last minute toch goed voor de dag komen met een uniek en leuk cadeau. De ROOScadeaukaart is ideaal tijdens speciale dagen zoals Vaderdag, een verjaardag, jubileum of gewoon om te geven als een bedankje.

De digitale ROOScadeaukaart met unieke QR-code ontvang je direct na de bestelling en betaling in je mailbox. Vervolgens kun je de kaart bij een van ruim 50 ROOS24 deelnemers verzilveren.

rooscadeaukaart

Waar kun je een fysieke ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen. Een van de mogelijkheden is om de ROOScadeaukaart af te halen bij een van de onderstaande winkeliers. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Ook zorgen de winkeliers ervoor dat de cadeaukaart leuk wordt verpakt in een bijpassend hoesje.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

De punten die je spaart zijn tot het einde van het kalenderjaar geldig. Zorg er dus zeker voor dat je je punten die je gespaard hebt op tijd inwisselt voor een van de leuke beloningen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de cadeaukaart op twee verschillende manieren kopen:

  1. Koop de cadeaukaart bij een van de onderstaande winkels en horecazaken of
  2. Bestel de cadeaukaart eenvoudig online!

Bekijk hier het overzicht van ondernemers waar je de cadeaukaart kunt kopen.

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.