Digitale ROOScadeaukaart

 

Strepen Melding Melding Icoon

Wil jij iemand verrassen met een ROOScadeaukaart? Op deze pagina vind je alle informatie!

Digitale ROOScadeaukaart

Wil je de lokale Roosendaalse ondernemers ondersteunen en tegelijkertijd een waardevol cadeau geven aan familie, vrienden, kennissen of collega’s? Dan is de digitale ROOScadeaukaart het perfecte cadeau voor jou.

De digitale ROOScadeaukaart bestel je eenvoudig en snel online en je hebt de kaart meteen in huis! Zo kun je last minute toch goed voor de dag komen met een uniek en leuk cadeau. De ROOScadeaukaart is ideaal tijdens speciale dagen zoals Vaderdag, een verjaardag, jubileum of gewoon om te geven als een bedankje.

De digitale ROOScadeaukaart met unieke QR-code ontvang je direct na de bestelling en betaling in je mailbox. Vervolgens kun je de kaart bij een van ruim 50 ROOS24 deelnemers verzilveren.

Bestel jouw ROOScadeaukaart
rooscadeaukaart

Waar kun je een fysieke ROOScadeaukaart kopen?

De ROOScadeaukaart kun je dus op twee manieren kopen, online en fysiek. Heb je liever een fysieke cadeaukaart? Dan kun je jouw ROOScadeaukaart af halen bij het VVV. Daarbij bepaal je zelf de waarde van de cadeaukaart. Koop je de ROOScadeaukaart voor iemand anders? Dan wordt hij leuk verpakt.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

ROOScadeaukaarten konden nog aangekocht worden tot en met 31 december 2023. Elke ROOScadeaukaart behoudt zijn geldigheid van 2 jaar en kunnen dus nog 2 jaar lang ingewisseld worden bij de ROOSondernemers.

 

Vanaf 1 oktober 2023 worden er geen punten meer uitgegeven door de ROOSondernemers. Je kon jouw gespaarde punten inwisselen voor een ROOScadeaukaart tot en met 31 december 2023.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

Je spaart dit jaar punten tot 1 oktober. Tot en met 31 december 2023 is het mogelijk om jouw gespaarde punten om te zetten naar een ROOScadeaukaart. Dit is mogelijk vanaf 1000 ROOSpunten. Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app of op mijnROOS.

Je kunt de ROOScadeaukaart niet meer aankopen. Je kunt jouw geldige ROOScadeaukaart nog wel verzilveren bij de deelnemende ROOSondernemers.

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! Vul het contactformulier in, of stuur een mail naar onze partner CCV: support@ccvlab.eu. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen.