Alles over de ROOSapp

Strepen Melding Melding Icoon

Maak kennis met de ROOS24 app! Met de ROOSpas spaar je punten bij deelnemende winkels en horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Met de ROOS24 app gaat het punten sparen nóg makkelijker.

ROOS24 app

De ROOS24 app biedt meer mogelijkheden dan enkel de ROOSpas. In de ROOS24 app staat namelijk een QR-code van de ROOSpas, zodat je nog makkelijker punten kunt sparen. Ook kun je in de app eenvoudig een digitale ROOSpas aanvragen als je die nog niet hebt. De app laat een up-to-date puntensaldo zien en je kunt de cadeaus zien waar je voor aan het sparen bent.

Nieuwsgierig naar de deelnemende winkels en horecazaken? In de app vind je een handig overzicht met alle deelnemers. Per deelnemers vind je een maps-weergave en een verdiepingspagina met alle info die je over de deelnemer moet weten.

Heb je een ROOScadeaukaart ontvangen? Leuk! Wat nog leuker is, is dat je jouw cadeaukaart nu ook eenvoudig kunt toevoegen aan de ROOS24 app. Dan heb je dus naast de ROOSpas ook altijd jouw cadeaukaart(en) op zak!

Download de app voor je smartphone hier
roosapp

 

Samenwerking met partners en ondernemers

De ROOS24 app is ontwikkeld in opdracht van Smart City BV. Saskia Nieuwesteeg, directeur van Smart City, vertelt: “De ROOS24 app is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met partners en ondernemers uit Roosendaal. Gezamenlijk zoeken wij de verbinding met de consument en vergroten wij de aantrekkingskracht van de binnenstad.”

Toekomstige functies ROOS24 app

De komende maanden wordt de app nog verder uitgebreid met nieuwe functies. Denk hierbij aan gamification, digitale wallet, nieuws- en agendamodules en location based services. Met location based services kan de app bijvoorbeeld gerichte acties aanbieden aan ROOSpas-houders die zich in de binnenstad bevinden.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het spaarsysteem? Wil je meer weten over je punten? We hebben alle veelgestelde vragen voor je verzameld. Mocht je daarna toch nog vragen hebben? Stel ze gerust door een mail te sturen naar support@ROOS24.nl.

Zowel in de ROOSapp als bij op jouw account hier op de website is het mogelijk om punten in de wisselen voor een ROOScadeaukaart.

 

Heel eenvoudig! Open jouw ROOSapp en klik op de QR code rechtsboven in je scherm. Jouw ROOSpas is dan zichtbaar en onderaan verschijnt een rood plusje. Wanneer je daarop klikt kan je jouw ROOScadeaukaart toevoegen. Dit kan zo vaak als je wilt! Wel zo handig om alles op 1 plek te kunnen bewaren.

Lukt het scannen van de kaart niet? Voer dan de code handmatig in.

Het saldo van jouw ROOScadeaukaart kan je eenvoudig zien door de QR code op de ROOScadeaukaart te scannen met je smartphone of tablet. Je kunt de ROOScadeaukaart ook aan je ROOSapp toevoegen. Lukt dit niet, kan je altijd bij een ROOSondernemer terecht met deze vraag. En kom je er dan nog niet uit, stuur dan gerust een berichtje naar support@ROOS24.nl, dan helpen we je graag verder!

Een ROOScadeaukaart is tot 2 jaar na aankoop geldig. Je hebt dus alle tijd om bij de deelnemende ROOSondernemers iets leuks aan te kopen. Geniet ervan! Ben jij nou benieuwd tot wanneer jouw ROOScadeaukaart geldig is? Scan dan even de QR code die erop staat.

  1. Creëer een account op de website
  2. Vul je kaartnummer en je gegevens in
  3. Download de app op je smartphone en log in met je aangemaakte gegevens
  4. Je ziet je ROOSpas nu terug in de app!

Je spaart punten per kalenderjaar, dus van januari tot en met december. Op 31 januari in het nieuwe jaar vervallen de punten die je gespaard hebt. Je hebt dan dus nog een maand de tijd om je punten in te wisselen! Je kunt je puntensaldo inzien in jouw account in de app.

Je kunt de app heel makkelijk in de App Store of de Google Play Store downloaden.

Je kunt de ROOScadeaukaart kopen bij het VVV in de binnenstad van Roosendaal. Zij kunnen er meteen een mooi pakketje van maken! Heb je hem per direct al nodig? Bestel hem hier dan online!

Heel eenvoudig: bij alle deelnemende ROOSondernemers! Dus kom snel naar de Roosendaalse binnenstad en neem die ROOScadeaukaart mee!

Graag zelfs! We staan voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail via support@ROOS24.nl.