Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Winnaars september
Over Roosendaal

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen

5 October 2018

5 October 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De Roospas is sinds een maand in omloop in de Roosendaalse binnenstad en sindsdien zijn er al duizenden passen uitgereikt. Het sparen is begonnen! Maar naast het feit dat je bij elke aankoop bij deelnemende winkels en horeca spaart voor mooie cadeaus, maak je met je Roospas ook maandelijks kans op mooie prijzen. In september hadden we drie knallers van prijzen en hier lees je wie de gelukkige winnaars zijn!

De ROOS24 maandprijzen van september

Na de aftrap van ROOS24 op 1 september, maakte iedereen met een geactiveerde Roospas deze maand kans op wel heel bijzondere prijzen:

  • – 1 jaar lang gratis naar de kapper
  • – 1 jaar lang gratis pizza eten
  • – 1 jaar lang gratis parkeren

Het jaar lang gratis naar de kapper is aangeboden door Van der Horst Hairstylers. Hier maken ze dagelijks heel veel mensen blij met frisse, nieuwe haarlokken. De onderscheidende kapsalon doet dat op heel veel manieren. Mannen kunnen er terecht bij de barbier, er is een Hairlounge voor onder meer haarwerken én je kunt er zelfs je wenkbrauwen laten epileren met een touwtje. Maar het team van Van der Horst Hairstylers is bovenal goed in het creëren van jouw favoriete nieuwe kapsel. Zó goed dat ze met regelmaat worden genomineerd voor de Coiffure Award. Happy hair begint bij Van der Horst Hairstylers!

De pizzafanaten onder ons worden ongetwijfeld heel blij van de prijs van New York Pizza Roosendaal: een jaar lang gratis pizza eten. Pizza is natuurlijk hét antwoord wanneer het iets te laat is geworden op je werk, wanneer je het diner voor twee hebt laten aanbraden of wanneer je een date hebt met de bank en Netflix. En wie bel je dan? New York Pizza in Roosendaal! Want met deze jaarprijs kun je volop genieten van de lekkerste pizza’s.

New York Pizza Roosendaal

Of toch liever gratis en onbezorgd parkeren in de Roosendaalse binnenstad? Parkeer Beheer Roosendaal biedt deze maand een jaar lang gratis parkeren aan in verschillende parkeergarages in de binnenstad Roosendaal.

En de gelukkige winnaars zijn…

Activeer jouw Roospas NU!

We houden het toch nog even spannend, want we hebben nog even een huishoudelijke mededeling. Bij elke aankoop die je bij de ROOS24 deelnemers doet, ontvang je spaarpunten op je Roospas. Maar, bij elke aankoop ontvang je ook een digitaal lotnummer die gekoppeld wordt aan jouw persoonlijke Roospas. Hoe meer aankopen je doet in de stad, hoe meer lotnummers je verzamelt. Aan het einde van de maand worden uit al die lotnummers de gelukkige winnaars van de maandprijzen geloot. De enige voorwaarde is, dat je jouw Roospas hebt geactiveerd. Dat doe je eenvoudig en snel via de website:

  • Ga naar ROOS24.nl (in feite ben je daar nu al)
  • Klik op ‘Inloggen Mijn Roospas’
  • En ga vervolgens naar ‘Kaart registreren’
  • Vul de gegevens in en klik onderaan op ‘Activeer mijn Roospas!’

Dat is alles. Voortaan kun jij inloggen op jouw persoonlijke pas en bijvoorbeeld jouw puntenaantal en transacties in de gaten houden. Handig! En je maakt vanaf nu dus kans op fantastische prijzen. Win-win.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROOS24 (@roos24.nl) op

Winnaars ROOS24 maandprijzen september

En dan nu de winnaars van de Roos24 prijzen van september…

1 jaar lang gratis naar de kapper is gewonnen door: Marnik Van Gastel uit Wouw
Marnik: ‘Mijn vriendin wees me op de Roospas. Ik kom zelf uit Wouw maar we winkelen regelmatig in de Roosendaalse binnenstad. Inmiddels is de hele familie voorzien van een pas. Ik wist eigenlijk niet eens dat je ook prijzen kon winnen, maar kreeg een belletje. Een super leuke verrassing natuurlijk!’

Winnaars september

Winnaars september

1 jaar lang gratis pizza eten is gewonnen door: Claire Broers uit Roosendaal.
Vriend Luuk: ‘Claire kon de prijs helaas niet zelf ophalen, maar ik hoop nu natuurlijk dat ik mag meedelen in de winst…’

Winnaars september

Winnaars september

1 jaar lang gratis parkeren is gewonnen door: Cynthia Lambregts uit Roosendaal
Cynthia: ‘Ik parkeerde altijd bij de 3 euro parking want ik werk in de binnenstad. Dit gaat wel heel veel schelen dus!’

Winnaars september

Zit je er niet bij? Niet getreurd, wanneer jij jouw pas hebt geactiveerd, maak je ook de komende maanden automatisch kans op mooie prijzen. Zoals gezegd krijg je een lotnummer toegewezen bij elke aankoop, van pizza tot bril en van bokbiertje tot bos bloemen. Dus shop ‘till you drop! Succes!