Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandprijs winnaar cadeaukaart
Prijzen

Scan en win: dit is de winnaar van de Roos Cadeaukaart!

3 juni 2021

3 juni 2021 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus,  maar je maakt ook maandelijks kans op een hele leuke prijs, namelijk een Roos Cadeaukaart. Benieuwd wie er in de prijzen is gevallen? Je checkt het hier! 

De Roos cadeaukaart is de nieuwe maandprijs van ROOS24

De Roos Cadeaukaart is eigenlijk het allerleukste cadeau van Roosendaal. Je kunt de Roos Cadeaukaart namelijk vrij besteden bij de ruim 50 aangesloten winkels en horecazaken. Daarom geven wij maandelijks een Roos Cadeaukaart weg aan alle trouwe spaarders van het ROOS24 spaarprogramma. Wie minstens twee keer de Roospas laat scannen, maakt die maand automatisch kans. Zorg dus dat je de Roospas altijd bij de hand hebt!

De winnaar van de Roos Cadeaukaart

De winnaars worden aan het eind van elke maand bekend gemaakt en persoonlijk benaderd. Het kiezen van de winnaar gebeurt middels een onafhankelijke en geautomatiseerde loting. En in mei 2021 hebben we voor het eerst weer een naam uit de hoge hoed mogen halen. Paula Ennen is de gelukkige winnares van de eerste maandprijs van 2021: een Roos Cadeaukaart!

De prijsuitreiking vond plaats bij Wilde Wingerd in de Nispensestraat. Sylvia Roelands was namens de winkel aanwezig en mocht de winnares blij maken met haar cadeaukaart en met een hele mooie, aangeklede roos. Deze roos kun je als cadeau krijgen in ruil voor 500 roospunten of als je 10 keer bij de Wilde Wingerd een aankoop gedaan hebt.

”Ik had niet verwacht dat ik in de prijzen zou vallen. Ik heb al een roospas sinds het begin en spaar nu ook punten via de ROOS24 app. Ideaal!”

Paula gaat haar gewonnen cadeaukaart waarschijnlijk besteden bij haar vrienden van Caffè Dono. Ook is Paula vaste klant bij Winebizz.

maandprijs winnaar cadeaukaart

Shop met jouw Roospas en win!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars? Niet getreurd! We geven namelijk elke maand een nieuwe prijs weg! Vanaf twee aankopen met de Roospas, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier winnaar uit. Zorg dus dat je jouw Roospas of de ROOS24 app altijd bij de hand hebt en shop lokaal in Roosendaal!