Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Maandprijs winnaar Enjooi
Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van juni

5 juli 2019

5 juli 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van juni

In juni maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– 6 maanden lang elk weekend een vers boeket, aangeboden door ‘t Bloemen Huis

– 2 stoere leren stoeltjes, aangeboden door Enjooi

– 1 jaar lang gratis parkeren, aangeboden door ParkeerBeheer Roosendaal.

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

6 maanden lang elk weekend een vers boeket

Wie wordt er niet vrolijk van een bloemetje op z’n tijd? Bij Marianne zal het in huis in ieder geval lekker fleurig zijn de komende tijd, want zij wint een half jaar lang elk weekend een mooi boeket van ‘t Bloemen Huis.

”Geweldige prijs. Hier word je vrolijk van! Ik shop vaak in de stad, omdat je alleen hier nog écht persoonlijk geholpen wordt. Ik gebruik de Roospas steeds vaker en ik kom ook regelmatig bij t’ Bloemen Huis.”

winnaar maandprijs

2 stoere leren stoeltjes

Meubels en accessoires voor binnen en buiten vind je onder andere bij Enjooi in de Raadhuisstraat. Van Skandinavisch design tot een klassieke inrichting. Ook deze leren stoeltjes zijn een lust voor het oog. Anita is de gelukkige winnaar van deze prijs en mag ze allebei mee naar huis nemen.

”Deze stoeltjes passen echt perfect in mijn huis. En wat een leuke meubels hebben ze hier zeg!”

Maandprijs winnaar Enjooi

1 jaar lang gratis parkeren

Parkeren is geen probleem in Roosendaal. Maar als je gratis kunt parkeren, is het helemaal mooi meegenomen. Het overkomt Ben en zijn echtgenote. Zij mogen maar liefst een jaar lang gebruik maken van de parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal.

”Wij zijn niet echt fietsers en pakken stiekem best vaak de auto naar de stad. Deze prijs valt dan ook op de goede plek.”

winnaar maandprijs

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van juni? Niet getreurd! In juli hebben we een nieuwe ronde én nieuwe kansen! En niet zomaar kansen, want we geven maar liefst 4x een ROOS24 cadeaukaart met 250 euro shoptegoed weg!