Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijswinnaar februari Roospas Lente
Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van februari

26 February 2019

26 February 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van februari

In februari maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– Een complete lunch bij Lunchcafé Lente voor twee personen om lekker onbezorgd te genieten.

– Een montage-medewerker van Praxis om een hele dag in en om het huis jouw kluslijst te verkorten of zelfs helemaal af te vinken.

– Eén jaar lang gratis parkeren in de parkeergarages van Parkeer Beheer Roosendaal om er nog gemakkelijker een gezellige dag op uit te gaan in Roosendaal.

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

Een complete lunch bij Lunchcafé Lente voor twee personen

Onder de rook van de St. Jan vind je één van de fijnste lunchplekjes in Roosendaal. Wie bij Lunchcafé Lente binnenstapt, wordt warm onthaald door eigenaresse Yvonne en haar team. 

Deze maand kun je genieten van een complete lunch voor twee personen die Lunchcafé Lente als maandprijs aanbiedt. Zo kun je heerlijk onbezorgd genieten en zachtjes aan het voorjaar inluiden.

‘Wat een mooie prijs, ik ga gelijk voor volgende week woensdag een reservering maken!’

Prijswinnaar februari Roospas Lente

 

Een montage-medewerker van Praxis in huis

Al 32 jaar vind je de Praxis aan de Laan van België in het centrum van Roosendaal. Service staat ontzettend hoog in het vaandel bij deze bouwmarkt.

Zo bieden ze deze maand deze fantastische prijs aan: een montage-medewerker van Praxis om een hele dag in en om het huis jouw kluslijst te verkorten of zelfs helemaal af te vinken!

‘Toevallig zijn we op dit moment in voorbereiding voor de verbouwing van onze woonkamer, dus deze prijs is zeer gewenst!’

Prijswinnaar Februari Roospas Praxis

 

Eén jaar lang gratis parkeren in de parkeergarages van Parkeer Beheer Roosendaal

Gratis parkeren in alle parkeergarages van Parkeer Beheer Roosendaal. Dat betekent nog vaker en langer shoppen, lunchen of dineren! Parkeer Beheer Roosendaal biedt in februari wederom deze fantastische prijs aan.

‘We wonen in België maar shoppen heel graag in Nederlandse steden, en Roosendaal is lekker dichtbij. Deze prijs komt dus heel goed van pas!’

Prijswinnaar Februari Roospas Parkeren

 

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van februari? Niet getreurd! In maart hebben we een nieuwe ronde én nieuwe kansen! We mogen weer drie Roospas-houders blij maken met de mooiste prijzen. Kans maken om te winnen? Daar hoef je niets anders voor te doen dan gebruik te maken van jouw Roospas. Zorg er wel voor dat je Roospas daadwerkelijk geregistreerd is. Dat kun je doen door een account aan de maken en je kaart te registreren.

  • Ga naar ROOS24.nl (in feite ben je daar nu al)
  • Klik op ‘Inloggen Mijn Roospas’
  • En ga vervolgens naar ‘Kaart registreren’
  • Vul de gegevens in en klik onderaan op ‘Activeer mijn Roospas!’

En je weet het: hoe meer aankopen je doet, hoe groter je kans dat het systeem een van jouw lotnummers eruit trekt. Flink inkopen doen dus, want in maart maak je weer kans op fantastische prijzen. Duimen maar!