Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

feel good pakket winnen
Prijzen

Dít is de winnares van de ROOS24 maandprijs van april

1 mei 2020

1 mei 2020 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijs én winnares van april

In april maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijs:

  • Feel good pakket van de ondernemers uit de Raadhuisstraat

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus hebben we ervoor gekozen de prijs op te sturen naar de winnares. Uiteraard mocht dit de pret niet drukken. Dit is de blije winnares van de maandprijs van april:

Feel good pakket ondernemers Raadhuisstraat

Nola is de gelukkige winnares van het Feel Good Pakket van de ondernemers uit de Raadhuisstraat!

”Dank aan alle winkeliers uit de Raadhuisstraat die deze leuke attentie mogelijk hebben gemaakt. Het is terecht een Feel Good Pakket!”, laat Nola ons weten.

Nola winnares april

Wil jij ook kans maken op extra prijzen van de ROOS24 deelnemers en partners? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten!

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van april? Niet getreurd! In mei hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!