Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandprijswinnaar augustus raadhuisstraat
Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van augustus

6 september 2019

6 september 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van augustus

In augustus maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– Verwenpakket met lekkernijen aangeboden door Kaashuis Roosendaal

– Raadhuisstraat cadeaupakket aangeboden door de ondernemers uit de Raadhuisstraat

– High beer of high wine voor 4 personen, aangeboden door Chagall

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

Verwenpakket met Lekkernijen

Een verwenpakket vol lekkernijen van het Kaashuis. Wie wil dat nou niet winnen? En wát een pakket. Jannie kon haar het pakket amper tillen. Dat wordt smullen!

”Gelukkig houd ik van kaas. Mijn dochter bijvoorbeeld is er echt geen fan van, maar mijn man dan weer wel. Wij gaan zeker genieten van dit verwenpakket, want bij een lekkere borrel hoort lekker eten!”

maandprijswinnaar augustus kaashuis

Raadhuisstraat cadeaupakket

Het was een hele goede morgen voor mevrouw Heijnen. Het is vrijdag, het zonnetje schijnt en zij kreeg van de ondernemers uit de Raadhuisstraat een bomvol cadeaupakket overhandigd. John van Winebizz heeft het grote en zware pakket zelfs thuisbezorgd als extra service namens team Raadhuisstraat.

”Ik was zo verbaasd dat ik had gewonnen, dat ik niet eens dankjewel heb gezegd. Ik woon zelf in de binnenstad, dus ik kom vaak in de stad met mijn Roospas. Ik ben heel blij met de prijs!”

maandprijswinnaar augustus raadhuisstraat

High beer of high wine voor 4 personen

Janny is de gelukkige winnaar van een high beer of high wine voor 4 personen bij Chagall. Janny is geboren in Klundert, maar woont inmiddels al jaren in Roosendaal. Zij nam haar moeder mee om de prijs op te halen bij Chagall.

”Ik vind Roosendaal een heel gezellige stad. Ik werk en woon hier al jaren en zou niet meer weg willen. Mijn moeder komt ook vaak vanuit Klundert. Misschien gaan we wel samen van de prijs genieten!”

maandprijswinnaar augustus chagall

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van augustus? Niet getreurd! In september hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!