Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van januari

7 februari 2020

7 februari 2020 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van januari

In januari maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– 3 x 2 kaarten voor The Rocket Man op 13 februari 2020 aangeboden door De Kring

– Salade carpaccio van runderhaas, Parmezaan, kappertjes & olijfolie voor 2 personen aangeboden door Restaurant Sistermans

– Carnavalsoutfit t.w.v. 100 euro aangeboden door SEP Feestartikelen

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

De Kring: The Rocket Man

De Kring is hét Theater van Roosendaal. Als echte Roosendaler ben je er vast al wel eens geweest. Bijna dagelijks vinden er voorstellingen plaats. Er is voor ieder wat wils en de doelgroep van de Kring is oneindig. The Rocket Man is een show voor de echte muziekliefhebber. De muzikale show neemt je mee terug in de tijd. Lilian, Anja en Mirella wonnen per persoon twee tickets voor deze prachtige voorstelling over het leven van Elton John. 

”Erg leuk om deze prijs te mogen ontvangen. Ik moet nog even kijken met wie ik ga, want mijn man heeft de film al gezien”, vertelt Mirella. 

Restaurant Sistermans: salade carpaccio voor twee personen

Nu de rust is wedergekeerd na de drukke feestdagen wordt het weer tijd om te genieten. En genieten is het zeker bij Restaurant Sistermans. De uitgebreide kaart en ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat je hier heerlijk kunt lunchen of dineren. Frans en zijn vrouw namen de prijs met veel plezier in ontvangst en besloten er zelfs direct gebruik van te maken.

”Wij houden ervan om naar de fysieke winkels in de binnenstad te komen, voor de service en expertise. Wij kopen het liefst zo min mogelijk online. Vanzelfsprekend zijn wij dus fan van de Roospas!”

SEP Feestartikelen: carnavalsoutfit t.w.v. 100 euro

De Roosendaalse roots zitten diep geworteld bij SEP Feestartikelen. Al drie generaties lang is SEP dé feestwinkel van Roosendaal. En met carnaval voor de deur is er geen betere prijs te bedenken dan een nieuwe carnavalsoutfit, toch? Winnares Christien was het hier helemaal mee eens!

”Ik woon in Putte, maar ik kom vaak in Roosendaal, omdat daar mijn favoriete winkels te vinden zijn. De prijs komt buitengewoon goed van pas. Mijn zonen gaan ieder jaar carnaval vieren in Roosendaal, dus die ga ik hier heel blij mee maken!”

Extra prijs in januari: één maand gratis sporten bij Pepp.Fit

De afgelopen maand hebben we een extra prijs mogen weggeven namens Pepp.Fit Roosendaal. Bij Pepp.Fit sport je op een unieke manier met behulp van Electro Muscular Stimulation. Via onze Facebook-pagina werd er massaal gereageerd op de winactie. Stefanie was de gelukkige winnares.

”Ik heb vorig jaar een knieblessure opgelopen en ben een jaar bezig geweest met revalideren. Nu is de rest van het lichaam aan de beurt. Ik ben super blij met deze prijs!”

Wil jij ook kans maken op extra prijzen van de ROOS24 deelnemers en partners? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten!

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van januari? Niet getreurd! In februari hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!