Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van december

10 januari 2020

10 januari 2020 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van december

In december maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– A/N/G collageen behandeling bij Ligne de Beauté 

– Vijf yogalessen naar keuze bij Yoga Roosendaal

– Massage van 90 minuten van Anja Maas bij Yoga Roosendaal

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

Ligne de Beauté: A/N/G collageen behandeling

Ligne de Beauté: hét huidverzorgingsinstituut aan de Markt. Hier draait alles om kennis en persoonlijke aandacht. Elke situatie is anders, en wordt dus ook zo behandeld. De behandelingen van Ligne de Beauté zijn verre van standaard. Ze zijn huidverbeterend. Hoe lekker is het dan om het nieuwe jaar in te gaan met een A/N/G collageen behandeling? Lucia is de gelukkige winnares!

”Ik ben heel erg blij verrast, want ik wist eigenlijk niet dat ik ook prijzen kon winnen naast het sparen van Roospunten. Wat een fijne prijs! In 2008 ben ik hier al eens geweest, en ik ga ook altijd naar de kapper hier beneden bij Van Der Horst.”

Yoga Roosendaal: Vijf yogalessen naar keuze

Na de drukke feestdagen met veel stress, weinig slaap en teveel eten kunnen we wel wat ontlading gebruiken. Dat kan natuurlijk bij Yoga Roosendaal. Esther mag deze mooie prijs in ontvangst nemen! Zij krijgt vijf yogalessen naar keuze.

”Ik ben ontzettend blij met mijn prijs! Natuurlijk ben ik regelmatig in Roosendaal te vinden en probeer ik zoveel mogelijk mijn Roospas te gebruiken. Ik ga snel gebruik van maken van mijn gratis Yoga lessen. Hartstikke bedankt!”

Anja Maas (Yoga Roosendaal): Massage van 90 minuten

Bij Yoga Roosendaal kun je ook terecht voor de meest heerlijke massages, uitgevoerd door Anja Maas. Winnares Els kan heerlijk gaan genieten van een massage van maar liefst 90 minuten!

”Ik kon niet stoppen met glimlachen, toen ik hoorde dat ik deze prijs in ontvangst mocht komen nemen. Ik ben er heel erg blij mee, en ga heerlijk genieten van mijn massage. Bedankt!”

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van december? Niet getreurd! In januari hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!