Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Scan en win: dit is de winnaar van de ROOScadeaukaart van november!

24 november 2021

24 november 2021 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde ROOSpas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de ROOSpas voor een heleboel mooie cadeaus, maar je maakt ook maandelijks kans op een hele leuke prijs, namelijk een ROOScadeaukaart. Benieuwd wie er in de prijzen is gevallen? Je checkt het hier! 

De winnaar van de ROOScadeaukaart

De winnaars worden aan het eind van elke maand bekend gemaakt en persoonlijk benaderd. Het kiezen van de winnaar gebeurt middels een onafhankelijke en geautomatiseerde loting. In november hebben we weer een nieuwe naam uit de hoge hoed mogen halen. Cora van Dijk is de winnaar van de ROOScadeaukaart van november!

Deze keer mochten wij Cora van Dijk blij maken met de november ROOScadeaukaart. Dit deden wij bij Rubia Boutique. Toevallig was Rubia Boutique één van de favoriete winkels van de dochter van Cora. Cora kwam met vol enthousiasme de winkel binnengelopen. Ze vond het zo leuk dat ze had gewonnen! We hebben nog even lekker gekletst met haar onder het genot van een bakje koffie en zij gaf al aan dat ze het heerlijk vindt om te winkelen in Roosendaal. Zij maakt hierbij vaak gebruik van de ROOSpas. “Het is super leuk om langs alle speciaalzaken te gaan en daar punten te sparen”, zei ze.

”Ik vind het zo leuk om te winkelen met de ROOSpas en dan win ik ook nog eens de ROOScadeaukaart!”

Overzicht alle winnaars ROOScadeaukaart

Elke maand wordt er één ROOScadeaukaart verloot onder de actieve ROOSpas gebruikers. Alle winnaars van de vorige maanden, vind je hier:

  • Winnaar november: Cora van Dijk, uitgereikt op 24 november bij Rubia Boutique
  • Winnaar oktober: Paul van den Berg, uitgereikt op 26 oktober bij Winebizz
  • Winnaar september: Lindsey van Zeland, uitgereikt op 21 september bij Specsavers
  • Winnaar juni: Leo Hollemans, uitgereikt op 30 juni bij Maison et Moi
  • Winnaar mei: Paula Ennen, uitgereikt op 3 juni bij Wilde Wingerd

De ROOScadeaukaart is de nieuwe maandprijs van ROOS24

De ROOScadeaukaart is eigenlijk het allerleukste cadeau van Roosendaal. Je kunt de ROOScadeaukaart namelijk vrij besteden bij de ruim 50 aangesloten winkels en horecazaken. Daarom geven wij maandelijks een ROOScadeaukaart weg aan alle trouwe spaarders van het ROOS24 spaarprogramma. Wie minstens twee keer de ROOSpas laat scannen, maakt die maand automatisch kans. Zorg dus dat je de ROOSpas altijd bij de hand hebt!

roos cadeaukaart scan en win

Shop met jouw ROOSpas en win!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars? Niet getreurd! We geven namelijk elke maand een nieuwe prijs weg! Aan het einde van de maand trekt het systeem hier winnaar uit. Hoe meer aankopen je doet, hoe groter de kans dat jij een van de gelukkige winnaars bent volgende maand. Zorg dus dat je jouw ROOSpas of de ROOS24 app altijd bij de hand hebt en shop lokaal in Roosendaal!