Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandprijswinnaar april Ellen Juwelier
Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van april

2 May 2019

2 May 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van april

In april maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– Espressomachine van Illy t.w.v. € 89,- incl. capsules t.w.v. € 10,- en een bakkie koffie met heerlijke taart bij het ophalen aangeboden door Caffè Dono.

– Een Moederdag verwentaart naar keuze voor 8 personen aangeboden door Tasty Pastries.

– Sieraad voor de mooiste moeder: een cadeaubon t.w.v. aangeboden door Ellen Juwelier

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

Espressomachine van Illy t.w.v. € 89,- aangeboden door Caffè Dono

Koffie en/of thee liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Caffè Dono: de speciaalzaak voor koffie, thee en meer. Alsof je in een warm bad stapt, maar dan gevuld met koffie en thee. Bij Gerben en Mirjam zie je plezier en passie terug in alles wat ze voor hun gasten doen. Marijke is de trotse winnares van deze super mooie prijs!

‘Ik maak veel en graag gebruik van mijn Roospas. Ook ben ik vaste klant bij Caffè Dono, dus het is super dat ik nu deze prijs heb gewonnen!

maandprijswinnaar april Caffe Dono

 

Een Moederdag verwentaart naar keuze voor 8 personen aangeboden door Tasty Pastries

De lekkerste taarten, koekjes en andere zoetigheden scoor je bij Tasty Pastries. Ook voor Moederdag ben je hier aan het juiste adres! Geboren en getogen Roosendaalse Dimphy is de gelukkige prijswinnares van deze fantastische prijs. Leuk weetje: zelfs de waardebon is van chocolade gemaakt!

‘Jammer dat ik de chocolade waardebon nog niet mag opeten, haha! Sinds begin dit jaar gebruik ik de Roospas regelmatig. We gaan zeker smullen van de Moederdag verwentaart!’

 

maandprijswinnaar april Tasty Pastries

 

Sieraad voor de mooiste moeder: een cadeaubon t.w.v. aangeboden door Ellen Juwelier

Bij Ellen Juwelier kom je voor de beste service en het juiste advies. Jouw persoonlijke zoektocht naar het juiste sieraad is een feestje wanneer je bij Ellen binnenstapt. Dennis is de gelukkig winnaar van deze fantastische prijs. Of moeten we zeggen zijn vriendin?

‘Wat een fantastische prijs. Daar gaan we mama heel erg blij mee maken. We zijn Roospasgebruikers van het eerste uur. Voor het eerst over gehoord op het terras van Caffè Dono, nu gebruiken we hem overal waar dit kan!’

maandprijswinnaar april Ellen Juwelier

 

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van april? Niet getreurd! In mei hebben we een nieuwe ronde én nieuwe kansen! We mogen weer drie Roospas-houders blij maken met de mooiste prijzen. Kans maken om te winnen? Daar hoef je niets anders voor te doen dan gebruik te maken van jouw Roospas. Zorg er wel voor dat je Roospas daadwerkelijk geregistreerd is. Dat kun je doen door een account aan de maken en je kaart te registreren.

  • Ga naar ROOS24.nl (in feite ben je daar nu al)
  • Klik op ‘Inloggen Mijn Roospas’
  • En ga vervolgens naar ‘Kaart registreren’
  • Vul de gegevens in en klik onderaan op ‘Activeer mijn Roospas!’

En je weet het: hoe meer aankopen je doet, hoe groter je kans dat het systeem een van jouw lotnummers eruit trekt. Flink inkopen doen dus, want in mei maak je weer kans op fantastische prijzen. Duimen maar!