Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandprijs roos24 winnaar
Prijzen

Scan en win: dit is de winnaar van de Roos Cadeaukaart van juli!

26 juli 2021

26 juli 2021 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus, maar je maakt ook maandelijks kans op een hele leuke prijs, namelijk een Roos Cadeaukaart. Benieuwd wie er in de prijzen is gevallen? Je checkt het hier! 

De winnaar van de Roos Cadeaukaart

De winnaars worden aan het eind van elke maand bekend gemaakt en persoonlijk benaderd. Het kiezen van de winnaar gebeurt middels een onafhankelijke en geautomatiseerde loting. In juli hebben we alweer voor de derde keer sinds de nieuwe maandprijzen een naam uit de hoge hoed mogen halen. Marianne de Graaf is de winnares van de Roos Cadeaukaart van juli!

De prijsuitreiking vond plaats in een bekende winkel voor Marianne. Ze is namelijk vaste klant bij Ellen Juwelier. De kans is daarmee zeker aanwezig dat het winnende lot met haar naam erop is aangemaakt tijdens een aankoop bij Ellen Juwelier. En met die wetenschap is de kans minstens zo groot dat de Roos Cadeaukaart weer wordt uitgegeven in dezelfde winkel.

”Ik was op vakantie in Frankrijk toen ik hoorde dat ik had gewonnen en was natuurlijk blij verrast. Ik heb laatst nog Zinzi oorbellen aangeschaft bij Ellen Juwelier.”

Ellen Arts was namens Ellen Juwelier aanwezig om de Roos Cadeaukaart te overhandigen. Naast de cadeaukaart, ontving Marianne ook nog een mooi cadeau van Ellen Juwelier. ‘Het lijkt wel feest!’ vond Marianne. En dat is het natuurlijk ook!

maandprijs roos24 winnaar

Overzicht alle winnaars Roos Cadeaukaart

Elke maand wordt er één Roos Cadeaukaart verloot onder de actieve Roospas gebruikers. In juni mochten we voor de tweede keer een winnaar blijmaken. Alle winnaars van de vorige maanden, vind je hier:

  • Winnaar juni: Leo Hollemans, uitgereikt op 30 juni bij Maison et Moi
  • Winnaar mei: Paula Ennen, uitgereikt op 3 juni bij Wilde Wingerd

De Roos cadeaukaart is de nieuwe maandprijs van ROOS24

De Roos Cadeaukaart is eigenlijk het allerleukste cadeau van Roosendaal. Je kunt de Roos Cadeaukaart namelijk vrij besteden bij de ruim 50 aangesloten winkels en horecazaken. Daarom geven wij maandelijks een Roos Cadeaukaart weg aan alle trouwe spaarders van het ROOS24 spaarprogramma. Wie minstens twee keer de Roospas laat scannen, maakt die maand automatisch kans. Zorg dus dat je de Roospas altijd bij de hand hebt!

roos cadeaukaart scan en win

Shop met jouw Roospas en win!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars? Niet getreurd! We geven namelijk elke maand een nieuwe prijs weg! Aan het einde van de maand trekt het systeem hier winnaar uit. Hoe meer aankopen je doet, hoe groter de kans dat jij een van de gelukkige winnaars bent volgende maand. Zorg dus dat je jouw Roospas of de ROOS24 app altijd bij de hand hebt en shop lokaal in Roosendaal!