Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van maart

1 april 2020

1 april 2020 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van maart

In maart maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus hebben we ervoor gekozen de prijzen op te sturen naar de winnaars. Uiteraard mocht dit de pret niet drukken. Dit zijn de blije winnaars van de maandprijzen van maart:

New York Pizza: 50 euro waardecheque

New York Pizza behoeft eigenlijk geen toelichting. Geen zin om te koken? Dan bestel je natuurlijk een overheerlijke pizza bij New York Pizza Roosendaal! Paula is de gelukkige winnares van de cheque ter waarde van 50 euro!

”Ik zet mijn Roospunten voornamelijk in voor parkeren. Nu er veel winkels gesloten zijn, probeer ik toch de binnenstad op te zoeken, samen met mijn hond. Dankjewel voor deze prijs, hier gaan we zeker goed gebruik van maken”, laat Paula ons weten.

PureHair: wassen, knippen, drogen én föhnen

Of je nu gaat voor een nieuwe look, inclusief professionele kleuring of je gewoon de puntjes van je haar af laat knippen. Bij Pure Hair kan het allemaal. Kim en haar team staan bekend om hun kundigheid als het op kleuren aankomt. Marja is de gelukkige winnares van deze prijs die nu is uitgereikt in de vorm van een waardebon.

”Wauw, ik ben ontzettend blij met mijn prijs! Ik kom in deze tijden wat minder in de binnenstad, maar probeer zoveel mogelijk bij lokale ondernemers online te bestellen.”, vertelt Marja enthousiast.

Bakkerij Van Den Bemd: 6 worstenbroodjes op een broodplank met bakkers mesje

Bakkerij Van Den Bemd is al 5 generaties lang dé bakkerij van Roosendaal! Je kunt er terecht voor heerlijk worstenbrood, luxe belegde broodjes, taarten en natuurlijk het Roosendaolertje: het oudste gebakje van Roosendaal. Tamara is de gelukkige winnares van de 6 worstenbroodjes op een broodplank met een bakkersmesje!

”Ik kom iedere week wel bij Van Den Bemd! Leuk, ik ben ontzettend blij met deze prijs”, laat Tamara weten.

Wil jij ook kans maken op extra prijzen van de ROOS24 deelnemers en partners? Houd dan onze Facebook-pagina in de gaten!

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van maart? Niet getreurd! In april hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!