Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Dít zijn de winnaars van de ROOS24 maandprijzen van oktober

7 november 2019

7 november 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Ben je nog niet in het bezit van een geregistreerde Roospas? Dan loop je de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal mis. Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Ook maak je maandelijks kans op de mooiste prijzen. Haal ‘m dus snel bij één van de deelnemende winkels of horeca!

De ROOS24 maandprijzen én winnaars van oktober

In oktober maakte je met een geregistreerde Roospas kans op de volgende prijzen:

– Transloetje van Fatboy t.w.v. € 89,-, aangeboden door Wilde Wingerd (keuze uit 8 verschillende kleuren)

– Groen marmeren tafeltje met gouden pootjes aangekleed met windlicht en kaars t.w.v. € 150,- aangeboden door Maison et Moi

– Cadeaukaart ROOS24 t.w.v. € 100,-

En dit zijn de winnaars van de felbegeerde maandprijzen:

Wilde Wingerd: Transloetje van Fatboy

Bij de Wilde Wingerd kun je natuurlijk terecht voor bloemstukken en boeketten, maar ook voor mooie woonaccessoires. Stiekem zijn ze al druk met de voorbereidingen voor de feestdagen! Toeval of niet, de maandprijs van oktober brengt net zoals de producten bij de Wilde Wingerd veel sfeer in huis. Ideaal voor de aankomende decembermaand. Het Transloetje van Fatboy is een lampje wat je in iedere kamer kunt gebruiken. Opladen en klaar! Winnares Lisa mocht kiezen uit een tal van vrolijke kleuren. Ze koos uiteindelijk voor de blauwe variant!

”Wij zijn Roospas gebruikers van het eerste uur. Ik probeer ‘m zo vaak mogelijk te gebruiken. Wel ben ik nog op zoek naar een goed spaardoel. Ik ben ontzettend blij met mijn prijs, wat een verrassing!”

Wilde Wingerd prijswinnaar oktober

 

Maison et Moi: Groen marmeren tafeltje met gouden pootjes aangekleed met windlicht en kaars

We hebben net de oktober woonmaand achter de rug! Voor interieur advies op maat en de leukste accessoires moet je natuurlijk bij Maison et Moi zijn. Je kunt hier blijven rondstruinen. Want stiekem wil iedereen wel zo’n huis. Natuurlijk is de maandprijs van oktober volledig in stijl: we zien dit seizoen veel marmer, goud en warme tinten. Gelukkige winnaar Martijn liet zijn vriendin de prijs in ontvangst nemen. Extra leuk omdat ze regelmatig bij Maison et Moi binnenlopen en dus al klant zijn. Het groen marmeren tafeltje met gouden pootjes en accessoires krijgt een mooi plekje!

”Vanaf het moment van de lancering hebben wij een Roospas. We zijn flink aan het sparen, alleen hebben we nog geen specifiek doel. Ontzettend blij zijn we met deze prijs, past perfect in ons interieur en ik ben onwijs fan van het merk Zuss!”

Maison et Moi prijswinnaar oktober

 

ROOS24: Cadeaukaart t.w.v. € 100,-

Ken je de Roos Cadeaukaart al? Leuk om te geven. Nog leuker om te krijgen! De Roos Cadeaukaart is te verkrijgen bij Phone House RoosendaalVan der Horst HairstylersHEMA Roosendaal, Ellen Juwelier, Gommeren wooninrichting en Caffè Dono. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart. Deze cadeaukaart is vervolgens te besteden bij alle ROOS24 winkels en horeca. Deze maand gaven we een Roos Cadeaukaart weg ter waarde van maar liefst € 100,-! Pierre is de gelukkige winnaar en mocht zijn kaart ophalen bij Caffè Dono.

”Wat een mooie prijs! En ik ben nog niet eerder bij Caffè Dono binnen geweest. Ik kom zeker nog eens langs met mijn vrouw voor een lekkere bak koffie van de cadeaukaart. Dankjewel.”

ROOS Cadeaukaart prijswinnaar oktober

 

Jouw Roospas registeren is heel simpel!

Zit je niet tussen de gelukkige winnaars van oktober? Niet getreurd! In november hebben we een nieuwe ronde én nieuwe maandprijzen. Bij elke aankoop die je in de binnenstad doet en waarbij je de Roospas scant, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Aan het einde van de maand trekt het systeem hier de gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Wil je ook kans maken? Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt!