Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

Winkelen op afspraak: hét moment om weer Roospunten te sparen!

5 maart 2021

5 maart 2021 | Over Roosendaal | Door: Redactie

We hebben er even op moeten wachten, maar het is sinds 3 maart 2021 weer mogelijk om te winkelen in de binnenstad van Roosendaal. Door het maken van een afspraak kun je binnen een tijdslot weer heerlijk rondneuzen tussen de voorjaarscollecties, een nieuw elektronisch apparaat uitzoeken of advies inwinnen bij de bouwmarkt. Dit is dus ook dé tijd om weer te beginnen met Roospunten sparen met je Roospas of de ROOS24 app. We vertellen je hier alles over winkelen op afspraak in de binnenstad van Roosendaal!

Winkelen op afspraak in de binnenstad

De ondernemers in de binnenstad van Roosendaal staan te springen om je weer te ontvangen! Ben jij ook toe aan nieuwe outfit van Rubia of Van Oorschot Mode, wil je lekker rondstruinen bij Maison et Moi, Sfeer in je Woning en Enjooi of scoor je een nieuw telefoonhoesje bij Phone House of Expert?

Door thuis, telefonisch of online, een afspraak te maken kun je een winkel of locatie in de binnenstad bezoeken. Je spreekt een tijdslot af van minimaal 10 minuten. In overleg met de winkelier mag dit ook langer zijn, korter kan altijd. Je zorgt dat je tijdens je afspraak klachten vrij bent én je betaalt zoveel mogelijk contactloos. Heb je specifieke vragen? Die stel je bij de ondernemer waar je graag een bezoekje aan wilt brengen.

Elke ondernemer hanteert zijn of haar eigen regels voor winkelen op afspraak. Voor alle actuele informatie over winkelen op afspraak neem je dus het beste contact op met de betreffende ondernemer!

winkelen op afspraak roosendaal

Begin weer met sparen van Roospunten!

Nu je weer, met inachtneming van de huidige coronaregels, mag shoppen in de binnenstad is dit ook weer hét moment om te beginnen met het sparen van Roospunten. Bij alle deelnemende winkels en horeca spaar je voor de mooiste cadeaus of voor korting op parkeren.

Houd er rekening mee dat jouw gespaarde Roospunten (tot 31 december 2020) op 1 juli 2021 komen te vervallen. Je kunt er nu daarom ook voor kiezen om jouw punten digitaal in te wisselen voor een Roos Cadeaukaart. Alle punten die je vanaf 1 januari 2021 spaart, zijn wél langer geldig. En nu je dus weer mag winkelen in de binnenstad, kun je dat puntenaantal lekker opschroeven!

Download de ROOS24 app

Jouw gespaarde punten zijn gekoppeld aan je persoonlijke Roospas. Wil je nog meer gemak en meer mogelijkheden? Download dan de ROOS24 app! Je checkt heel gemakkelijk je puntensaldo, via de QR code laat je heel eenvoudig jouw Roospas scannen én check je alle actuele cadeaus en de hoeveelheid punten die je daarvoor moet sparen. Zo heb je de Roospas altijd bij de hand op jouw smartphone!

ROOS24-app

Shoppen op afspraak in het centrum van Roosendaal

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan de binnenstad van Roosendaal? Zorg dat je jouw bezoek goed voorbereidt door een afspraak in te plannen en de huidige corona richtlijnen op te volgen. De ondernemers kijken ontzettend uit naar jouw komst. Welke ondernemer heb jij het meeste gemist?