Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Wenneker experience groepsuitje Roosendaal
Inspiratie

Nieuw groepsuitje in Roosendaal: Wenneker Experience

26 september 2019

26 september 2019 | Inspiratie | Door: Redactie

De machtige St. Jan, het Venetiaanse winkelcentrum de Passage, het groene Emile van Loonpark in hartje centrum en de spannende Escape Roosendaal. Zomaar wat bezienswaardigheden en activiteiten waar Roosendaal trots op is. Vanaf nu komt daar een hele toffe activiteit bij. De Wenneker opent namelijk haar deuren voor het publiek voor unieke workshops en proeverijen. De zogeheten Wenneker Experience is het perfecte teamuitje én een must do voor de echte Roosendaler!


Wenneker experience groepsuitje Roosendaal

Wenneker Experience: 4 verschillende groepsuitjes

Dit najaar vinden de eerste Wenneker Experiences plaats in de oude destilleerderij. Het gebouw is inmiddels een broedplaats voor ondernemend Roosendaal met verschillende kleine en grotere ondernemingen. Ook het ruim 325 jaar oude Wenneker, bekend van de gelijknamige jenever (ook wel genever) en verschillende gin- en likeursoorten, vestigt zich nog altijd stevig aan de Badhuisstraat. Als trots van Roosendaal komen zij nu met hele toffe groepsuitjes die je zeker moet proberen. Je hebt hierbij de keuze uit een royale proeverij of een actieve workshop.

Wenneker proeverijen: proef de eeuwenoude genever en likeuren

Wenneker biedt in totaal twee proeverijen aan. Je hebt namelijk de keuze uit een genever proeverij en een likeur proeverij. Zo kun je zelf een keuze maken tussen jouw favoriete gedestilleerde dranken.

Bij de genever proeverij van Wenneker proef je de eeuwenoude ‘Oude Proever Oude Genever’ van Wenneker. Je zult deze genever op een hele andere manier ervaren. Leer in twee uur tijd alles over de verschillende soorten genever, zoals Wenneker deze al eeuwenlang maakt. En dat voor slechts 27,50 euro per persoon

De likeur proeverij bestaat uit een anderhalf uur durende reis door de geschiedenis van de Nederlandse likeuren. Tijdens deze proeverij geniet je van vijf verschillende Wenneker likeuren én een cocktail. Ook leer je hoe je deze zelf kunt maken. De likeur proeverij is te boeken voor 30 euro per persoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wenneker Distilleries 🏭

Een bericht gedeeld door Wenneker Distilleries® (@wenneker.dist) op

Wenneker workshops: zelf cocktails en gin & tonics maken

Voor de vriendengroep die liever niet te lang stil zit, of simpelweg niet van genever houdt, kun je ook kiezen voor een workshop als Wenneker Experience. Hierbij leer je hoe je zelf cocktails of gin & tonics kunt bereiden met Wenneker.

Tijdens de cocktail workshop leer je niet alleen hoe je de producten van Wenneker kunt toepassen in een cocktail, maar je wordt ook helemaal meegenomen in het verhaal achter deze producten en het bereiden van een cocktail. Je proeft in totaal maar liefst vier cocktails waarvan je er twee zelf mag bereiden. En dat alles in drie uur tijd.

De gin & tonic workshop mag natuurlijk niet onbenoemd blijven. Gin & tonic is namelijk populairder dan ooit. Hoe tof is het dan dat je in ongeveer tweeënhalf uur leert om deze zelf perfect te bereiden. Naast deze workshop proef je drie heerlijke gin & tonics van Wenneker en een verfrissende gin cocktail.

Beide workshops kosten slechts 37,50 euro per persoon.

Proef, maak en geniet!

Wenneker experience groepsuitje Roosendaal
Wenneker experience groepsuitje Roosendaal
Wenneker experience groepsuitje Roosendaal
Wenneker experience groepsuitje Roosendaal

Het perfecte groepsuitje in Roosendaal

Of je nu een liefhebber bent van oer-Hollandse oude genever of liever een frisse cocktail drinkt, er zit altijd een experience bij die bij jou en je vrienden of collega’s past. De Wenneker Experience is vanaf nu te boeken voor groepen van 8 tot 16 personen. De populaire gin & tonic workshop wordt zelfs gegeven aan groepen tot 24 personen. De Wenneker Experience is hét perfecte nieuwe groepsuitje in Roosendaal voor alle gelegenheden. Binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren of ben jij dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te fixen? Boek nu jouw Wenneker Experience via de website van Wenneker!