Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weersverwachting in Roosendaal
Over Roosendaal

Weersverwachting in Roosendaal: zon, zon, zon!

1 August 2018

1 August 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De zomer duurt voort! Nog steeds hebben we te maken met een hittegolf in Brabant. Dit betekent dat we officieel in de langste hittegolf zitten die ooit is gemeten! Het is al 22 dagen achter elkaar warmer dan 25 graden, met pieken die regelmatig boven de 30 graden uit zijn gekomen. De weersverwachting in Roosendaal? Zon, zon én zon dus! Wat je kunt doen met deze temperaturen lees je in dit blog:

Afkoelen met een freakshake bij Tom’s Diner

Afkoelen doe je met ijs! Heel veel ijs in dit geval. Wist je dat je bij Tom’s Diner in de Raadhuisstraat kunt smullen van de lekkerste freakshakes? Eigenlijk gewoon een milkshake, maar dan met heel veel extra lekkers! Met wie durf jij de uitdaging aan?

Een frisse duik op de Nieuwe Markt

De kids konden hun hart al op halen in de fonteinen, maar er zijn inmiddels ook een aantal zwembadjes op de Nieuwe Markt geplaatst. Ouders kunnen neerploffen op één van de klapstoeltjes terwijl de kids spelen in het water. “Beachclub de Nieuwe Markt” is geopend!

Kopje (ijs)koffie of ice tea bij Caffè Dono!

Bij Caffè Dono kun je natuurlijk terecht voor de lekkerste koffie, thee en meer. Nu snappen we dat je daar met deze temperaturen niet direct op zit te wachten. De oplossing: neem gewoon een verfrissende ijskoffie of icetea! Ook hebben ze heerlijke frozen yoghurtshakes in verschillende smaken. Plof neer op het terras en geniet van een heerlijk verkoelend drankje!

Live muziek en ijskoude biertjes tijdens Palm Parkies

Ook in augustus geniet je van live muziek en een ijskoud biertje (of twee) tijdens Palm Parkies! Op 8 augustus staan niemand minder dan de Handsome Poets in het Vrouwenhofpark. Kleedje, goed gezelschap, biertje en genieten maar… Dat is pas ultiem afkoelen!

Ook met deze weersverwachting in Roosendaal kun je dus prima afkoelen! We zitten dan wel midden in de langste hittegolf ooit gemeten, toch zijn er vol op mogelijkheden om lekker af te koelen. Geniet van de zomer! Waar kunnen we jou tegen komen in augustus?