Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 17, 18 en 19 mei 2019

13 May 2019

13 May 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is tijdens dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 17 mei: dwarsfluit clinic bij Muziekcentrum van Gorp

Altijd al eens willen leren dwarsfluiten? Dit is je kans! Deze vrijdag organiseert Azumi/Musik Meyer Benelux samen met Muziekcentrum van Gorp een toffe dwarsfluit clinic. Deze unieke masterclass staat onder leiding van professioneel fluitiste Marjolein de Wit. De clinic vindt plaats bij Muziekcentrum van Gorp van 19:00 uur tot 21:00 uur en deelname is geheel gratis! Wil je hier bij zijn? Meld je dan nog snel aan door een mail te sturen aan annika@vangorp.nl.

Muziekcentrum Van Gorp sfeerbeeld

Vrijdag 17 mei: Fuego in El Corazon

Je zware schoolweek sluit je natuurlijk weer af bij El Corazon. Dit weekend staat er weer een nieuwe editie van Fuego op het programma. Lena, bekend van Ex on the Beach en rapper Ashafar zorgen voor een hete avond in de Roosendaalse club. Zorg dat je er bij bent!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vrijdag Lena en Ashafar! Voor wie kom jij?

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 18 mei: Roosendaal Record Fair

De Roosendaal Record Fair is terug na eerdere succesvolle edities. Deze zaterdag is de Markt tussen 11:00 uur en 17:00 uur de place to be voor alle muziekliefhebbers en verzamelaars. Handelaren uit het gele land zijn aanwezig om lp’s, cd’s en singles te koop aan te bieden. Entree is uiteraard gratis. Tot zaterdag!

weekendagenda rooendaal record fair

[Foto via Robbie’s Records op Facebook]

Zaterdag 18 mei: Foute ‘Hollandse’ party in Het Wapen

Het Wapen van Roosendaal organiseert deze zaterdag vanaf 22:00 uur een super gezellige foute party met het thema ‘Rosso White and Blue’. Dit wil zeggen dat de foute party helemaal in het teken staat van Hollandse hits. Hollandse Songfestival hits wel te verstaan. Trek dus je tricolore-pakje maar uit de kast en mis dit feestje niet!

Het-Wapen Van Roosendaal portret

Zaterdag 18 mei: Splienters and Friends zingen Hazes

Een Hazes tribute is altijd een feestje! Deze zaterdag organiseert Eetcafé de Raatskelder een gezellige meezingavond voor jong en oud. De zeulband Splienters verzorgt een ouderwetse Hazes avond, waarbij de grootste hits van de legende de revue zullen passeren.

Zaterdag 18 mei: Tribute To The Cats Band in St. Jan

De Tribute To The Cats Band komt dit weekend naar Roosendaal. Deze tribute band uit Volendam geeft gedurende 3,5 uur een spectaculaire show weg in onze eigen St. Jan Kerk. De band speelt in verschillende zalen door heel Nederland en mag binnenkort zelfs fans in het oude Luxor theater in Rotterdam entertainen. De laatste tickets zijn nu in de verkoop!

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of een nachtje doorhalen? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?