Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Sinterklaas in Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 15, 16 en 17 november 2019

11 november 2019

11 november 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 15 november: Viraal w/ STUK

Elke vrijdag nodigt El Corazon Nederlands meest gewilde artiesten uit om het weekend te vieren. Deze vrijdag staan de mannen van StukTV achter de draaitafel. Deze bekende Youtubers scoren view na view online en bewezen al eerder hun muzikale kunde met verschillende hits op Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Volgende week vrijdag komt StukTV naar El Corazon! Wie moet hier zeker bij zijn?? 🔥💥

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 16 november: Sinterklaas intocht Roosendaal

Dit weekend staat natuurlijk ook in het teken van de komst van Sinterklaas. Deze zaterdag is het namelijk zo ver! Alle kinderen en ouders, verzorgers, grootouders en broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om de goedheiligman te komen verwelkomen. Rond 13:00 uur zullen de Sint en zijn pieten aanmeren en richting het Kadeplein vertrekken. Naast de officiële verwelkoming van de burgemeester vinden er de gehele dag en de komende weken leuke activiteiten plaats in de binnenstad in onder andere de Kring, Vrouwenhof en Chagall!

Sinterklaas in Roosendaal

Zaterdag 16 november: Pietendisco

Een van de activiteiten die we zeker niet mogen vergeten, is de Pietendisco in de Kring. Vanaf 15:00 uur kun helemaal losgaan met de pieten. Kom lekker dansen, swingen en kleuren. De toegang is helemaal gratis en de vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen lekker borrelen!

Zaterdag 16 november: Sfeerblues 0165

Bij Sfeerstrand Roosendaal kun je deze zaterdag terecht voor de lekkerste blues van topartiesten tijdens Sfeerblues 0165. Voor slechts 10 euro per persoon inclusief consumptie swing je de hele avond mee. Opgeven kan telefonisch of door een email te sturen aan de organisatie.

Sfeerblues

Zondag 17 november: Popcorn live in Chagall

Popcorn is terug in Roosendaal. De band staat deze zondag live in Chagall. Vanaf 15:00 uur kun je lekker komen opwarmen en borrelen onder het genot van de beste rock ‘n roll.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Popcorn (@popcorn_music) op

Zondag 17 november: Blues Sessions in The Loods

Nog meer muzikaal vermaak op zondagmiddag. vanaf 16:00 uur kun je namelijk terecht bij The Loods op de Oostelijke Havendijk. Naast blues wordt er ook onder andere rock en jazz gespeeld. Voor een all-round muziekmiddag en -avond moet je dus bij The Loods zijn!

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?