Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weekendagenda 21 september Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 20, 21 en 22 september 2019

17 september 2019

17 september 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 20 september: Retro party bij Chagall

Vrijdag 20 september gaan we terug naar de 80’s, 90’s en 00’s bij Chagall! Van 22:00 uur tot 03:30 uur dans je op de beste nummers van Toto tot The Party Animals en van Abba tot The Backstreet Boys. Dat wordt feesten!

Retro party bij Chagall in Roosendaal

Vrijdag 20 september: El Corazon invites Dopebwoy

Dit wordt dope! Vrijdag 20 september komt Dopebwoy namelijk naar El Corazon. Het ‘hitjeskanon’! Voor €5 ga je van 23:00 uur tot 04:00 uur los met je vrienden op de hits van Dopebwoy én DiGianni en Bad Berry.

Zaterdag 21 september: SOUL op het Tongerloplein

Vorig jaar was SOUL een groot succes en dat beloofd het dit jaar ook weer te worden! Geniet van muziek uit de jaren ’60 en ’70, dans en nuttig de nodige drankjes. Van 17:00 uur tot 02:00 ben je van harte welkom bij De Moriaan op het Tongerloplein!

Zaterdag 21 september: Love Potion w/ Harrie bij El Corazon

El Corazon laat ons niet de steek! Aankomende zaterdag 21 september is Harrie namelijk de special guest bij deze editie van Love Potion. We kennen Harrie natuurlijk allemaal van Ex On The Beach en zeg nou eerlijk: wie wil hem nou niet in het echt ontmoeten?

Zondag 22 september: Roosendaal Danst! in de Roselaar

Roosendaal Danst! kennen we ook allemaal wel toch? De hele middag staat de Roselaar vol met allerlei dansers en danseressen die jou entertainen tijdens het winkelen. Dat klinkt als het aan ons ligt als een top koopzondag!

Zondag 22 september: ROOTS live op het Tongerloplein

ROOTS LIVE is een festival voor alle leeftijden met live bands, een festival markt, verschillende demo’s en niet te vergeten heerlijk eten en drinken! Van 14:30 uur tot 23:00 uur geniet je van dit festival op het Tongerloplein.

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?

 

Header foto: El Corazon