Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weekendagenda november december Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 24, 25 en 26 januari 2020

20 januari 2020

20 januari 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 24 januari: Who Else? With Kevin

El Corazon staat elke vrijdag garant voor de leukste feesten met de beste artiesten. Deze vrijdag komen zij met een nieuw concept: Who Else? En niemand minder dan Kevin mag het spits afbijten. Wie zich op aanwezig zet in het Facebook evenement, komt tot 00:30 uur gratis binnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande vrijdag Who Else? met Kevin!! Zet jezelf op aanwezig op FB en kom gratis binnen!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op


Vrijdag 24 januari: Karaoke Sneekweek

‘t Wapen van Roosendaal staat dit hele weekend in het teken van Kl没nen. Op vrijdag wordt het weekend afgetrapt met Karaoke Sneekweek. Het concept is als volgt: je geeft jezelf op en hoort later pas welke artiest jij bent. Voeg er een snufje Piet Paulusma, Doutzen Kroes en Syb van der Ploeg aan toe en je bent klaar voor het Kl没nweekend! Smeer dus je stembanden en zorg dat je om 22:00 uur gereed bent!

25 januari: Smartlappendag in de Roselaar

De Smartlappendag is weer terug! Dit koopjesfestijn in de Roselaar staat elke editie garant voor gezelligheid en natuurlijk de beste aanbiedingen. Naast echte marktkramen geniet je ook van Oer-Hollandse entertainment. Dit jaar komen Rene Karst om 13:30 uur en Samantha Steenwijk om 15:30 uur op het middenplein optreden. Wie komt er shoppen en meezingen?

Smartlappendag Winkelcentrum Roselaar

Zaterdag 25 januari: Crazy Dating

Op zaterdagavond kun je weer terecht bij El Corazon voor een ouderwets avondje blind daten, maar dan in een modern jasje. Met speciale lampjes geef je aan of je single of bezet bent. Of wellicht ben je wel in voor een avontuurtje? Volkan en Digianni zorgen voor de sfeer en jij doet de rest!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande zaterdag gaan we weer daten in het donker!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zondag 26 januari: Tullepetaons Kl没nen

Deze zondag is het eindelijk zo ver: de 2e editie van Tullepetaons Kl没nen. Dit is natuurlijk de groter klapper van dit weekend voor alle Tullepetaone die er al weken naar toe leven. Om 13:11 uur gaat de kl没ntocht van start. Je kl没nt dan langs 15 deelnemende caf茅’s en zorgt dat je minimaal 11 kruisjes op je stempelkaart hebt. Alleen dan mag jij vanaf 18:11 uur jouw felbegeerde Kl没nkruisje ophalen. Heb jij geen stempelkaart? Dan mag je natuurlijk wel gezellig komen meefeesten. Helaas ontvang je geen kl没nkruisje, maar deelnemen is belangrijker dan winnen zullen we maar zeggen.

Het carnavalsseizoen is natuurlijk al lang begonnen, maar met Tullepetaons Kl没hnen komt het allemaal wel erg dichtbij. Wil je helemaal niks meer missen van carnaval in Roosendaal? Check dan ook het聽carnavalsblog!

Zondag 26 januari: Tullepetaonse ruilbeurs

De Kring, beter bekend als de Kwakkelkooi rond deze tijd van het jaar, is geen deelnemer van het Tullepetaons Kl没nen, maar je kunt deze zondag wel een bezoekje brengen aan de Tullepetaonse ruilbeurs. Hier scoor je de leukste Tullepetaonse must-haves voor dit carnavalsseizoen en je komt alvast in de stemming met de leutigste muziek van verschillende zeulbands.

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, een dagje cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?