Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weekendagenda november december Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 31 januari, 1 en 2 februari 2020

27 januari 2020

27 januari 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 31 januari: Brutalized

Hardstyle liefhebbers kunnen op de laatste dag van januari hun hart ophalen in El Corazon. De eerste editie van Brutalized belooft meteen een knaller te worden. De complete avond wordt verzorgd door verschillende dj’s en artiesten. Onder andere Barber, Jason Payne en Trespassed zorgen ervoor dat je de hele avond kunt doorbeuken. Brutalized is bijna uitverkocht. Zorg dus dat je nog snel jouw tickets scoort!


Vrijdag 31 januari: Fridays in New York

Bar New York is nieuw in Roosendaal. Je vindt dit café op de plek waar voorheen Burgers & Beers Café zat. Afgelopen weekend kende Bar New York meteen een knallend openingsweekend met als klap op de vuurpijl het Tullepetaons Klûnen. Deze vrijdag presenteren zij Fridays in New York. Dat betekent free bites, free cocktail samples én de lekkerste urban (classics) van DJ Bad Berry (bekend van El Corazon). Jouw vrijdagmiddag- / avondborrel zal nooit meer hetzelfde zijn met Fridays in New York!

Zaterdag 1 februari: Dag van de Kwakkelkraant

Tijdens Tullepetaons Klûnen hebben de meeste Tullepetaonen al kunnen proeven van het carnavalsfeest. Deze zaterdag wordt de Kwakkelkraant verspreid en ook dat is weer een teken dat het allemaal heel dichtbij komt. Blijf jij thuis voor de Kwakkelkraant?

Zaterdag 1 februari: CycleSensation 2020

CycleSensation is terug dit weekend. Om geld in te zamelen voor regionale doelen gerelateerd aan kanker organiseert Team Doelbewust dit jaarlijkse indoor fietsfestijn in de St. Jan. Tijdens CycleSensation worden de deelnemers maar liefst 12 uur lang uitgedaagd om zo veel mogelijk geld bij elkaar te fietsen. Vorig jaar werd er ruim 86 duizend euro bij elkaar gefietst!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

– CYCLESENSATION – ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1 Februari is het alweer zover!! Cyclesensation 2020 🤩 Doe jij met ons mee, misschien heb je vorig jaar ook al mee gedaan 🚴🏽‍♂️ Dan weet je wat voor mooie en unieke ervaring dit is 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Samen met Team Move On 💚 en heel wat andere organisaties halen we geld op voor kanker gerelateerde doelen 💪🏼 Ook dit jaar vindt het plaats in de grote SintJanskerk op de markt in Roosendaal. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dit jaar is er ook weer een kidsblok, haal zoveel mogelijk geldt op met je eigen inzamelactie en wie weet win je buiten deze toffe ervaring ook nog een prijs! 🏆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ben jij er dit jaar weer bij? 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📧 info@moveonroosendaal.nl 📲 0165-708311 🌎 www.moveonwellness.nl

Een bericht gedeeld door Dé sportschool van Roosendaal (@moveonroosendaal) op


Zaterdag 1 februari: Wheel of Furtune

Wheel of furtune is terug bij El Corazon. Wie aan het rad draait, speelt mee voor leuke prijzen. Van gratis muntjes en toffe gadgets, tot het aanvragen van jouw favoriete nummer. Durf jij een gokje te wagen?


Zondag 2 februari: Incognitobal

Zin in een middagje leut? Dan moet je zondag vanaf 14:00 uur in de Sjoes zijn. Daar wordt het jaarlijkse Incognitobal georganiseerd door Incognito Roosendaal. Naast gezelligheid en lekkere versnaperingen kom je alvast een beetje in de carnavalsstemming met optredens van, hoe kan het ook anders, Incognito!

Zondag 2 februari: Open dag bouwclubs

We blijven nog even in de carnavalssfeer. De Tullepetaonse bouwclubs organiseren namelijk aanstaande zondag de jaarlijkse open dag aan De Kuisel 23. Tussen 13:11 uur en 17:00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar alle bouwactiviteiten én om alvast een sneak peek te krijgen van de wagens die op 22 februari door Tullepetaonestad rijden. Toegang is helemaal gratis.

Bucketlist Roosendaal24

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, een dagje cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?