Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Impakt wapen van roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: deze feestjes mag je niet missen

14 January 2019

14 January 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wekelijks updaten wij de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn!

Vrijdag 18 januari: El Corazon presents Hansie

Niet te missen in de weekendagenda van Roosendaal zijn de feestjes van El Corazon. Iedere vrijdag worden namelijk de beste artiesten van de Nederlandse hiphop- en dancemuziek ingevlogen naar de Roosendaalse club. Ook deze vrijdag verzorgt El Corazon weer de perfecte aftrap van het weekend voor het jonge Roosendaalse uitgaansvolk. Aanstaande vrijdag is het de beurt aan Navarre Novian Norah, beter bekend als Hansie. Deze rapper en zanger is bekend van Hey Meisje, Dorstig en Non Stop en samenwerkingen met onder andere Josylvio en the Partysquad. De entree is deze vrijdag weer helemaal gratis! Zien we jou daar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande vrijdag gaan we verder met Hansie! Gratis Entree!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 19 januari: IMPAKT live

Zaterdag heeft Het Wapen van Roosendaal iets leuks voor jullie in petto: IMPAKT live! Dit feestje staat garant voor lekker eten en drinken en een spectaculair optreden. Het Wapen van Roosendaal heeft voor deze speciale avond twee smakelijke arrangementen op het programma staan. Voor 45 euro kies je voor een wijn- of bierarrangement inclusief driegangendiner. Natuurlijk zijn er ook losse tickets beschikbaar voor slechts 10 euro. Wil je hier bij zijn? Stuur dan een mailtje aan Het Wapen van Roosendaal en bemachtig jouw tickets voor het te laat is!

Zondag 20 januari: Raatskelder 55 jaar!

Dit jaar bestaat Eetcafé de Raatskelder 55 jaar. Daarom trakteert de Raatskelder deze zondag op een spetterend optreden van Trio Heathcliff. Het verjaardagsfeestje begint om 16:00 uur en gaat lekker lang door tot 22:00 uur. Dat breekt lekker de zondag. Entree is gratis, dus trommel je vrienden op en zorg dat je er bij bent!

Zondag 20 januari: Br!ck live

Zin in een middagje pop en rock? Dan moet je deze zondag bij Chagall zijn. Vanaf 16:00 uur gaan we los met Br!ck live on stage. Br!ck verzorgt covers van onder andere Ilse de Lange, Green Day, Queen, Herman Brood en Kings of Leon. Van rustige ballets tot stevige rock- en popnummers: er is voor ieder wat wils!

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of een nachtje doorhalen? Het kan allemaal! Jij bent daarom ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?