Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Boels Ladies Tour Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 19, 20 en 21 juli 2019

15 juli 2019

15 juli 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is tijdens dit weekend in Roosendaal!

Elke woensdagavond weekend tijdens PALM PARKIES!

Van woensdag 17 juli 2019 tot en met woensdag 28 juli kun je doordeweeks al een beetje weekend vieren tijdens PALM Parkies in het Vrouwenhofpark. Verschillende (speciaal)biertjes zijn verkrijgbaar bij de barren en er is altijd een foodtruck aanwezig met de lekkerste hapjes. Nieuw dit jaar is de PICKNICKbar met allerlei soorten ‘shareable food’. Toegang is volledig gratis en elke week staat er een nieuwe act op het hoofdpodium!

Vrijdag 19 juli t/m zondag 21 juli: verjaardag New York Pizza

Heb jij dit weekend even geen zin om te koken of wil de BBQ het maar niet doen? New York Pizza is jarig en trakteert daarom de hele week op de tweede pizza gratis! Het enige wat je hoeft te doen is code 473 doorgeven via de site of per telefoon. Check alle actievoorwaarden in het Facebook evenement van New York Pizza Roosendaal. Eet smakelijk!

Vrijdag 19 juli: BeNe Ladies Tour

Van donderdag tot en met zondag vindt de BeNe Ladies Tour weer plaats en ook dit jaar is Roosendaal onderdeel van het parcours. Op vrijdag 19 juli wordt er gekoerst vanuit Essen via onder andere Woensdrecht, Halsteren en Steenbergen om rond 16:30 uur te finishen in de Wouwbaan in Roosendaal. Verschillende topteams vanuit de hele wereld doen mee aan de BeNe Ladies Tour. Ben jij aanwezig om de dames over te streep te schreeuwen?

Boels Ladies Tour Roosendaal

Vrijdag 19 juli: Ex On The Beach Double Dutch on tour

Dit Ex On The Beach seizoen op MTV is populairder dan ooit. Esmee en Harrie stonden drie weken geleden al in El Corazon en deze vrijdag is het de beurt aan Elias en Elodie. Benieuwd of de #EOTBDD feestjes in het echt net zo heftig zijn als op tv? Zorg dan dat je erbij bent deze vrijdag in El Cora!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande vrijdag tijd voor een nieuwe Ex on the Beach on Tour! Met Elodie & Elias!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 20 juli: Rainbow Color Fest

Het heeft even geduurd, maar het Rainbow Color Fest in El Corazon is terug van weggeweest. Tijdens dit kleurrijke feestje ontvang je een bandje dat licht geeft op de maat van de muziek. Deze zaterdag ga jij alle kleuren van de regenboog zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande zaterdag!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?