Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Het Wapen van Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 22 t/m 24 maart 2019

18 March 2019

18 March 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn.

Vrijdag 22 t/m zondag 24 maart: New York Pizza actieweek

Pizza fans opgelet! Dit weekend is het laatste weekend van de New York Pizza actieweek. Dat wil zeggen dat je deze hele week tot en met zondag 24 maart nog profiteert van hele smakelijke acties bij New York Pizza Roosendaal. Zo krijg je elke tweede pizza gratis bij afhalen en de derde pizza gratis bij bezorgen. Dit wil je niet missen!

Vrijdag 22 maart: Fuego met Chivv

Na een veel te lange schoolweek is El Corazon altijd een goed idee om jouw weekend af te trappen. Deze vrijdag staat de tent en fuego met niemand minder dan Chivv op het podium. Chivv bracht eind 2018 zijn album PUSH uit, maar de rapper is vooral bekend van de formatie SBMG. Ook Bad Berry, Volkan, Suave Garcia en MC SK zijn van de partij. Ga jij deze vrijdag los in El Cora?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Veel vuur veel stroom met Chivv op vrijdag 22 maart!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 22 maart: Etnia Barcelona Trunk Show

De nieuwe voorjaarscollectie van de mooiste merken zijn binnen bij Optiek van Wely. Dit weekend presenteren zij met trots de nieuwe collectie van Etnia Barcelona. Koop je tussen 16 en 30 maart een Etnia-montuur of zonnebril? Dan maak je ook nog eens kans op een verzorgde trip naar Barcelona! Laat je dus deze zaterdag informeren en inspireren door de specialisten van Optiek van Wely.

Zondag 24 maart: Bier & Spijs Route

De Bier & Spijs Route is terug! Deze culinaire tocht door Roosendaal is perfect voor alle bierliefhebbers. Voor slechts 35 euro loop je mee van café naar café. Bij elk café krijg je een biertje met bijpassend gerechtje. Laat je verassen!

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of een nachtje doorhalen? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?