Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weekendagenda november december Roosendaal
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: 29, 30 november en 1 december 2019

25 november 2019

25 november 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niets meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wij updaten wekelijks de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn. Check hier wat er te beleven is dit weekend in Roosendaal!

Vrijdag 29 november: Pietendisco

Sinterklaas is in het land en dat gaat de Roosendalers niet zo maar voorbij! Vrijdagavond is er in de Passage namelijk van 17:00 tot 19:00 uur een ware Pietendisco. Met wie kom jij langs?

Vrijdag 29 november: It’s Our Secret w/ Sxteen

Vrijdag is het ook weer tijd voor: “It’s Our Secret” bij El Corazon. Wat je kunt verwachten? Een sexy avond met een mannelijke en vrouwelijke stripact, sexy candy en nog veel meer! Dit alles onder het genot van de hits Yamiliet, She Love It & Tank van SXTEEN.

Vrijdag 29 november: DJ Jantje Live Tour

Nog meer feest op de vrijdagavond! In de Sint-Janskerk kun je namelijk van 20:00 tot 02:00 uur feesten tijdens de DJ Jantje Live Tour. Het wordt legendarisch én gezellig met 12 gastoptredens verdeeld over drie shows, special-effects van hier tot Tokio en dikke lichtshows. Dat wil je niet missen!

Vrijdag 29 november: Black Friday Shopping Night

Dit kan je niet zijn ontgaan. Vrijdag 29 november is het Black Friday! Daarom kun je in winkelcentrum de Roselaar vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur extra lang shoppen mét entertainment tijdens de Black Friday Shopping Night.

Vrijdag 29 november: Spitfire live

SPITFIRE komt in 2020 met een hoop nieuwe muziek maar begint nu al met de ‘Heartbreaker Tour’ bij Bruin Café JaxX! Deze Groove-Rockband is bekend van muziek in de TV serie en films van de ‘Crimi Clowns’ saga. Van 20:00 tot 23:00 uur geniet je van een live optreden en natuurlijk de lekkerste drankjes van JaxX!

Zaterdag 30 november: Sinterklaas in de Roselaar

Kom zaterdag 30 november tussen 12:00 en 17:00 uur naar Winkelcentrum Roselaar om Sinterklaas en zijn pieten te ontmoeten tijdens de meet & greet of om mee te doen met Sint’s Pakjespret. Samen met twee Pieten kun je dan een leuk spel spelen. Gooi met een speciale sinterklaasdobbelsteen, voer de opdracht uit en kies jouw cadeautje! Dit alles onder begeleiding van een echte pietenband. Mis het niet!

Zaterdag 30 november: Pieten entertainment

Niet alleen kun je zaterdag 30 november Sinterklaas ontmoeten. Er lopen ook een hele hoop pieten rond in de Passage die zorgen voor het nodige entertainment! Mis het niet en kom tussen 13:30 en 16:00 uur naar de Passage.

Zaterdag 30 november: Kerkdienst

Houd je van house en techno? Dan zit (of sta en dans) je zaterdag van 20:00 tot 02:00 goed in de Sint-Janskerk! Daar mag namelijk weer gebiecht worden tijdens Kerkdienst. Ben jij klaar voor deze verse Kerkdienst?

Zaterdag 30 november: Full Moon Party

Op zaterdag 30 november is het weer volle maan bij El Corazon! Dat betekent Buckets, Blacklight en de lekkerste deuntjes. Wie neem jij mee?

Zondag 1 december: Sinterklaas koopzondag

Wil je nog wat laatste inkopen doen voor pakjesavond? Dan kun je de binnenstad terecht tijdens de speciale Sinterklaas koopzondag! Met veel pieten die heerlijk snoepgoed uitdelen, kom je niks te kort. Je kunt zelfs een ritje maken in een pietentreintje!

Zondag 1 december: Duo “Cruzin” bij Chagall

Andy Dellenoy en Wendy Woop vormen samen het duo “Cruzin” en komen zondag 1 december van 16:00 tot 20:00 uur bij Chagall live piano spelen en sing-a-long entertainment geven. Hoe leuk? Verwacht veel golden oldies, maar ook uitstapjes naar de tijd van nu!

Weekendagenda Roosendaal: vier dit weekend in Roosendaal!

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben jij ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?