Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weekendagenda Sinterklaas
Evenementen

Weekendagenda Roosendaal: zie ginds komt de stoomboot

12 November 2018

12 November 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niks meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wekelijks updaten wij de Roosendaalse weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn!

Vrijdag 16 november: El Corazon presents Famke Louise

Het weekend wordt zoals gebruikelijk weer goed afgetrapt bij El Corazon. Deze vrijdag bezet Famke Louise het podium van de Roosendaalse club. Famke Louise is bekend van haar vlogs op Youtube en haar deelname aan Expeditie Robinson 2018, waar ze helaas al is afgevallen. Sinds twee jaar is Famke echt doorgebroken door haar portfolio uit te breiden met rap. Dit leidde tot samenwerkingen met onder andere Jayh en Ronnie Flex. Al haar hits zullen ongetwijfeld voorbij komen deze vrijdag. Ben jij er bij?

Deze vrijdag Famke Louise in El Corazon!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op  

Zaterdag 17 november: intocht Sinterklaas

Yes! Eindelijk is het zo ver: de goedheiligman komt weer aan in Nederland. Deze zaterdag zullen ook alle Roosendaalse kinderen weer staan te trappelen om Sinterklaas weer terug te zien. Om 12:30 uur start de Sinterklaas intocht aan de Kade met een officieel ontvangst van de Burgemeester, waarna hij de Sint en zijn pieten zal begeleiden met een intocht door de binnenstad van Roosendaal. Na de intocht zijn er er nog verschillende leuke activiteiten voor jong en oud:

Dit wil je niet missen! Waar komen jullie de Sint en zijn pieten verwelkomen?

Weekendagenda

Zaterdag 17 november: Roosendaal NL

Eén keer per jaar vindt het leukste meezing spektakel van Roosendaal plaats en deze zaterdag is het zover! Tijdens alweer de zesde editie van Roosendaal NL staan niemand minder dan onder andere Jeroen van der Boom, Tino Martin, John West, Snollebollekes, Vinzzent, John de Bever, Youri Sprenkels en Raymon Hermans op het podium van Evenementenhal De Stok. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Scoor dus nog snel je kaarten en zorg dat je er bij bent!

Trots om naast deze top artiesten te mogen optreden🤩🎼🎉🎊🎤

Een bericht gedeeld door Youri Sprenkels (@yourisprenkels) op

Weekendagenda: vier dit weekend in Roosendaal

Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of een nachtje doorhalen? Het kan allemaal! Jij bent daarom ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?