Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

De weekendagenda van 13 en 14 januari: shopping time!

9 January 2018

9 January 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Ben jij al klaar voor het weekend? Zet je comfy schoenen en grote tassen maar klaar, want het het is shopping time! Er valt een hoop te winkelen in het centrum van Roosendaal. Niet alleen tijdens de sale, maar ook met carnaval in het vooruitzicht. Lees snel verder voor een overzicht van alle shoptips voor het weekend!

Super voordelig shoppen tijdens de sale

In januari barst de sale pas echt los: kortingspercentages worden verhoogd en diverse feestcollecties worden toegevoegd. In Roosendaal geniet je zowel op zaterdag als tijdens koopzondag van korting tijdens het winkelen in de binnenstad. Shop bijvoorbeeld stoere sneakers met korting tijdens de sale bij The Athelete’s Foot Roosendaal. Of begin het nieuwe jaar goed met een sportoutfit met korting via de uitverkoop van Mervo Sport. Zo heb je gelijk een extra reden om dit jaar meer te gaan sporten. Nieuwe (sport)spullen moeten immers gezien worden!

Carnavalsshoppen bij diverse winkelcentra

Zaterdag 13 januari is het alweer tijd voor de jaarlijkse verkoopdag van Stichting Carnaval Roosendaal (SCR). Bij diverse winkelcentra in Roosendaal kun je tussen 10 uur en 16 uur weer allerlei carnavalsattributen kopen. Denk bijvoorbeeld aan veldtekens, speldjes en mottodassen om je carnavalsoutfit een Tullepetaonse touch te geven. Natuurlijk kun je zaterdag ook de nieuwe cd kopen die als echte Tullepetaon niet mag ontbreken in je carnavalsaankopen! Met een beetje geluk tref je de Hoogheid, Nar en Sjampetter om je cd te signeren.

Je vindt de kramen van SCR onder andere bij het beeld op de Nieuwe Markt en Winkelcentrum Roselaar. Kom hier zeker even shoppen, want met de opbrengst worden allerlei evenementen van SCR gefinancierd.

Tullepetaonse ruilbeurs

Ben je uitgeshopt? Sluit het weekend dan leutig af tijdens de Tullepetaonse ruilbeurs in de Kwakkelkooi. Hier kun je zondag 14 januari van 12 uur tot 15 uur al je Tullepetaonse attributen van de afgelopen jaren ruilen of verkopen. Uiteraard zijn ook bezoekers die zelfs niets te ruilen of verkopen hebben welkom! Er worden ieder jaar weer prachtige verzamelobjecten te koop aangeboden die iedere Tullepetaon wel wil hebben. Die wil je toch niet mislopen?!