Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Gouden paasei pasen
Over Roosendaal

Vind jij het gouden paasei?

17 maart 2021

17 maart 2021 | Over Roosendaal | Door: Redactie

We vieren dit jaar wellicht Pasen anders dan anders. Verspreid familiebezoek, minder vrienden tegelijk over de vloer en geen drukbezochte winkels op 2e Paasdag. Maar we vieren het er niet minder om! Verspreid bezoek bracht ons op een  idee… Laten wij in Roosendaal ook wat leuks verspreiden: gouden paaseieren! Vind jij een gouden ei dan krijg je een leuke prijs!

Gouden paasei roos24

Vind het gouden paasei

Van maandag 29 maart tot en met zondag 4 april vieren we dit jaar extra lang Pasen. Dat doen we door elke dag een gouden paasei te verstoppen in de binnenstad van Roosendaal. In totaal verstoppen we 7 gouden paaseieren en maak je dus 7x kans op een leuke prijs!

Volg de hints!

Een gouden paasei zoeken in de binnenstad van Roosendaal is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom helpen we jullie graag een handje op weg. Via de Facebookpagina van ROOS24 geven we elke dag namelijk drie hints weg die leiden naar de plaats waar het gouden ei verstopt ligt. Kun jij aan de hand van deze hints de specifieke plek achterhalen en vind jij als eerste het gouden paasei? Dan ben jij de gelukkige winnaar van de dagprijs. Instructies om de dagprijs te verzilveren, vind je bij het gouden ei.

We publiceren elke dag een hint om 11:00 uur, 12:00 uur en 13:00 uur. Volg dus alvast onze Facebookpagina en zorg dat je er helemaal klaar voor bent. Geen Facebook account? Geen probleem! Check hieronder de laatste updates, zodat je ook geen enkele hint meer mist.

De hints bevatten zowel beeld als tekst. Let op dat het beeld niet bindend is voor de exacte locatie. Zoek dus ook goed rondom het gebied van het beeld op de hint. Dat is dan alvast weer een tip van ons vooraf!

Trek je jas aan en ga eropuit in Roosendaal. Lekker in beweging en naar buiten, misschien ben jij wel een gelukkige ontdekker van een gouden ei!

Tip: zet je meldingsinstellingen voor onze Facebookpagina aan. Zo ben jij er als de kippen bij als er een hint wordt gepubliceerd en zijn anderen misschien het haasje!

De zoektocht naar het gouden ei in het kort

Iedereen kan deelnemen aan de zoektocht naar de gouden eieren. Hieronder in het kort wat je moet doen en moet weten om kans te maken op leuke prijzen:

  • We verstoppen elke dag één ei van maandag 29 maart t/m zondag 4 april. In totaal worden er dus 7 eieren verstopt.
  • Het gouden ei bevindt zich altijd in de binnenstad van Roosendaal.
  • Check elke dag hier of op onze Facebookpagina de hints naar de locatie om 11:00 uur, 12:00 uur en 13:00 uur.
  • De instructies om het gouden ei te verzilveren voor een prijs, vind je bij het gouden ei.
  • De winnaars worden niet gecommuniceerd. Je mag ons natuurlijk wel taggen op Instagram en Facebook tijdens of na de zoektocht.
  • Doe gezellig mee, maar neem daarbij te allen tijde de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM in acht.

Samen maken we er op een verantwoorde manier toch een feestje van deze paasdagen. Helemaal in de paasstemming komen? Shop dan de lekkerste paasartikelen bij jouw favoriete winkel of horeca. Veel succes en alvast hele fijne paasdagen.