Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 21:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00

Van Oorschot Mode

Dokter Brabersstraat 6
4701 AT, Roosendaal

0165536470 Mail Van Oorschot Mode Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Van Oorschot Mode kleding
Uitgelichte ondernemers

Van Oorschot Mode: mini modewarenhuis in Roosendaal

15 februari 2019

15 februari 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

De naam Van Oorschot Mode zal niemand in Roosendaal onbekend zijn. Toch mogen we de modewinkel als een verborgen schat beschouwen. De Dokter Brabersstraat is door de jaren wat winkels verloren, maar het pand van Van Oorschot staat als een (mode)huis. Een ommetje door de Dokter Brabersstraat is voor modeliefhebbers een must-do. Van Oorschot Mode is namelijk niet zomaar een kledingwinkel. Het is een mini modewarenhuis! 

Roosendaals begrip

Van Oorschot Mode is opgericht in 1911. De 4e generatie staat inmiddels aan het roer bij de Brabantse kledingwinkel. Guus junior, Marc en Sjoerd van Oorschot hebben vier prachtige modewinkels in Helmond, Boxmeer, Eindhoven en natuurlijk Roosendaal. Sinds 1963 is de familienaam van Oorschot een Roosendaals begrip. De toenmalige Burgemeester Jan Godwaldt was bevriend met de familie van Oorschot uit Helmond. Godwaldt zag in de modewinkel een mooie toevoeging aan Roosendaal. Een schot in de roos. Van Oorschot Mode is namelijk niet meer weg te denken uit de binnenstad!

Van Oorschot Mode oprichting

Winkelmanager in Roosendaal is Trees Botterblom. Samen met de zes andere dames vormt zij het gezicht van de winkel. Trees is expert op het gebied van mode, merken en trends. Slechts twee en half jaar geleden kwam ze binnen als verkoopmedewerkster en al snel kreeg Trees het vertrouwen om de vestiging in Roosendaal te runnen. Trees adviseert namelijk zowel de klant, als de familie van Oorschot. Door jarenlange ervaring weet zij wat er speelt en wat er ingekocht moet worden. Altijd in goed overleg uiteraard, want het is en blijft een familiebedrijf. En dat is precies wat Van Oorschot Mode uniek maakt. Het gevoel van alles onder één dak, maar dan met een persoonlijk tintje.

Neem alvast een kijkje

Van Oorschot Mode winkel
Van Oorschot Mode winkel
Van Oorschot Mode marc cain
Van Oorschot Mode herenmode
Van Oorschot Mode herenmode
Van Oorschot Mode boeken cadeaus

Personal shopping bij Van Oorschot Mode

Bij Van Oorschot Mode staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijk en individueel advies. ‘Klanten voelen zich direct thuis bij ons in de winkel. Persoonlijk en laagdrempelig contact zijn hierbij erg belangrijk’, aldus Trees. Niet voor niets blijft de vaste klantenkring van Van Oorschot Mode groeien. ‘Alle dames hebben eigenlijk hun eigen vaste klanten. Zij kennen de klanten en weten waarmee ze hen blij maken.’

Wie al klant is bij Van Oorschot Mode kent inmiddels de voordelen van het personal shopping concept. Naast persoonlijk advies, mag je ook altijd even binnenstappen voor een praatje. Want zo werkt dat bij een familiebedrijf. Zeker in Roosendaal, waar iedereen elkaar kent en wil helpen. ‘De koffie staat altijd klaar. Ik denk zelfs dat wij het lekkerste kopje koffie hebben van de stad!’

Gezellig winkelen en de lekkerste koffie. Klinkt goed toch? Maar er is meer! Als klant van Van Oorschot Mode scoor je punten bij elke aankoop. Twee maal per jaar ontvang je deze punten als waardebon thuis in de bus. Ook ontvangen de klanten van Van Oorschot Mode twee keer per jaar 50 euro shop tegoed bij besteding vanaf 300 euro. Er is dus niets aan gelogen: Van Oorschot mode weet precies waar jij blij van wordt!

Van Oorschot Mode koffie

'Wij kennen onze klanten persoonlijk en weten precies waarmee we hen blij maken'

- Trees, Van Oorschot Mode

Mode voor jong en oud

Van Oorschot Mode is niet zomaar een kleding winkel. Het is een mini modewarenhuis. Naast de mooiste modemerken shop je bij Van Oorschot Mode ook de leukste hebbedingen en cadeauartikelen. Van boeken tot leesbrillen en van portemonnee’s tot luxe drinkflessen.

Maar waar het echt om draait bij Van Oorschot Mode is het aanbieden van de nieuwste mode van de meest toonaangevende merken. Van Oorschot Mode is er voor jong en oud door het brede assortiment aan merken en artikelen. Het paradepaardje volgens Trees is de Marc Cain-corner. Dit unieke merk vind je nergens anders in Roosendaal. Naast Marc Cain vind je bij Van Oorschot Mode de nieuwste items van onder andere Cambio, Maison Scotch, Scotch & Soda en Kocca. Voor heren zijn merken als Para Jumpers, Lyle & Scott, Blue Industry en Jacob Cohen te vinden bij Van Oorschot Mode.

De verschillende smaken, collecties en artikelen van de grootste modemerken. Dat maakt Van Oorschot Mode een klein modewarenhuis. Een warenhuis waar personal shopping de sleutel tot succes is. Trek in een bakkie of een nieuwe outfit nodig? Trees en haar dames staan 7 dagen per week voor je klaar!

Dames- en herenmode voor jong en oud!

Van Oorschot Mode herenmode
Van Oorschot Mode Jacob Cohen
Van Oorschot Mode lyle and scott
Van Oorschot Mode damesmode
Van Oorschot Mode damesmode

Nieuwsbrief