Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Van der Horst Hairstylers haar stylen
Bedrijven

De leukste vacatures in Roosendaal nu in één overzicht

20 september 2019

20 september 2019 | Bedrijven | Door: Redactie

ROOS24 heeft iets nieuws: de ROOS24 vacaturebank. Hier vind je de leukste vacatures uit de Roosendaalse binnenstad. Ruim 60 ondernemers uit Roosendaal zijn inmiddels aangesloten bij ROOS24. Grote kans dat er een leuke vacature in Roosendaal bij zit voor jou. Van detailhandel en horeca tot kappers en koeriers. Je vindt alle vacatures in één overzicht. Solliciteren doe je ook heel simpel en snel via de website.

De jacht op jouw nieuwe (bij)baan is geopend. Je vindt ‘m sowieso via de ROOS24 vacaturebank!

Ruim 60 ondernemers met vacatures in Roosendaal

ROOS24 ken je natuurlijk al langer dan vandaag. Het spaarprogramma heeft meer dan 60 deelnemende winkels horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. ROOS24 heeft vanaf nu voor zowel de ondernemer als Roosendaler een nieuw voordeel: de leukste vacatures in de Roosendaalse binnenstad op één overzichtelijke pagina.

Parttime of fulltime werken in Roosendaal

De ROOS24 vacaturebank is altijd up-to-date. De deelnemende winkels en horeca kunnen namelijk zelf hun vacatures invoeren in de vacaturebank. Zoekt HEMA een nieuwe worstendraaier? Zoekt Visgilde een nieuw viswijf? Of zoekt Winebizz een nieuwe vinoloog? Je vindt de vacatures in Roosendaal als eerste in de ROOS24 vacaturebank!

Werken bij de leukste winkels in Roosendaal!

Van der Horst Hairstylers haar stylen
Hotel Central Roosendaal
Kaashuis Roosendaal portret
XCPT portret
Athlete Foot portret

Solliciteren in Roosendaal

Alle vacatures in Roosendaal staan in één overzicht. Dat is fijn, want dat bespaart je tijd. Nog fijner is dat je ook direct via ROOS24 kunt solliciteren voor jouw favoriete vacature. Met één klik op de vacatureknop kun je jouw motivatiebrief en cv direct versturen per mail. Wie weet kun jij deze maand nog beginnen!

De deelnemende winkels en horecazaken bestaan stuk voor stuk uit hardwerkende, maar gezellige mensen. Staat jouw droombaan er tussen? Wacht dan niet te lang, want wie weet zijn er meerdere kapers op de kust. Wij geven je nog wat tips mee voor een sollicitatie in Roosendaal:

  • Zorg voor een complete sollicitatie bestaande uit een motivatiebrief en CV met foto
  • Zorg dat je wordt opgemerkt en zorg dat je CV eruit springt
  • Wees jezelf, zowel in de brief als tijdens het sollicitatiegesprek. In Roosendaal doen we lekker ‘gewoon’.
  • Krijg je geen reactie? Het is helemaal niet erg om te laten merken dat je staat te springen om aan het werk te gaan. Bel dus gerust naar de betreffende winkel.
vacaturebank roos24 vacatures roosendaal

Kom werken in Roosendaal!

Waarom werken in Roosendaal? De Roosendaalse binnenstad is een gezellig centrum met leuke winkels en horecazaken. Je vindt in de Roselaar, de Passage, de Raadhuisstraat en op de Nieuwe Markt veel leuke kledingwinkels, woonwinkels, sportwinkels en gezellige eettentjes. Wil je graag werken in een van deze winkels? Dan zit je bij onze vacaturebank dus goed!

Vacatures in Roosendaal: zo gevonden!

Wil jij graag werken in een winkel, café, restaurant, hotel of dienstverlener in Roosendaal? Check dan snel alle vacatures in Roosendaal. Staat jouw droombaan er niet tussen? Je kunt natuurlijk altijd binnenlopen voor een open sollicitatie. Of houdt de ROOS24 vacaturebank in de gaten. Zo weet je zeker dat je geen vacature meer mist!