Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Uitgelicht: Wim Vromans Herenmode

14 december 2017

14 december 2017 | Bedrijven | Door: Redactie

Een familiebedrijf wat al tientallen jaren in de mode actief was, groeide in juni 2014 uit tot een winkel op de Markt in het kloppend hart van Roosendaal. We hebben het natuurlijk over Wim Vromans Herenmode. Een winkel met toonaangevende herenmode waar je met passie en vakmanschap geholpen wordt.

Heren fashion trends

Op de hoogte van de laatste heren fashion trends is Wim zeker. Wim is 53 jaar oud en, dit komt vast niet als een verrassing, eigenaar van Wim Vromans Herenmode. Hij runt dit samen met zijn echtgenote Ineke en hun zoon Stef en dochter Sophie. De kledingtrends voor heren kan Wim je zo vertellen en hij helpt klanten maar wat graag stijlvol de deur uit. Hoe ga je on-trend en stijlvol volgens Wim over straat? Met een slank maar comfortabel silhouet. Draag een gilet op een jeans en gebruik rustige, stijlvolle kleuren.

Te groot, te klein, te lang of te kort. Dit zijn echte don’ts op kledinggebied voor heren volgens Wim. Daarom biedt Wim de service om kleding/pakken op maat te maken.

Ervaring Wim Vromans Herenmode

“Klanten die zo tevreden zijn dat ze later een slagroomtaart of een foto van de bruiloft komen afgeven zijn erg leuk. Laatst kwam een jazzband, waarvan een van de leden zich in het nieuw had gestoken, een muzikale ode brengen in de winkel”. We vroegen Wim wat het allerleukste is wat hij ooit in zijn winkel heeft meegemaakt en dit was zijn antwoord. Wim Vromans is door de eerlijke en zeer vakkundige advisering uniek. Verschillende collecties worden gecombineerd zodat de klant perfect gestijld wordt. Dit wordt zeker gewaardeerd want bij Wim geldt: Eens een klant, altijd een klant.

Verbouwing: nóg meer fashion

Begin september is de winkel met 80 m2 uitgebreid! Meer ruimte voor kostuums voor zowel zakelijk als voor gelegenheden: Businessclass, Wedding and Party! Het bestaande aanbod in casuals is daarmee ook uitgebreid. Dat wordt shoppen! In dit blog lees je meer over de Business Class.

Wim Vromans Herenmode Roosendaal Roosendaal24

Ben jij op zoek naar kleding en schoenen met kwaliteit, zowel voor business, party’s of casual wear. Dan ben je bij Wim Vromans Herenmode aan het goede adres!