Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Uitgelicht: Gossip Fashionstore

27 februari 2018

27 februari 2018 | Bedrijven | Door: Redactie

Gossip Fashionstore wie kent deze snoepwinkel voor fashionlovers niet? De kledingzaak is ongekend populair in heel Roosendaal en omstreken. Vanuit de regio weten dames (en tegenwoordig ook heren) hun weg te vinden naar de winkel. Wist je dat Gossip inmiddels al bijna 20 jaar oud is? De winkel is in 1999 opgericht en sinds zo’n zes jaar is de 32 jarige Amanda Mathijssen – van der Wegen de trotse eigenaresse. Benieuwd naar haar motivatie en trots? Keep reading!

Damesmode voor jong en oud

Gossip Fashionstore is ontstaan met het idee om trendy mode te bieden aan jonge vrouwen. Inmiddels is Gossip zo veel meer dan dat. De winkel is gevestigd in de prachtige Passage en biedt een totaalconcept van betaalbare kleding, schoenen, accessoires en sieraden in combinatie met duurdere merken van Only tot aan NIKKIE. Leeftijd is hierbij niet aan de orde. ‘’Onze klanten zijn op de hoogte van de laatste modetrends en houden ervan om sets te mixen.’’ De kracht ligt volgens Amanda dan ook bij samenstellen van sets door een verassende mix van kleuren, merken en collecties. De ‘Gossip-Girls’ helpen hierbij graag. ‘’Onze klanten komen terug voor ons advies.’’ De mannen hebben overigens geen excuus om geen bezoek te brengen aan de winkel. Gossip Fashionstore heeft namelijk ook sieraden en horloges voor de trendy man.

The ultimate shop experience

We vroegen Amanda wat zij nou echt het leukste vindt aan haar baan. “Als we een compliment krijgen over de winkel, collectie of onze service, dan word ik echt gelukkig.’’  Dat Amanda al haar passie in de winkel stopt, is maar al te goed zichtbaar. Ze houdt ervan om nieuwe collecties in de winkel te hangen en om inspirerende sets samen te stellen. Daarbij ontbreekt nooit een lach op haar gezicht. ‘’We willen mensen inspireren en de ultieme shopbeleving creëren.’’

Om dit te versterken heeft Gossip Fashionstore vorig jaar een metamorfose ondergaan. Hiermee kreeg de winkel er maar liefst 111 m² aan fashionheaven bij. De extra ruimte is onder andere ingevuld met unieke shop-in-shops van verschillende merken als Scotch & Soda en YAYA en een uitgebreide sieradencollectie. Daarnaast opende Amanda in 2016 een webshop, waardoor het shopgemak voor de klanten nog verder werd vergroot.

WE JEWELLERY #shopnow #ixxxijewelry #newarrivals #gossipfashionstore

Een bericht gedeeld door Fashion | Accessoires | Shoes (@gossipfashionstore) op

Roosendaalse City Award

Als blijk van het harde werk ontving Gossip Fashionstore eind vorig jaar een City Award tijdens de uitreiking van de Roosendaal Business Awards 2017. Totaal verrast, maar apetrots mocht Amanda de onderscheiding in ontvangst nemen. ‘’Het winnen van de prijs komt misschien toch wel door de durf en inzet die ik het afgelopen jaar heb getoond. En natuurlijk door mijn passie voor het vak.’’

Fashiontrends by Gossip Fashionstore

Amanda en haar team zoeken stad en land af naar de nieuwste musthaves en hippe merken. Hierdoor kunnen zij jou alles vertellen over de laatste fashiontrends voor dit voorjaar.

Wat je zeker moet weten is dat roze het nieuwe zwart is. In het voorjaar gaan we weer fris en vrolijk de deur uit. Van fuchsia tot zachtroze, we kunnen er dit seizoen niet omheen. Daarnaast zien we ook dit seizoen weer graag strepen. Combineer een sportieve highwaist pantalon met een bijpassende blazer of probeer het gestreepte pak van Scotch & Soda, de duidelijke favoriet van Amanda. Tot slot is ook de leopard een blijvertje. Hoe gevarieerd Gossip Fashionstore ook is: al deze trends vind je natuurlijk terug in de winkel. Fashionerend toch?!

Uitgelicht Gossip Fashionstore Pak Scotch & Soda
Het gestreepte pak van Scotch & Soda: dé favoriet van Amanda

Wil je altijd op de hoogte blijven van deze laatste fashiontrends? Volg dan @gossipfashionstore op Instagram.