Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

weekendagenda roosendaal Dakota'z Roosendaal
Inspiratie

Uitgaan in Roosendaal: kleinschalig en gezellig

21 November 2018

21 November 2018 | Inspiratie | Door: Redactie

Roosendaal is geen metropool. Toch hoeven jongeren het helemaal niet ver te zoeken als het gaat om een goede stapavond. Roosendaal biedt voldoende mogelijkheden. Ook 25-plussers kunnen op verschillende plekken terecht voor een leuk feestje. Uitgaan in Roosendaal is eigenlijk voor iedereen. En waar je precies moet zijn, dat lees je hier!

De Markt

Het hart van de stad is toch wel de Markt. Bij de minste zonnestralen geniet je al op het ruim opgezette terras van één van de cafe’s of restaurants. Maar als de zon onder is, bruist de Markt nog steeds. Verschillende cafés bieden ieder weekend weer voldoende vertier voor jong en oud.

Markt roosendaal uitgaan

El Corazon

Jongeren die vaker uitgaan in Roosendaal kennen El Corazon vast en zeker. We mogen best zeggen dat El Corazon een café is met de uitstraling van een club of discotheek. Vanaf 16 jaar ben je hier ieder weekend welkom voor de leukste feestjes. Regelmatig staan er voor deze doelgroep bekende artiesten op het podium van ‘Het Hart’. Onder andere Dave Roelvink, Frenna, Supergaande, Bizzey en Famke Louise zorgde al meerdere keren voor de leukste shows. Op de Facebook pagina van El Corazon check je altijd de aankomende evenementen.

Aanstaande vrijdag is het tijd voor Dave Roelvink! Met wie kom jij??

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Chagall

Grand Café Chagall is echt een kroeg voor jong en oud. De ene avond dans je op de beste classics terwijl de avond daarna weer gericht is op een jonger publiek. Eigenlijk is er geen verschil, want er is altijd een gezellige mix tussen een jong en wat ouder publiek. Bij Chagall vier je ook de beste vrijdagmiddagborrels, die vaak tot in de late uurtjes duren. Altijd gezelligheid dus in hét danscafé van Roosendaal.

Chagall uitgaan Roosendaal

Bij Moeders

Een pand verderop vind je Café Bij Moeders. Net als Chagall is dit een gezellig feestcafé waar verschillende doelgroepen vaak samenkomen. Bij Moeders staat garant voor een gezellige borrel of stapavond in Roosendaal.

De Sjoes

De Sjoes is een Belgisch biercafé en heeft een kleine 130 bieren op de kaart staan. Hier ga je dus geen avondje stampen, maar geniet je wel de hele avond van de lekkerste speciaalbieren met je maten. Uitgaan in Roosendaal, maar dan relaxed.

Dakotaz

Dakotaz is een restaurant, lounge en club. Ook de avond verloopt in die volgorde. Naarmate de avond vordert, verdwijnen de tafels en stoelen, wordt de sfeerverlichting aangeslingerd en worden de speakers opgepompt. Het heeft dan echt de sfeer van een lounge: gemoedelijk en chill. Precies wat jij nodig hebt na een zware school- of werkweek.

Dakota'z Roosendaal

St. Jan

De St. Jan was voorheen een kerk en is nu een evenementenzaal. Eigenlijk het Paradiso van Roosendaal. Hier is dus niet zo zeer ieder weekend iets te doen, maar als er een feest is, wordt er groots uitgepakt. Van een groots dance-event tot een concert: in de St. Jan kan alles. Check de website voor de partyagenda.

De Bloemenmarkt

Nog geen 100 meter verderop, op de kruising van de Markt en de Molenstraat, vind je de Bloemenmarkt.

Midnight

De naam zegt het al: Midnight is een echte nachtclub. Hier kun je wekelijks terecht voor feesten met verschillende thema’s. De ene week nemen de lekkerste urban vibes de club over en de andere week stamp je op de hardste freestyle beats. Er is werkelijk voor ieder wat wils als je uitgaat bij Club Midnight.

Molenstraat

De Molenstraat was vroeger dé winkelstraat van Roosendaal. Ook vond je hier tal van cafés. Inmiddels vestigen vooral kantoren zich in de Molenstraat.

Jaxx

Een café die we echter niet mogen overslaan, is Bruin Café Jaxx. Hier is het namelijk altijd gezellig, zoals dat hoort bij een bruin café. Regelmatig worden de nodige bandjes ingevlogen om de sfeer te verzorgen. Van loungebeats tot 90’s. Wat er wanneer te doen is bij Jaxx check je op Facebook.

Uitgaan in Roosendaal

Genoeg inspiratie? Wij denken van wel. Dus wanneer ga jij een nachtje doorhalen in Roosendaal?