Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Uiteten op maandag in Roosendaal
Inspiratie

5 x uiteten in Roosendaal op maandag

10 januari 2020

10 januari 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

Uiteten in Roosendaal willen we natuurlijk allemaal! En dat willen we soms ook gewoon op een maandag, toch? Helaas zijn niet alle restaurants op maandag geopend, maar we hebben goed nieuws: steeds meer restaurants openen namelijk op maandag hun deuren! Check hier 5 Roosendaalse restaurants waar jij ook op maandag heerlijk kan gaan eten!

1. De Sinjoor

Op de Bloemenmarkt 4 vind je de Sinjoor. Hier geniet je van een heerlijk keuze menu, het madiwodo menu of van de reguliere menukaart met de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten én natuurlijk nagerechten! Zo eet je onder andere heerlijke aspergesoep, kalf entrecote, Dame Blanch of een crème brulée. En dat is nog lang niet alles!

Ben je overtuigd en wil je zeker zijn van een plekje bij de Sinjoor? Reserveer dan jouw tafel door te bellen naar 0165-547425 of maak gewoon lekker makkelijk online een reservering. Bon appetit!

2. De Raatskelder

Ook De Raatskelder is op maandag geopend om heerlijk uiteten te gaan! De Raatskelder zit op de Oude Markt en bestaat al zo’n 50 jaar lang. Dat kan alleen maar positief zijn natuurlijk! Hier geniet je van een heerlijk driegangenmenu naar keuze. Denk onder andere aan carpaccio of een heerlijk broodplankje met kruidenboter en aioli als voorgerecht. Waarna je een heerlijke mixed grill of een visstoofpotje als hoofdgerecht eet en afsluit met cheesecake of Dame Blanche als dessert.

Wil je alle keuzes bekijken? Check dan hier de menukaart van De Raatskelder! Voor reserveringen kun je bellen naar 0165 – 534 566.

View this post on Instagram

#smullen #cheesecake #eetcafederaatskelder #altijdfeest

A post shared by Eetcafé de Raatskelder (@eetcafederaatskelder) on

3. Captain Cook’s

“Bij Captain Cook’s zit u alle momenten van de dag en alle dagen van de week goed!” Dus ook op maandag, yes! Captain Cook’s bevindt zich op de Oude Markt en heeft op de eerste verdieping een open keuken waar je de koks aan het werk kan zien. Bij Captain Cook’s kun je vlees-, vis- en vegetarische gerechten bestellen en bij elk gerecht wordt aangegeven welke van de vele speciaalbiertjes het beste past bij het gerecht. Hoe handig voor de bierliefhebbers!? Ook worden er natuurlijk een hoop heerlijke wijnen geschonken!

Bekijk nu de dinerkaart van Captain Cook’s én zorg er voor dat je sowieso een tafel hebt door te reserveren!

4. Lounge 8

Hou je van onbeperkt eten? Natuurlijk! Wie niet eigenlijk? Bij Lounge 8 in de Raadhuisstraat wordt onbeperkt sushi geserveerd. Je geniet van de sushi in een luxe interieur met knusse zithoekjes zodat je met jouw gezelschap echt een éigen plekje hebt. Dat kan zijn bij de 3 meter (!) lange open haard, in een gezellig nisje, aan een ronde tafel of misschien zelfs wel in de VIP room voor 25 personen!

Wij zijn overtuigd om bij Lounge 8 uiteten te gaan en jij!? Bel naar 0165 – 751 822 en reserveer gelijk een tafel!

5. Los Latinos

De naam alleen klinkt toch al heerlijk!? Si! Los Latinos vind je in de altijd gezellige Raadhuisstraat en daar zit je goed voor de beste Argentijnse gerechten. Sinds 2006 serveert Los Latinos alleen gerechten van de hoogste kwaliteit. Je zit bij Los Latinos niet alleen goed voor Argentijnse steaks, maar eigenlijk voor alles van gamba’s en zalm tot entrecôte. Alles wordt met liefde samengesteld en gemaakt op de houtskoolgrill. Dat wordt smullen!

Wil je een tafel reserveren? Neem dan telefonisch contact op met Los Latinos door te bellen naar 0165 – 540 405.

View this post on Instagram

500g Fillet steak, Malbec #perfection

A post shared by Dave Thatcher (@djdavethatcher) on

Hier krijg je toch gewoon honger van? Waar ga jij uiteten in Roosendaal?