Maandag 16:00 - 21:00

Dinsdag 16:00 - 21:00

Woensdag 16:00 - 21:00

Donderdag 16:00 - 21:00

Vrijdag 16:00 - 22:00

Zaterdag 16:00 - 22:00

Zondag 16:00 - 21:00

Tom’s Diner

Raadhuisstraat 3
4701 PK, Roosendaal

0165328336 Mail Tom’s Diner Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Tom's Diner milkshake
Uitgelichte ondernemers

Tom’s Diner: maak kennis met de grootste Amerikaanse diner van Nederland!

20 juli 2021

20 juli 2021 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

De zwart-witte tegelvloer, formica tafels, banken en barkrukken bekleed met rood en blauw leer. Chroom, neonlicht, de portretten van iconen als Marilyn Monroe en Elvis, jukeboxen en de beste burgers en milkshakes van de stad. Nergens in Nederland vind je een American Diner zoals Tom’s Diner. Met enige regelmaat worden op deze locatie dan ook videoclips opgenomen of photoshoots gehouden. Je waant je namelijk écht even terug in de tijd van Grease. En je kunt er dus ook nog eens ontzettend lekker eten. Reserveer snel een plekje bij de enige grote Amerikaanse diner van Nederland!  

Tom's Diner portret

Van kippentent naar Amerikaanse diner

Tom’s Diner is in 2013 opgericht door Nicolette en Tom. Het oorspronkelijke idee was om een kippentent te starten: ‘Zo’n Spaanse tent met kip aan ’t spit en lekkere frietjes. Een beetje het houten barn idee, met kippengaas’, legt Nicolette uit. Uiteindelijk vonden ze dat toch iets te stoffig en vanuit de passie van Tom voor klassieke Amerikaanse auto’s kwamen ze bij een Amerikaanse diner terecht. En niet zomaar een diner: alles is tot in de details uitgevoerd. De rock ‘n roll hits door de speakers, de videoclips op de schermen en uiteraard de complete menukaart met maar liefst 50 verschillende milkshakes. Nicolette: ‘Beleving is belangrijk als je jezelf wilt onderscheiden van andere restaurants. We wilden hier echt een aparte wereld creëren.’ En dat is gelukt!

Neem alvast een kijkje

menukaart
milkshakes machine
Tom's Diner Nicolette
rolschaatsen
Tom's Diner overzicht

Best burgers in town en meer dan verschillende 50 milkshakes

Tom’s Diner is niet alleen de enige grote Amerikaanse diner in Nederland. Hun gigantische aanbod aan milkshakes is nog een reden waarom je hier absoluut een keer geweest moet zijn. Naast de best burgers in town hebben ze namelijk maar liefst 50 verschillende milkshakes op de kaart staan. Dat is uniek in Nederland! De vintage Hamilton Beach Milkshake Mixer staat bovendien paraat om de foodtrend van het moment voor je klaar te maken: de freakshake. Durf jij het aan?

Nicolette: ‘Onze chef heeft een eigen gehaktmengsel ontwikkeld dat speciaal voor ons wordt gedraaid. Twee keer per jaar doen we een aanpassing aan onze kaart. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar blijvende klassiekers die je zeker een keer moet proberen. Denk daarbij aan de Tommy’s Big Beefburger met bacon en ei. Maar ook de Jalapeño chiliburger, kipburger en vegaburger zijn overheerlijk.’

‘Naast 50 verschillende milkshakes kun je bij ons ook een freakshake krijgen, de foodtrend van het moment!’

- Nicolette, Tom's Diner

milkshakes
interieur

Bekende namen en merken kom hier hun videoclips opnemen en photoshoots schieten. Zo is het decor van Tom’s Diner al gebruikt in de campagne van het kledingmerk Colourful Rebel met zangeres Maan. En heeft er onlangs nog een photoshoot plaatsgevonden met kersverse Social Media Queen Nina Warink voor FHM 500. Tom’s Diner is dus ook very Instafamous!

??? ketchup of mayo?? #MAANXCOLOURFULREBEL

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Tom’s Diner is een burgerbar voor iedereen

Tom’s Diner is een concept voor jong en oud: ‘We zien bijvoorbeeld dat grootouders hier ontzettend graag komen met hun kleinkinderen. Voor ouderen is de stijl hier een feest van herkenning, maar het is ook een prettige omgeving voor kinderen. Zij vinden het popcorn liedje van The Swedish Chef bijvoorbeeld echt fantastisch. Maar ook de menukaart en de kleurrijke, ruime opzet van het restaurant leent zich goed voor een uitje met het hele gezin of met je vriendengroep natuurlijk’, vertelt Nicolette.

Naast burgers en milkshakes staat er nog meer lekkers op de kaart van Tom’s Diner. Je kunt hier vrijwel dagelijks vanaf 16:00 uur terecht voor onder meer steaks, spareribs , hotdogs, chicken wings, pizza’s en zelfs salades. Je kunt ook gebruik maken van de afhaal- en bezorgservice. Bij Tom’s Diner doen ze dat bezorgen lekker ‘groen’, met elektrische scooters. De inrichting van het restaurant is sowieso zo duurzaam mogelijk gedaan, met onder meer ledverlichting. En krijg je niet alles op? Dan krijg je gewoon een doggy bag mee!

Dit vinden onze klanten

Weer heerlijk gegeten bij Tom’s Diner. Zoon heeft zelfs al voor de tweede keer de Empire kilo burger op! Zalig om de zonen zo te zien genieten. Ook wij vinden het super gezellig en heerlijk eten!

Natascha van Driel

Nou ben ik alleen nog maar een malibu cocos shake gaan proberen. En die was geweldig lekker. Binnenkort eens wat anders testen en natuurlijk smaak 2 qua milkshakes.

Heidi Nuyten

Heerlijk gegeten bij Tom's Diner. Geheel in USA fifties style. Het eten was super lekker en de bediening heel erg aardig. We komen zeker nog terug.

Yves Vandichel

Nieuwsbrief