Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Timmers MediCare Rolf rollator
Uitgelichte ondernemers

Timmers MediCare: betrokken en dichtbij

13 mei 2019

13 mei 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken. Maar er komt een moment in het leven dat alles wat moeizamer zal gaan. Een hulpmiddel in de breedste zin van het woord is dan ook een prettige bijkomstigheid. Dan komt Rolf van Timmers MediCare in beeld. Of je nu moeite hebt met lopen, lezen, kaarten of eten. Rolf heeft er een handige oplossing voor die het leven een stuk aangenamer maakt.

Timmers MediCare portret

Ondernemer in hart en nieren

Rolf heeft een turbulent jaar achter de rug. Na zijn faillissement in maart 2018 nam hij even tijd voor zichzelf. Toch kruipt ondernemersbloed waar het niet gaan kan. In datzelfde jaar startte hij in september opnieuw, en sterker dan ooit. Timmers MediCare: kleinschaliger, maar zonder een wijziging in het concept. Van scootmobiel tot hypermoderne rollator en een breed scala aan hulpmiddelen en braces. Rolf maakt het leven net wat aangenamer als het even niet meer gaat.

Dat ondernemersbloed heeft Rolf niet van een vreemde. Zijn opa en oma begonnen al in 1937 het familiebedrijf. Toen als drogisterij. Later als speciaalzaak voor zorg hulpmiddelen, wat Timmers MediCare tot op de dag van vandaag nog steeds is. ‘Wij zijn gespecialiseerd in braces en klein mobiliteit, zoals rollators. Maar ook in hulpmiddelen voor het toilet of de douche en alledaagse gebruiksvoorwerpen, zoals speciaal bestek maar ook extra grote kaarten of potopeners. Alles wat het leven een stukje gemakkelijker kan maken’, legt Rolf uit.

Neem alvast een kijkje

Timmers MediCare scootmobiel
Timmers MediCare potopener
Timmers MediCare klok

Voldoening

Rolf haalt veel voldoening uit zijn onderneming. Persoonlijke aandacht is dan ook zijn kracht. Hiermee onderscheid hij zich van de grote spelers in de markt. Moet er op vrijdag om vijf over vijf nog met spoed een toiletverhoging bij een klant geïnstalleerd worden? Natuurlijk is Rolf dan de moeilijkste niet. Doet hij graag.

’Er is niets zo dankbaar als het doen van dit werk. Ik zet altijd net dat stapje extra. Als je dan ziet dat een klant zelfverzekerder en een stuk mobieler de winkel uit loopt, ja, daar doe je het voor’, stelt Rolf trots.

 

"Als het even niet meer gaat, maken wij het leven net wat aangenamer."

- Rolf, Timmers MediCare

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Ook staat Rolf in nauw contact met fysiotherapeuten, orthopedisch instrument makers, huisartsen en ergotherapeuten. Voor het best mogelijke advies en de juiste ondersteuning. Ook komt hij langs voor advies aan huis. Is jouw woning al levensloopbestendig bijvoorbeeld?

Rolf ziet ook veel kinderen en kleinkinderen met ouders of opa en oma in de showroom langskomen. En voor ons ma wil je uiteindelijk gewoon het allerbeste. Rolf zorgt er dan voor dat ze met een lichtgewicht rollator in een kekke kleur naar keuze ‘als de brandweer’ de deur uit gaat. Of met een ander hulpmiddel natuurlijk.

Timmers MediCare: betrokken en dichtbij

Rolf staat aan de Kade vijf dagen per week voor je klaar. Met een breed scala aan zorg hulpmiddelen én het best mogelijk advies. Met passie voor het ondernemen en zijn vak zorgt hij ervoor dat je met een flink portie zelfvertrouwen weer naar buiten gaat. En een stuk mobieler, om optimaal te kunnen genieten van het leven!

Nieuwsbrief