Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 21:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00

‘t Warenhuys Wonen & Beleven

Roselaarplein 4
4701 BR, Roosendaal

0165370142 Mail ‘t Warenhuys Wonen & Beleven Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

't Warenhuys op bank
Uitgelichte ondernemers

‘t Warenhuys: wonen en beleven in het centrum van Roosendaal!

28 mei 2019

28 mei 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Martijn en zakenpartner Marianne zochten lang naar de perfecte locatie voor hun nieuwe wonen en beleven concept. Die vonden zij in Roosendaal. Sinds twee jaar is ’t Warenhuys gevestigd in het oude V&D pand midden in het centrum. Met de overtuiging dat mensen nog steeds willen ‘ontdekken’ runnen ze dit warenhuis met een verrassend persoonlijke benadering.

't Warenhuys portret

Twee verdiepingen vol woonbeleving

Zodra je binnenstapt bij ‘t Warenhuys heb je echt even nodig om alle indrukken tot je door te laten dringen. De gigantische ruimte en prachtige meubelen en accessoires maken direct indruk! Van banken tot klokken en van de mooiste schilderijen tot robuuste salon- en eettafels. Je kunt er eigenlijk alles vinden voor in huis.

Toch voelt dit enorme warenhuis verrassend knus en persoonlijk. Advies nodig? Iedere vrijdag is er een stylist aanwezig die je kan helpen bij het (opnieuw) inrichten van jouw huis. Natuurlijk kunnen de medewerkers je de rest van de week ook voorzien van passend advies. Banken kunnen bijvoorbeeld naar wens worden aangepast.

‘Met merken als Knit Factory, Mijn Stijl en WoodWick hebben we een enorm ruim assortiment aan alles voor in je woning. Van complete inrichting inclusief stylingadvies tot een leuk cadeautje voor die aangetrouwde tante. Iedereen is welkom en voor iedereen hebben we een passend item in huis’, stelt Martijn.

Neem alvast een kijkje

't Warenhuys leren riem
't Warenhuys plaid
't Warenhuys collectie tafels
't Warenhuys accessoire

Voor als je op zoek bent naar iets unieks

Iedere vrijdag komen er nieuwe spullen binnen. Ja, je leest het goed, iedere vrijdag. De wisselende collectie van ’t Warenhuys maakt dat je nog wel eens iets heel erg unieks kunt scoren. ‘Heb je vorige week een mooie kast gezien? Dan is de kans groot dat hij deze week alweer weg is en niet bijbesteld kan worden. Zo houden we een steeds wisselende collectie en loont het dus ook om met grote regelmaat eens bij ons binnen te stappen’ legt Martijn uit.

‘Daarnaast durf ik wel te stellen dat wij bijvoorbeeld de grootste collectie kussens van Roosendaal hebben! Je slaagt dus altijd!’

Ik durf wel te stellen dat wij de grootste collectie kussens van Roosendaal hebben!

- Martijn, ’t Warenhuys

Voor de lekkere trek: ‘t Friethuys

Sinds maart 2019 kun je tussen het ‘ontdekken’ door ook je lekkere trek stillen met een flinke zak friet. ‘t Friethuys is iedere vrijdag, zaterdag en zondag open. Verse friet van aardappelen uit Amsterdam. In de Roosendaalse binnenstad gewassen, gesneden en gebakken in de schil.

Waarom, zul je misschien denken. Martijn wil weer wat reuring in de binnenstad veroorzaken! En hoe kan dat anders dan met de geur van verse frieten? 😉 Laat je dus niet alleen verrassen door de uitgebreide collectie meubelen en woonartikelen bij ‘t Warenhuys, maar ook door de heerlijke verse friet.

 

warenhuys-friet

‘t Warenhuys wonen & beleven: wanneer kom jij ontdekken?

Je kunt heerlijk struinen en ontdekken in dit enorme warenhuis. Van het industriële tafelplein tot de leukste gadgets. Wanneer kom jij een kijkje nemen? Volg ‘t Warenhuys alvast op Facebook en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwsbrief