Maandag 10:00 - 15:00

Dinsdag 10:00 - 15:00

Woensdag 10:00 - 15:00

Donderdag 10:00 - 15:00

Vrijdag 10:00 - 15:00

Zaterdag 10:00 - 15:00

Zondag 10:00 - 15:00

‘t Paviljoen

Nieuwe Markt 49
4701 AD, Roosendaal

0165393464 Mail ‘t Paviljoen Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Paviljoen serveren
Uitgelichte ondernemers

‘t Paviljoen: elke dag vers, eerlijk en sfeervol!

2 november 2018

2 november 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Midden op de Nieuwe Markt vind je architectuur met een hoofdletter A. Op de begane grond van dit prachtige gebouw vestigt zich ‘t Paviljoen, waar je lekker kunt lunchen of gezellig kunt borrelen. Schuif aan in de sfeervolle lunchroom, neem plaats op het zonovergoten terras of pak snel een heerlijk sapje to go mee. Een ding is zeker: naast lekker eten en drinken proef je ook vooral de sfeer bij ‘t Paviljoen!

Paviljoen portret

‘t Paviljoen brengt Amsterdam naar Roosendaal

Sommige mensen kiezen voor een uitgebreide lunch, anderen eten graag onderweg van de ene naar de andere afspraak een snelle lunch uit ‘t vuistje. Ook is er steeds meer vraag naar verse en gezonde producten. Maar als het even kan niet té gek, want wat een boer niet kent…

Met al die visies en veranderende trends op het gebied van food, begon Lion Schapendonk in 2011 samen met zijn vrouw Rian een nieuw avontuur. ‘Het pand stond al twee jaar leeg en ik vroeg me af hoe dat kon. Het is immers zo’n mooi pand.’ Nog geen wc was er aanwezig toen Lion en Rian besloten een lunchroom te starten in het mooie gebouw van René van Zuuk Architecten. Maar dit hield de twee niet tegen deze uitdaging met beide handen aan te pakken!

Lion is geboren in Amsterdam, maar verhuisde samen met zijn ouders naar Roosendaal. De Amsterdamse denkwijze zit er echter nog altijd in bij Lion. ‘In de randstad veranderen trends razendsnel. Ook op het gebied van voeding is er veel veranderd. Deze trends waaien nu ook langzaam over naar het zuiden van het land.’ Lion noemt als een van de kerneigenschappen van ‘t Paviljoen dat het ‘anders’ is. Verse sappen, biologisch en eerlijk eten en een moderne menukaart. Dat is iets wat je in Amsterdam misschien wat vaker tegenkomt dan in Roosendaal. Maar de uitstraling en gastvrijheid zorgen toch voor een echt warme Brabantse sfeer. Dit alles maakt ‘t Paviljoen een lust voor het oog en de maag!

Neem alvast een kijkje

't Paviljoen
't Paviljoen
't Paviljoen
't Paviljoen
't Paviljoen
't Paviljoen
't Paviljoen

Van glutenvrije taarten tot het oude vertrouwde 12-uurtje

Qua menukaart is ‘t Paviljoen eigenlijk helemaal niet zo anders. Ze zijn er gewoon voor iedereen en dat zie je aan de variatie op de kaart. En als je niet kunt kiezen uit de vele opties van de menukaart, neem je toch gewoon het 12-uurtje?

Het grote verschil met de gemiddelde lunchroom is dat bij ‘t Paviljoen alleen verse producten worden gebruikt. En dat proef je! Ook maakt ‘t Paviljoen veel gerechten met biologische producten of ingrediënten die inspelen op allergieën.

Neem de taarten van ‘t Paviljoen: altijd huisgemaakt en dus vers. Maar ook deze zijn er in glutenvrije varianten of voor mensen die door diabetes helaas minder vaak mogen snoepen van een lekker taartje. Of denk aan de heerlijke saté, waarbij de kip vers wordt bereid van het pekelen tot de grill. Doordat alles vers is, kan de chef ook inspelen op jouw wensen. ‘t Paviljoen denkt echt met je mee!

Naast jou en mij, houden Lion en Rian ook rekening met mens en milieu. Zo worden alle afhaalsalade’s en -sapjes meegegeven in biologisch verantwoorde verpakkingen. Zelfs de koffie is verantwoord en wordt met precisie bereid. ‘Ik hoor regelmatig dat wij de lekkerste cappuccino hebben van Roosendaal.’ Dat is nog eens eerlijk en lekker!

't Paviljoen

'We blijven investeren in wat mensen willen en nodig hebben. En dat voor een eerlijke prijs voor iedereen!'

- Lion, 't Paviljoen

Kom sfeer proeven bij ‘t Paviljoen

Buiten de variatie op de menukaart kom je bij ‘t Paviljoen echt voor de sfeer. Het hoge plafond zorgt voor een ruime uitstraling. De inrichting en verlichting zorgen juist voor warmte. Het is echt meteen gezellig en sfeervol als je binnenstapt bij ‘t Paviljoen. Ook op het terras aan de Nieuwe Markt zit je heerlijk in de zon.

Het personeel maakt het plaatje compleet. Je wordt namelijk vriendelijk begroet en goedlachs bediend. Je zal de meiden achter de bar niet snel chagrijnig zien. Mensen voelen zich welkom en thuis.

Of je nu komt om sfeer of eten te proeven: bij ‘t Paviljoen zit je goed! Wanneer kom jij een keer langs?

Volg 't Paviljoen op Instagram!

Nieuwsbrief