Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

stylemarket roosendaal maandagenda roosendaal maart
Evenementen

Style Market Roosendaal: het lifestyle event dat je niet mag missen!

5 maart 2020

5 maart 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Update: De Style Market zou plaatsvinden op donderdagavond 26 maart 2020. Helaas is door de organisatie besloten om de Style Market te verplaatsen naar een nader te bepalen moment in verband met het advies van het RIVM, de provincie Noord-Brabant en de GGD met betrekking tot het coronavirus. Houd ROOS24 in de gaten voor alle updates en de nieuwe datum van de Style Market. 

Origineel bericht:

Op donderdagavond 26 maart 2020 is het zo ver. De Style Market is het grootste lifestyle evenement van het jaar en vindt plaats in de St. Jan. Tijdens de Style Market presenteren meer dan 30 Roosendaalse ondernemers hun nieuwste producten, diensten en trends aan de consument van Roosendaal. Het event is zeer positief ontvangen, want er zijn al een hoop kaarten verkocht. Wij spraken Martine van Dommele van dameskledingwinkel Rubia, één van de organisatoren. Zij vertelt je haarfijn waarom je dit evenement niet wilt missen en hoe jij erbij kunt zijn!

Style market roosendaal

Style Market 2020: de lifestyle markt voor iedereen

Ben jij altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en benieuwd wat Roosendaal te bieden heeft? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Style Market op donderdagavond 26 maart 2020. Het is alweer 5 jaar geleden dat de Style Market voor het laatst werd georganiseerd. Toen al een succesvol evenement, maar een stuk kleinschaliger in de Kring. Dit jaar wordt de Style Market groter en indrukwekkender dan ooit en jij kunt er bij zijn voor slechts 20 euro per ticket.

‘Het idee voor een nieuwe editie van de Style Market lag al even op de plank, maar het heeft wat voet in aarde om zo’n groot evenement op poten te zetten. We willen het evenement voor iedereen toegankelijk maken en zo groot mogelijk uitpakken. Met hulp van Collectief Roosendaal kunnen we dit op 26 maart eindelijk realiseren,’ vertelt Martine enthousiast. Martine, bekend van dameskledingwinkel Rubia is één van de initiatiefnemers van de Style Market. ‘Roosendaal heeft zo veel te bieden. Veel mensen bezoeken de grotere steden om te shoppen, omdat ze denken dat Roosendaal maar een beperkt aanbod heeft. Met de Style Market willen we laten zien dat Roosendaal van alle markten thuis is én dat wij bovendien qua aanbod net zover vooruit kijken als de grote steden. We volgen de trends en hebben altijd de nieuwste merken.’

De Style Market is een lifestyle evenement met een onbeperkte doelgroep. Martine belooft dat zowel mannen als vrouwen van jong tot oud laaiend enthousiast de St. Jan verlaten aan het eind van de avond. ‘Geef je niet om Fashion? Dan kun je ook lekkere wijnen gaan proeven. Maar er zijn ook workshops en presentaties op het gebied van beauty, interieurontwerp en lifestyle gadgets, zoals de nieuwste horloges. Het is echt een evenement voor iedereen!’

Net als alle deelnemers van de Style Market volgen de dames van Rubia alle trends op de voet en doen ze hun inkopen met veel passie!

Dé catwalk van Roosendaal

De St. Jan is natuurlijk dé locatie voor een groot evenement als de Style Market. Hier is voldoende ruimte voor elke ondernemer en het is natuurlijk één van de eyecatchers van Roosendaal. Tijdens de Style Market kunnen de Roosendaalse ondernemers zichzelf en hun aanbod kunnen presenteren aan het brede winkelende publiek. Maar het is ook de plek waar zij als één collectief kunnen laten zien wat Roosendaal te bieden heeft. Ook in het bescheiden en nuchtere Roosendaal volgen de ondernemers de trends op de voet. Dat kun je volgens Martine prima zien in verschillende kledingwinkels, maar ook aan het aanbod aan beauty- en interieurspecialisten. ‘Wat de Style Market écht uniek maakt, is dat je deze avond alles op één plek vindt. Iedere deelnemer heeft haar eigen plekje in de St. Jan en in het midden staat een groot podium met een catwalk. Tijdens de grote modeshow laten we de trends zien en komen er ruim 100 verschillende sets voorbij. Daarbij werken de Roosendaalse ondernemers samen, zodat je een set te zien krijgt die samengesteld is door verschillende specialisten. Van de nieuwste haarmode tot de laatste sneakertrends.’

Voelen, proeven, ervaren en genieten tijdens de Style Market!

Tijdens de Style Market zie je dus wat de Roosendaalse ondernemers te bieden hebben en je komt alles te weten over de nieuwste trends. Je kunt de nieuwste mode en gadgets direct inslaan bij een van de pop-up stores. Maar er is meer dan alleen een beetje rondsnuffelen en je ogen uitkijken. Gedurende de avond zijn er verschillende modeshows en trendpresentaties door Manon de Boer. Zij kan als geen ander vertellen wat de trends zijn en waar in Roosendaal je moet zijn voor jouw favoriete items. Naast modepresentaties zijn diverse live demonstraties. Van live hairstyling tot goudsmeden of een gezellige wijnproeverij. Je kunt zelfs ter plaatse oorbellen laten schieten. De Style Market is niet alleen zien, maar ook voelen, proeven, ervaren en vooral genieten van al het mooie dat Roosendaal te bieden heeft! ‘Tijdens de Style Market willen alle ondernemers zich op hun best presenteren. Van een foodtruck tot een echte Italiaanse Piaggio. We zullen alles uit de kast trekken’, vult Martine aan.

Wil jij helemaal niks missen van de activiteiten tijdens de Style Market? Volg dan Style Market op Instagram en check de stories en highlights voor alle activiteiten per onderwerp en deelnemer. Check hieronder alvast een kleine greep uit de activiteiten die al zijn bekendgemaakt door Style Market:

activiteiten style market roosendaal

Style market activiteiten

Style market activiteiten

In de highlights op de Instagram pagina van Style Market Roosendaal vind je alle activiteiten en deelnemers.

Roosendaal heeft veel meer te bieden dan de meeste mensen denken. Met de Style Market kunnen we dit goed uiten als één collectief!

- Martine, initiatiefneemster Style Market

Deelnemers Style Market 2020

Tijdens de Style Market is er voor ieder wat wils. Er zijn namelijk meer dan 30 ondernemers uit Roosendaal aanwezig op het gebied van fashion, lifestyle, beauty, interieur en eten en drinken:

Verkooppunten style market

Ben jij erbij?

Nu weet je waarom je de Style Market op 26 maart niet mag missen. De Style Market vindt plaats op donderdag 26 maart van 19:30 uur tot 22:30 uur in de St. Jan. Tickets zijn te koop via bovenstaande deelnemende ondernemers in Roosendaal voor slechts 20 euro. Zin in een gezellig en verrassend avondje uit in het culturele hart van Roosendaal? Tijdens de Style Markt wordt je als VIP ontvangen en ga je met een voldaan gevoel terug naar huis. De Style Market is uniek, groots, innovatief en toch persoonlijk. Gewoon in Roosendaal!

Check voor de laatste info ook de Facebookpagina van Style Market Roosendaal.