Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

spot roosendaal
Inspiratie

Dit is containerbar SPOT: de nieuwe hotspot van Roosendaal

22 juli 2021

22 juli 2021 | Inspiratie | Door: Redactie

Sinds 2 juli is Roosendaal een geweldige hotspot rijker: Containerbar SPOT in Stadsoevers. Deze pop-up bar is dé plek in Roosendaal waar je in ‘festival vibes’ kunt genieten van het buitenterras en helemaal tot rust kan komen op een geweldige locatie. Geniet van heerlijke speciaalbieren, bestel een heerlijke bite, lean back op de sounds van toffe DJ’s en beleef toffe events. Deze unieke spot mag je niet missen! 

SPOT in Roosendaal van bovenaf

Containerbar SPOT is een klein paradijs

Jeroen Klein en Koen Vaas, de creatieve breinen achter het Foodtruckfestival Appeltje Eitje en Rooskleurig Festival, openden op 2 juli de nieuwe pop-up container bar in Roosendaal. Zij zagen de meeste festival plannen door de coronacrisis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ondanks de situatie geven de mannen niet op. Uiteindelijk kwamen zij met het idee om te optimaal te kunnen genieten en ontspannen. De droom? Een plek waar je kunt ontladen en waar mensen vrolijk van worden. Daarnaast is SPOT de plek om te genieten van muziek en kunst. Aan creativiteit dus geen gebrek! Bij SPOT ontdek je een klein paradijs in Stadoevers.

SPOT is een plek om te ontladen en om vrolijk van te worden!

Een unieke plek in Roosendaal

SPOT is niet zomaar een ‘gewone’ bar om te genieten van een drankje of een lekkere snack. De locatie is gebouwd van gerecyclede materialen, dat zie je bijvoorbeeld terug in de zitplekken. Ook kun je onderuit zakken in de ‘lounge zitjes’ om helemaal tot rust te komen. De zeecontainers zijn omgebouwd tot bar en keuken, vandaar ook ‘containerbar’. In ieder geval weet je nu een unieke plek in Roosendaal te vinden waar je echt even helemaal weg bent. Een soort vakantiegevoel en dat lekker dichtbij huis! Vanaf het centrum van Roosendaal hoef je maar 1o minuten te lopen. Ben je al onderweg?

SPOT containerbar in Roosendaal van bovenaf.

Ongedwongen en relaxed genieten

Er is niks beters dan relaxed een drankje te drinken en volledig je eigen gang te gaan. Bij SPOT staat daarom een relaxte en ongedwongen sfeer bovenaan. Je kunt zelf een drankje halen bij de bar om vervolgens neer te ploffen op een van de vele zitplekjes. Ook is er een kleine menukaart met lekkere bites en SPOTdogs, dat zijn de lekkerste hotdogs van Roosendaal. Festival vibe, foodtruck setting en lounge, bij SPOT beleef je het allemaal en voel jij je hélemaal thuis. Do we need to say more?

Mensen die gezellig bier aan het drinken zijn

Evenementen bij SPOT

“Normaal gesproken draaien er op vrijdag en zaterdag DJ’s op het zonnige buitenterras, maar helaas kunnen we door de coronamaatregelen geen DJ’s laten draaien”, zegt Koen. Na 13 augustus hopen de mannen meer duidelijkheid te krijgen over eventuele versoepelingen. Natuurlijk hopen we dat jij weer vanaf deze datum kan genieten van de beste sounds en events.

Blijf op de hoogte van SPOT

SPOT kijkt positief naar de toekomst en blijft toffe events organiseren. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, events en nieuwe plannen? Volg dan SPOT via Facebook en Instagram,

Wil je nog meer weten over SPOT in Roosendaal? Check dan ook zeker de website.

 

Foto’s gemaakt door: Lars de Nijs & Koert van As