Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Goede voornemens? Shop nu je sportoutfit met 50% korting!

10 January 2018

10 January 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Heb jij sportieve goede voornemens? Van beginnen met hardlopen tot shinen in de sportschool: dat gaat allemaal net wat lekkerder in een stijlvolle sportoutfit.

Bij Mervo Sport geven ze de beste adviezen als het bijvoorbeeld gaat om materialen, pasvorm en de juiste hardloopschoenen voor jouw voeten. Werkelijk alles wat je nodig hebt op het gebied van onder meer running, fitness, hockey, hiking en tennis vind je hier! Heel fijn detail: mocht je dit jaar ook ‘sparen’ als voornemen hebben, dan moet je deze maand zeker even langsgaan bij Mervo Sport. Ze hebben namelijk kortingen tot wel 50% op vrijwel het complete assortiment. Run, run as fast as you can!

Van Björn Borg Signature Collection tot Superdry Sport

De winter SALE van Mervo Sport is eind december gestart en duurt tot eind januari. Wees er alleen wel op tijd bij voor de juiste kledingmaten en je favoriete merken, want op is echt op! Tijdens de sale wordt er ruimte gemaakt voor de nieuwe collecties die komende maanden weer binnenstromen.

In het assortiment bij Mervo Sport vind je onder meer kleding, schoenen en accessoires van:

Under Armour, Nike, Adidas, Reebok, Only Play, Björn Borg, Superdry Sport, Osaka, Falke, Odlo en Lowa. 

Bekijk de special van de winter SALE hier.

Nieuw jaar, nieuwe sportoutfit: shop nu je sportkleding met korting!

Sportkleding en -accessoires kopen met kortingen tot wel 50%! Dat is wel een hele goede start van het nieuwe jaar. Bij Mervo Sport krijg je nu korting op bijna alles, met uitzondering van de nieuwe collecties. Bijvoorbeeld:

  • 25% korting op running kleding, wandelschoenen, hockeyschoenen, hockeytassen en hockeysticks, badkleding, tennisschoenen en tennisrackets en indoor schoenen.
  • 25-50% korting op hockeykleding, sportkleding, vrije tijdsschoenen (sneakers) en snowboots.
  • 50% korting op fietskleding, fietsschoenen en winteraccessoires.

Aan de Dokter Brabersstraat 24 kun je terecht voor het grootste sportassortiment van Roosendaal en omstreken. Naast drinkflessen, sporttassen, caps, sneakers, fitness gear en complete sportoutfits hebben ze ook speciale sportafdelingen. Bijvoorbeeld een running area, een tennisafdeling met onder meer merken als Babolat en K-swiss en een hockeyafdeling met Grays, Brabo en de Indian Maharadja.

Ren dus zo snel je kunt naar Mervo Sport! Doe je dat op je oude hardloopschoenen, dan kunnen ze direct een goede loopanalyse voor je maken. Zo doe jij geen miskopen en heb je in februari geen smoesjes om te breken met je goede voornemens 😉