Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Prijzen

Spaar voor nog meer cadeaus met jouw Roospas!

2 september 2020

2 september 2020 | Prijzen | Door: Redactie

Met de Roospas spaar je natuurlijk voor de mooiste cadeaus. Heb jij al een mooi spaardoel voor ogen? Hoe meer aankopen je doet in de binnenstad hoe meer punten je spaart! Inmiddels kun je terecht bij +/- 60 winkels en horecazaken. Binnenkort brengen enkele ondernemers wijzigingen aan in hun cadeaus en worden er talloze cadeaus toegevoegd. Nog meer leuks om voor te sparen dus! Wil je weten welke ondernemers en cadeaus dit zijn? Lees dan snel verder!

Sparen met jouw Roospas

Heb jij al een Roospas? Dan geniet je van de vele voordelen in de binnenstad van Roosendaal! Je spaart met de Roospas voor een heleboel mooie cadeaus. Zorg er wel voor dat jouw Roospas geregistreerd is. Dit doe je heel gemakkelijk door via deze website een account aan te maken. Bij iedere aankoop worden er punten op jouw pas geladen. Een overzicht van jouw gespaarde punten en je transactieoverzicht is heel gemakkelijk in te zien in jouw persoonlijke account

Wisseling van de wacht

Heb je heel toevallig een bepaald cadeaus op je spaardoel staan? Let dan op! Vanaf maandag 14 september gaan er wat wisselingen plaatsvinden. Je kunt jouw punten dan niet meer inwisselen voor deze cadeaus. De winkels en horecazaken bieden dan nieuwe cadeaus aan. Zo zijn bijvoorbeeld HEMA, ‘t Wapen, Bakkerij Van Den Bemd en vele anderen gewisseld van cadeau. Let hier op wanneer je een bepaald spaardoel voor ogen hebt! Check de cadeau pagina voor een overzicht.

Sparen voor nieuwe cadeaus

Vanaf maandag 14 september spaar je dus bij een aantal winkels en horecazaken voor nieuwe cadeaus. En daar zitten hele mooie of smakelijke opties tussen! Zo spaar je bij Praxis Roosendaal voor een Sencys schroevendraaierset (2.000 punten), scoor je bij Tom’s Diner een heerlijke freakshake (500 punten), een mooi gouden vogeltje bij Wilde Wingerd (1.000 punten) en bij Van Der Horst Hairstylers een mooie travel stijltang (3.000 punten).

Bekijk hier alvast een aantal nieuwe cadeau's

Mitzy ontbijt
Rubia wasverzachter
Sfeer in je woning zeep hart
Van Gorp Kinder Xylofoon
Enjooi Ansichtkaart

Spaar voor nog meer cadeaus!

We hebben nog meer goed nieuws. Vanaf maandag 14 september zijn er niet alleen nieuwe cadeaus toegevoegd, maar ook een stuk meer! Bij veel van de deelnemende winkels en horecazaken spaar je nu voor nog meer mooie cadeaus. Zo hebben onder andere Caffè Dono, Dakota’Z, Muziekcentrum Van Gorp, Phone House en nog veel meer winkels en horecazaken 2 nieuwe cadeaus toegevoegd om voor te sparen. Het loont dus zeker om een bezoekje te brengen aan de binnenstad van Roosendaal met jouw Roospas.

Wil je in één overzicht zien voor welke cadeaus je vanaf 14 september kunt sparen? Check dan de speciale cadeau pagina!

Waar ga jij voor?

En, heb je al een nieuw spaardoel voor ogen? Met zulke mooie cadeau’s is het moeilijk kiezen! Vergeet in ieder geval niet jouw geregistreerde Roospas mee te nemen wanneer je in de binnenstad van Roosendaal bent. Welke winkels en horecazaken er mee doen? Dat zie je heel gemakkelijk aan de blauwe sticker op de ruit bij binnenkomst. Shoppen maar!