Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Markt Roosendaal sneeuw
Over Roosendaal

Het sneeuwt in Roosendaal: dit zijn de mooiste kiekjes!

22 januari 2019

22 januari 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

We hebben er even op moeten wachten, maar het is toch echt winter! Roosendaal is omgetoverd tot een Winter Wonderland: het sneeuwt. Heb je al wat sneeuwballen gegooid?

Ga er op uit en kleed je goed aan, want het is heerlijk buiten! Die winterse buien leveren de mooiste kiekjes op in het centrum van Roosendaal. Wij hebben een rondje gemaakt en de mooiste voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder en geniet:

De Raadhuisstraat

Dat de Raadhuisstraat één van de leukste winkelstraten van Roosendaal is, dat wisten we natuurlijk al! Maar na een flinke pak sneeuw des te sfeervoller. Hier kun je o.a. Winebizz en Lunchlokaal Noen vinden.

Raadhuisstraat Roosendaal in de sneeuw

Parkeergarage de Nieuwe Markt

Dit is… voor de shoppers! Heb je al een Roospas? Ook in de sneeuw is de binnenstad van Roosendaal de ideale shoplocatie. Met de Roospas spaar je ondertussen voor leuke cadeaus en maak je kans op de mooiste prijzen.

Roospas op Nieuwe Markt tijdens sneeuw Roosendaal

De Nieuwe Markt

De slee kan van zolder of uit de schuur gehaald worden! De Nieuwe Markt is de ultieme locatie om lekker te sleeën en om in de sneeuw te spelen. Zien we je vanmiddag?!

Op de slee Nieuwe Markt tijdens sneeuw Roosendaal

De Raadhuisstraat en winkelcentrum de Passage

Plaatje, toch? Wat ziet de Raadhuisstraat er vanaf deze kant sfeervol uit in de sneeuw! In dit rijtje o.a. My Health Store, Maison et Moi, Ouro, Caffè Dono en nog veel meer speciaalzaken. Ook kun je hier de ingang van winkelcentrum de Passage vinden. Kom snel een kijkje nemen voor dat de sneeuw weer gesmolten is.

Overzicht Raadhuisstraat sneeuw Roosendaal

De ‘Oude’ Markt

Het lijkt wel een foto uit de jaren 80! Wat zie de Markt er sfeervol uit wanneer het sneeuwt in Roosendaal. Moet je vandaag nog in de binnenstad zijn? Loop dan zeker ook over de Markt! Sfeertje hoor..

Markt Roosendaal sneeuw

Het sneeuwt in Roosendaal!

Wat een plaatjes, toch? Heb jij ook een mooie sneeuwfoto in Roosendaal gemaakt? Deel hem dan met ons! Dat kan via de post op onze Facebook pagina. Veel plezier in de sneeuw!