Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Sinterklaas in Roosendaal
Over Roosendaal

Sinterklaas komt toch naar Roosendaal!

6 november 2020

6 november 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De Sinterklaasintocht kon dit jaar al niet op de normale manier doorgang vinden. Helaas werd ook het alternatieve idee, de welkomstronde, later afgelast. Ook dit evenement kan onder de huidige omstandigheden en maatregelen niet plaatsvinden. Toch slaat Sinterklaas Roosendaal dit jaar zeker niet over!

Liveshow via Facebook

Wanneer Sinterklaas op zaterdag 14 november in Roosendaal aankomt, zal er in Schouwburg De Kring een speciale liveshow zijn, die live op Facebook te volgen is! En dat is nog niet alles. Ook de geplande Sinterklaasmusical van 29 november zal gratis online vanuit de Kring gestreamd worden!

Uitzwaaishow

Op pakjesavond, 5 december, zal er ook voor het eerst in Roosendaal een ‘uitzwaaishow’ opgevoerd worden. Ook deze show is volledig gratis online te bekijken. Er is voor de kids in Roosendaal dit jaar dus alsnog volop vertier rondom Sinterklaas te bleven!

Cadeaus sparen Roosendaal

Sinterklaas in Roosendaal

Zo kan iedereen, jong en oud, in Roosendaal alsnog naar Sinterklaas kijken met onder andere de speciale liveshow op zaterdag 14 november vanaf 13.15 uur! Wie kijkt er ook al zo uit naar de komst van Sinterklaas?