Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 19:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag -

Sfeer in je woning

Passage 31
4701 AN, Roosendaal

0630367883 Mail Sfeer in je woning Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Sfeer in je woning interieur
Uitgelichte ondernemers

Sfeer in je woning: alles voor de stoere en sobere woonstijl

17 mei 2021

17 mei 2021 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Wat als bij het inrichten van je huis blijkt dat de stijl die je voor ogen hebt nagenoeg niet in de omgeving verkrijgbaar is? Dan begin ik gewoon een eigen winkel, dacht Chantal een aantal jaar geleden. Zo is Sfeer in je woning geboren! Betaalbare meubels, accessoires, vloerkleden en muurverf in de stoere en sobere woonstijl. Op haar ‘vertrouwde stekkie’ in Winkelcentrum de Passage natuurlijk.

Sfeer in je woning Chantal

Nieuwe uitdaging

Chantal is zeker geen onbekende in de binnenstad van Roosendaal. Menig dame is door haar advies met een passende outfit naar huis gegaan. Maar liefst 10 jaar lang was ze een bekend gezicht bij Gossip Fashionstore. Toch vond ze haar nieuwe uitdaging in het aanbieden van woonaccessoires.

“In 2016 was ik bezig met het inrichten van mijn eigen woning. Ik merkte dat de stijl die mij heel erg aansprak, stoer en sober, hier in de omgeving vrijwel niet verkrijgbaar was. Toen kwam ik op het idee om mijn eigen webshop te beginnen. Later heb ik in verschillende panden gezeten, waaronder in de Raadhuisstraat. Nu heb ik mijn plekje gevonden in de Passage. Dat voelt ook gewoon als thuiskomen,” vertelt Chantal.

Tegenover Lunchroom Milano loop je bij Sfeer in je woning in een oase van prachtige meubels en accessoires. Op ieder detail is gelet. Vergeet ook zeker niet de stoere wanden achterin de winkel te bekijken, natuurlijk voorzien van muurverf uit de collectie.

Neem alvast een kijkje

Sfeer klapstoeltjes

Stoere en sobere woonstijl

Voor kleine accessoires, kruiken, kussentjes, kandelaren, potjes, vazen, muurverf en cadeau artikelen kun je bij Sfeer in je woning terecht. Maar Chantal heeft recent ook de uitbreiding gemaakt naar diverse meubels, vloerkleden en er zijn zelfs een aantal rekjes kleding te vinden.

“Ik koop in wat me aanspreekt én wat goed bij de uitstraling van de winkel past. Het is ook een kwestie van proberen en ik ga volledig op mijn gevoel af. Nu kan ik het totaalplaatje aanbieden. Van een bank tot aan cadeau artikelen. Mijn Stijl is bijvoorbeeld heel leuk om cadeau te geven. Aura Peeperkorn heeft unieke items en Still Collection is super betaalbaar. De collectie wisselt ook per week, het loont dus ook zeker om regelmatig binnen te stappen!,” legt Chantal enthousiast uit.

Interieurstyling

Spreekt de stoere en sobere stijl je aan, maar weet je niet zo goed hoe je deze stijl kunt combineren met je huidige interieur? Of ben je opzoek naar een compleet nieuwe inrichting en heb je daar wat hulp bij nodig? Chantal kan je ook helpen op het gebied van styling en het maken van mooie combinaties. “Ik zet graag net dat stapje extra, dat onderscheidt mij ook van de rest denk ik. Daarom kom ik soms ook aan huis voor het geven van stylingadvies, als dat gewenst is. Een leuke toevoeging naast het verkopen van producten in de winkel, vertelt Chantal.

Ik zet graag net dat stapje extra, dat onderscheidt mij ook van de rest

- Chantal, Sfeer in je woning

Sfeer in je woning

Ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur vol sfeer en warmte? Of toch een leuk klein cadeautje voor een verjaardag? Je kunt het allemaal vinden bij Sfeer in je woning! Chantal staat dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op Instagram of Facebook!

Nieuwsbrief

Whatsapp Sfeer in je woning