Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Schaatsbaan Markt geopend
Over Roosendaal

De schaatsbaan op de Markt is weer geopend!

13 December 2018

13 December 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De Roosendaalse ijsbaan op de Oude Markt is officieel geopend! Tot en met zondag 6 januari 2019 kun je weer heerlijk vertoeven op het ijs. En er is groots uitgepakt dit jaar: Roosendaal lijkt onder gesneeuwd te zijn! De gezamenlijke horeca van de Oude Markt verzorgen de lekkerste drankjes en hapjes. Tijd om de ijzers uit het vet te halen dus!

Schaatsbaan vanaf ijs

Winter wonderland

Je waant je een in winter wonderland. Er is alles aan gedaan om de Markt zo feestelijk mogelijk aan te kleden. Nee het is echt geen skioord, maar gewoon in Roosendaal op de Markt dus! Entree is 4.00 euro per dagdeel (ochtend, middag of avond). Natuurlijk kun je ook schaatsen huren, dit kan voor 3.00 euro of in combinatie met je entree voor 6.00 euro. Heb je zelf schaatsen, maar zijn die wel aan een slijpbeurt toe? Ook dat is mogelijk voor 7.50 euro per paar!

Let op: schaatsen op Noren is op de schaatsbaan niet toegestaan. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Neem alvast een kijkje

Raadhuisstraat Markt
Aankleding schaatsbaan
Schaatsbaan ijs
Wapen van Roosendaal
Schaatsbaan horeca

Curling competitie

Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een heuse BVR ijscurling competitie waar tientallen teams het tegen elkaar zullen opnemen. Daarnaast is er een speciale curling avond voor alle ondernemers in de Roosendaalse binnenstad.

Schaatsen maar!

Dus waar wacht je nog op? Trommel vrienden en familie op en kom gezellig schaatsen, eten, drinken en sfeerproeven op de Markt in Roosendaal!