Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Schaatsbaan in Roosendaal: Ice World

4 December 2017

4 December 2017 | Evenementen | Door: Redactie

Met wie ga jij vanaf 6 december tot en met 7 januari non-stop schaatsen op de schaatsbaan in Roosendaal? Zorg er snel voor dat je schaatsen geslepen zijn en kom genieten van de ijsbaan!

Schaatsbaan in Roosendaal

Vanaf 6 december komt Ice World weer naar Roosendaal. In het stadshart op de Markt vind je dan een schaatsbaan waar schaatsliefhebbers een maand lang bijna elke dag kunnen komen schaatsen! Naast het reguliere schaatsen zijn er ook een hoop activiteiten op de schaatsbaan in Roosendaal georganiseerd.

Activiteiten schaatsbaan

Iedereen is van harte welkom bij Ice World tijdens het vrij schaatsen! Hiernaast worden dus ook een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Zo is het bijvoorbeeld drie weken lang bijna elke werkdag schoolschaatsen. Super leuk voor de kids! Ook wordt er op meerdere avonden gecurld en zelfs gefietst op de ijsbaan. Wil jij een echte prof worden in het schaatsen? Of gewoon de basis leren? Sluit dan aan bij de schaatslessen! Deze worden elke zondag tussen 10:00 en 12:30 uur gegeven.

schaatsbaan in roosendaal roosendaal24

Openingstijden schaatsbaan Roosendaal

De schaatsbaan in Roosendaal heeft verschillende openingstijden. Op doordeweekse dagen is de ijsbaan geopend van 08:30 tot 21:00 uur ‘s avonds en in het weekend van 10:00 tot 21:00 uur. Vanaf het begin van de kerstvakantie is Ice World elke dag van 10:00 tot 21:00 uur geopend. Binnen de openingstijden vinden natuurlijk wel de activiteiten plaats en tijdens de kerstdagen zijn de openingstijden ook iets anders geregeld. Bekijk hier de volledige agenda van de schaatsbaan in Roosendaal.

Van alle markten thuis

Natuurlijk wil je graag komen schaatsen, maar misschien heb je zelf geen schaatsen. Geen probleem! Je kunt schaatsen huren voor €3,00. De entree voor de schaatsbaan kost €4,00 per dagdeel. Maar kom je schaatsen én huur je schaatsen dan betaal je voor beide slechts €6,00. Natuurlijk mag je ook je eigen schaatsen meenemen. Let dan wel op: Noren zijn verboden. Ook is het voor iedereen verplicht om handschoenen te dragen.

Wanneer kom jij meegenieten van de gezelligheid op de schaatsbaan in Roosendaal?