Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

roospunten digitaal inwisselen
Over Roosendaal

Je kunt je Roospunten nu ook digitaal inwisselen!

12 april 2021

12 april 2021 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Spaar jij al met de Roospas? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is het mogelijk om gespaarde Roospunten digitaal in te wisselen voor een Roos Cadeaukaart. En we hebben nieuws over de nieuwe vervaldatum van de Roospunten. Benieuwd hoe het zit? Je leest het allemaal in deze update over sparen met de Roospas!

Punten digitaal inwisselen voor een Roos Cadeaukaart

Door te sparen met de Roospas heb je wellicht al een flink aantal punten gespaard door aankopen te doen bij verschillende Roosendaalse ondernemers. Het is nu mogelijk om die gespaarde punten in te wisselen voor een Roos Cadeaukaart. Dit doe je heel gemakkelijk in je persoonlijke account op deze website. Jouw Roospunten inleveren voor een cadeaukaart is al mogelijk vanaf 500 punten. Je kunt dan kiezen voor een cadeaukaart van 500 punten, wat gelijk staat aan 5 euro. Of je kiest ervoor om je volledige puntensaldo in te wisselen voor een cadeaukaart. Hoeveel dit precies is, is natuurlijk afhankelijk van je totale puntensaldo en kun je terug zien in je account.

Wanneer vervallen de Roospunten?

”Wanneer en waarom komen die Roospunten eigenlijk te vervallen?” Wij snappen deze vraag heel goed. Dat doen wij omdat de punten anders te lang blijven staan en wellicht nooit meer worden ingeleverd. Op deze manier weten we zeker dat actieve spaarders gebruik kunnen maken van hun punten, terwijl de punten van de niet actieve Roospassen, bijvoorbeeld Roospassen die kwijt zijn, niet verloren gaan.

Eerder communiceerde wij dat alle punten die voor 1 januari 2021 zijn gespaard, dit jaar nog komen te vervallen. Maar daar is verandering in gekomen. Door de sluiting van winkels in verband met de corona maatregelen is besloten om alle punten pas te laten vervallen op 31 januari 2022. Dus alle punten die je al had én de punten die je dit jaar nog gaat sparen, kun je nog tot dan uitgeven. En nu kun je er dus ook nog voor kiezen om de punten digitaal in te wisselen. Zo heb je alsnog alle keuze en alle tijd. Je hebt immers nog een hele poos om jouw gespaarde punten in te wisselen. Voor mooie cadeaus, korting op parkeren of voor een Roos Cadeaukaart.

Na 31 januari 2022 is het natuurlijk gewoon weer mogelijk om verder te sparen.

roos24 cadeaukaart

Over de Roos Cadeaukaart

Als je niet goed weet wat je met jouw Roospunten wilt doen, is de Roos Cadeaukaart een hele mooie oplossing. De Roos Cadeaukaart is namelijk vrij te besteden bij alle deelnemende winkels en horeca. Het saldo op de digitale Roos Cadeaukaart is in delen of volledig in één keer te besteden. Dus van een mooie nieuwe outfit bij één van de vele modezaken tot een bloemetje bij ‘t Bloemen Huis. Je koopt wat je wilt, waar jij dat wilt met de Roos Cadeaukaart! De Roos Cadeaukaart is het perfecte cadeau, of het nu lekker voor jezelf is of voor een dierbare.

Over de Roospas: hoe zat het ook al weer?

ROOS24 is een spaarprogramma in de Roosendaalse binnenstad. Met iedere aankoop bij de deelnemende winkels en horeca punten spaar je punten. De gespaarde punten zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke Roospas en de ROOS24 app. Punten kun je vervolgens inwisselen voor mooie cadeaus! Je checkt je puntensaldo heel gemakkelijk via deze website of in de ROOS24 app.

roos24 app

Inwisselen van Roospunten

Je kunt sparen voor de mooiste cadeaus van verschillende horecazaken en winkels. Al vanaf 250 punten heb je keuze uit hele leuke cadeaus. De punten op je Roospas kun je ook inzetten voor korting op parkeren en nu is daar ook digitaal inwisselen bij gekomen. En als jouw pas geregistreerd is, maak je ook regelmatig kans op hele mooie prijzen!

 

ROOS24 deelnemers en cadeaus

Ga voor je spaardoel!

Wat je spaardoel ook is, zorg ervoor dat je het benodigde puntenaantal hebt bereikt, voordat de punten vervallen per 31 januari 2022. Door de toevoeging van het digitaal inwisselen van Roospunten voor een Roos Cadeaukaart, wordt de keuze gelukkig een stuk gemakkelijker. Spaar dus vooral nog even verder of wissel jouw Roospunten direct in!