Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roospas registreren om punten te behouden
Over Roosendaal

Je kunt je Roospunten nu ook digitaal inwisselen!

17 februari 2021

17 februari 2021 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Spaar jij al met de Roospas? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is het mogelijk om gespaarde Roospunten digitaal in te wisselen voor een Roos Cadeaukaart. Benieuwd hoe dat werkt? Je leest het allemaal in deze update over sparen met de Roospas!

Punten digitaal inwisselen voor een Roos Cadeaukaart

Door te sparen met de Roospas heb je wellicht al een flink aantal punten gespaard door aankopen te doen bij verschillende Roosendaalse ondernemers. Het is nu mogelijk om die gespaarde punten in te wisselen voor een Roos Cadeaukaart. Dit doe je heel gemakkelijk in je persoonlijke account op deze website. Jouw Roospunten inleveren voor een cadeaukaart is al mogelijk vanaf 500 punten. Je kunt dan kiezen voor een cadeaukaart van 500 punten, wat gelijk staat aan 5 euro. Of je kiest ervoor om je volledige puntensaldo in te wisselen voor een cadeaukaart. Hoeveel dit precies is, is natuurlijk afhankelijk van je totale puntensaldo en kun je terug zien in je account.

Oude Roospunten komen te vervallen

”Waarom komen die Roospunten eigenlijk te vervallen?” Wij snappen deze vraag heel goed. Dat doen wij omdat de punten anders te lang blijven staan en wellicht nooit meer worden ingeleverd. Op deze manier weten we zeker dat actieve spaarders gebruik kunnen maken van hun punten, terwijl de punten van de niet actieve Roospassen, bijvoorbeeld Roospassen die kwijt zijn, niet verloren gaan.

Let er op dat jouw gespaarde Roospunten die je tot 31 december 2020 hebt gespaard, dit jaar op 1 juli 2021 komen te vervallen. In verband met corona is deze vervaldatum al verlengd tot 1 juli en nu kun je er dus ook nog voor kiezen om de punten digitaal in te wisselen. Zo heb je alsnog alle keuze en alle tijd. Je hebt immers tot en met de zomer van 2021 om jouw gespaarde punten in te wisselen. Voor mooie cadeaus, korting op parkeren of voor een Roos Cadeaukaart.

Na 1 juli 2021 is het natuurlijk gewoon weer mogelijk om verder te sparen.

Over de Roos Cadeaukaart

Als je niet goed weet wat je met jouw Roospunten wilt doen, is de Roos Cadeaukaart een hele mooie oplossing. De Roos Cadeaukaart is namelijk vrij te besteden bij alle deelnemende winkels en horeca. Het saldo op de digitale Roos Cadeaukaart is in delen of volledig in één keer te besteden. Dus van een mooie nieuwe outfit bij één van de vele modezaken tot een bloemetje bij ‘t Bloemen Huis. Je koopt wat je wilt, waar jij dat wilt met de Roos Cadeaukaart! De Roos Cadeaukaart is het perfecte cadeau, of het nu lekker voor jezelf is of voor een dierbare.

 

Over de Roospas: hoe zat het ook al weer?

ROOS24 is een spaarprogramma in de Roosendaalse binnenstad. Met iedere aankoop bij de deelnemende winkels en horeca punten spaar je punten. De gespaarde punten zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke Roospas en de ROOS24 app. Punten kun je vervolgens inwisselen voor mooie cadeaus! Je checkt je puntensaldo heel gemakkelijk via deze website of in de ROOS24 app.

Inwisselen van Roospunten

Je kunt sparen voor de mooiste cadeaus van verschillende horecazaken en winkels. Al vanaf 250 punten heb je keuze uit hele leuke cadeaus. De punten op je Roospas kun je ook inzetten voor korting op parkeren en nu is daar ook digitaal inwisselen bij gekomen. En als jouw pas geregistreerd is, maak je ook regelmatig kans op hele mooie prijzen!

 

ROOS24 deelnemers en cadeaus

Ga voor je spaardoel!

Wat je spaardoel ook is, zorg ervoor dat je het benodigde puntenaantal hebt bereikt, voordat de punten vervallen per 1 juli 2021. Door de toevoeging van het digitaal inwisselen van Roospunten voor een Roos Cadeaukaart, wordt de keuze gelukkig een stuk gemakkelijker. Spaar dus vooral nog even verder of wissel jouw Roospunten direct in!