Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roospas registreren om punten te behouden
Over Roosendaal

Heb jij je Roospas nog niet geregistreerd? Doe het dan voor 31 januari 2020!

11 november 2019

11 november 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Meer dan 15.000 mensen, binnen en buiten Roosendaal, hebben een Roospas op zak en sparen daarmee punten in de 60 deelnemende winkels of horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Het afgelopen jaar hebben jullie met de Roospas dan ook een hele hoop punten gespaard: meer dan 4.000.000 punten! Het zou natuurlijk zonde zijn als al die punten verdwijnen, toch? Om te zorgen dat jouw gespaarde punten behouden blijven, is het belangrijk dat je jouw Roospas vóór 31 januari 2020 registreert. Doe je dat niet? Dan vervallen de punten op de Roospas.

Behoud jouw waardevolle punten op jouw Roospas

De online registratie van jouw Roospas duurt maximaal 5 minuten en is dus in een handomdraai gebeurd! Zorg dat je dit vóór 31 januari 2020 doet, want alleen de punten op de niet-geregistreerde Roospassen komen te vervallen. Wanneer je jouw Roospas hebt geregistreerd, blijven jouw gespaarde punten zelfs een jaar langer staan tot 31 januari 2021. Zo kun je jouw punten verzilveren voor mooie cadeaus of korting op parkeren. Bovendien maak je met de Roospas maandelijks kans op mooie prijzen!

Roospas voor studenten

Wacht niet langer en registreer jouw gratis Roospas!

Zorg dus dat jouw gespaarde punten op jouw Roospas blijven staan en registreer vandaag nog jouw Roospas. Heb je de Roospas nog niet? Niet getreurd. Vraag ernaar bij één van de 60 winkels of horecazaken en je ontvangt meteen jouw gratis Roospas. Je herkent de deelnemende ondernemers aan de blauwe sticker op de winkelruit. Met de gratis Roospas krijg je veel voordeel in de binnenstad van Roosendaal!