Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roospakket
Over Roosendaal

Het Roospakket: het leukste cadeau voor de feestdagen!

25 november 2019

25 november 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Een doos vol lekkernijen van lokale ondernemers uit de binnenstad die je helemaal zelf kunt samenstellen. Klinkt goed, toch? Dat is het Roospakket! Ideaal als cadeau voor de aankomende feestdagen. En wie zegt dat een cadeau in dit geval niet gewoon voor jezelf kan zijn? Of je ‘m dus cadeau doet aan vrienden, familie of gewoon lekker aan jezelf: het is altijd het leukste cadeau voor de aankomende feestdagen!

Stel je Roospakket samen met producten van lokale ondernemers

In het Roospakket kun je diverse smaakvolle producten toevoegen van uiteenlopende lokale ondernemers uit de binnenstad. Allemaal ROOS24 deelnemers, waaronder Caffè Dono, Bakkerij van den Bemd, Kaashuis Roosendaal, HEMA, My Health Store, ’t Bloemenhuis, Tasty Pastries en Winebizz.

Wat dacht je van een Roos Cadeaukaart, een Oud Roosendaalse kaas, een heerlijke wijn en speciale Christmas Crackers? Deze en nog heel veel meer smaakvolle en leuke producten kun je toevoegen aan jouw persoonlijke Roospakket.

Genieten van heel veel lekkers, en dat in één pakket!

Caffé Dono thee

Onze Tullepetaone Thee is net als Roosendaal: verfrissend met een beetje pit!

- Mirjam van der Poel, bedrijfsleider en barista bij Caffè Dono

Bestellen doe je heel eenvoudig

Het Roospakket is tot 17 december 12:00 uur te bestellen. Het pakket kun je dus helemaal naar eigen wens samenstellen. Jouw favoriete producten selecteer je eenvoudig in de tool. Vul het pakket aan met een Roos Cadeaukaart waarbij je de waarde zelf kunt bepalen. Voor de bestelling is het belangrijk dat je in bezit bent van een Roospas. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je jouw persoonlijk samengestelde Roospakket nog vóór de kerstdagen kunt ophalen in de Roosendaalse binnenstad. Je kunt het pakket ook thuis laten bezorgen. Wel zo handig.

Van Den Bemd brood

Deze roomboter amandelstaaf is even zorgvuldig samengesteld als dit pakket. We bake you happy!

- Guust en Pluis van den Bemd, eigenaren en topbakkers bij Bakkerij van den Bemd

Het leukste cadeau voor de feestdagen!

Het pakket is leuk voor jezelf, maar ook een mooi geschenk om weg te geven. Vier de feestdagen samen met de heerlijke producten van onze Roosendaalse ondernemers!