Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Rooskleurig festival Roosendaal
Evenementen

Rooskleurig festival 2020 in Roosendaal: groter, dikker en leuker

8 januari 2020

8 januari 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Rooskleurig festival keert in 2020 weer terug naar Roosendaal. En dat doet het dit jaar groter, dikker en leuker! Op zaterdag 22 augustus 2020 ga je los in het Vrouwenhofpark tijdens dit festival samen met onder andere Nielson, MAAN en Q-Music Het Foute Uur. Dit wil je niet missen!

Zo ging het er vorig jaar aan toe tijdens Rooskleurig festival met de viering van 750 jaar Roosendaal. Toen waren er drie stages en vond het festival plaats op De Markt. Dit jaar keert het festival dus terug maar dit keer in het Vrouwenhofpark met รฉรฉn groot podium.

Er wordt trouwens nog wel nagedacht over een eventuele silent-disco als tweede muziekzone. Dat doet het altijd goed op een festival!

Artiesten van de bovenste plank

De line up van Rooskleurig festival belooft in ieder geval veel goeds. Zo komen net als vorig jaar Nielson en Q-Music Het Foute Uur. Maar ook MAAN is erbij en Suzan & Freek! De headline act is nog een verrassing en wordt in februari bekend gemaakt door de organisatoren. Wie denk jij dat het is?

Rooskleurig festival belooft bovendien nog meer artiesten aan de line-up toe te voegen. Dus het kan alleen nog maar beter worden!

View this post on Instagram

๐—ก๐—œ๐—˜๐—Ÿ๐—ฆ๐—ข๐—ก, ๐— ๐—”๐—”๐—ก, ๐—ฆ๐—จ๐—ญ๐—”๐—ก & ๐—™๐—ฅ๐—˜๐—˜๐—ž ๐—˜๐—ก ๐—ค๐— ๐—จ๐—ฆ๐—œ๐—– ๐—›๐—˜๐—ง ๐—™๐—ข๐—จ๐—ง๐—˜ ๐—จ๐—จ๐—ฅ ๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ฅ๐—ข๐—ข๐—ฆ๐—ž๐—Ÿ๐—˜๐—จ๐—ฅ๐—œ๐—š ๐—™๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ! ๐ŸŽ‰โฃ Het hoge woord is eruit: dit zijn de eerste namen voor Rooskleurig Festival 2020 en wat zijn we er trots op! De headliner maken we in februari bekend maar we kunnen 22 augustus nu alvast met dikke vette letters in de agenda zetten. Nielson, MAAN, Suzan & Freek en Qmusic Het Foute Uur zijn er in ieder geval bij, jij toch ook? โฃ โฃ De kaartverkoop begint zaterdag 11 januari om 11.00 uur via www.rooskleurigfestival.nl (link in bio) en we beginnen met een ronde Early Bird tickets voor maar 25 euro! Vertel het aan al je vrienden en zorg dat je zaterdag klaar zit! โฃ โฃ ๐ŸŒน ๐—ง๐—ข๐—ง ๐—ฅ๐—ข๐—ข๐—ฆ๐—ž๐—Ÿ๐—˜๐—จ๐—ฅ๐—œ๐—š ๐—™๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ฉ๐—”๐—Ÿ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ! ๐ŸŒน

A post shared by ROOSKLEURIG FESTIVAL (@rooskleurigfestival) on

Tickets Rooskleurig festival

Zaterdag 11 januari om 11:00 uur start de verkoop van de tickets voor Rooskleurig festival. Je profiteert dan van de speciale Early Bird korting. Je betaalt dan namelijk maar 25 euro! De normale tickets gaan 30 euro kosten.

Ben jij er bij tijdens Rooskleurig festival?

Het duurt dus wel nog even voor je echt los kunt gaan op het festival. Maar uitkijken naar de zomer doen we allemaal toch al. Wij als trotse partner van Rooskleurig Festival kunnen niet wachten tot 22 augustus. Licht dus al je vrienden, collegaโ€™s en familie in en zorg dat je tickets bemachtigt voor รฉรฉn van de leukste festivals in Roosendaal!

Header afbeelding: Rooskleurig festival