Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Rooskleurig festival Roosendaal
Evenementen

Rooskleurig festival 2020 in Roosendaal: groter, dikker en leuker

8 januari 2020

8 januari 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Rooskleurig festival keert in 2020 weer terug naar Roosendaal. En dat doet het dit jaar groter, dikker en leuker! Op zaterdag 22 augustus 2020 ga je los in het Vrouwenhofpark tijdens dit festival samen met onder andere Bløf, Nielson en Q-Music Het Foute Uur. Dit wil je niet missen!

Zo ging het er vorig jaar aan toe tijdens Rooskleurig festival met de viering van 750 jaar Roosendaal. Toen waren er drie stages en vond het festival plaats op De Markt. Dit jaar keert het festival dus terug maar dit keer in het Vrouwenhofpark met één groot podium.

Er wordt trouwens nog wel nagedacht over een eventuele silent-disco als tweede muziekzone. Dat doet het altijd goed op een festival!

Artiesten van de bovenste plank

De line up van Rooskleurig festival belooft in ieder geval veel goeds. Zo komen net als vorig jaar Nielson en Q-Music Het Foute Uur. Maar ook MAAN is erbij en Suzan & Freek! De headline act is inmiddels bekend en niemand minder dan Bløf vormt de kers op de taart!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

𝗕𝗟Ø𝗙 𝗚𝗥𝗢𝗧𝗘 𝗛𝗘𝗔𝗗𝗟𝗜𝗡𝗘𝗥 𝗥𝗢𝗢𝗦𝗞𝗟𝗘𝗨𝗥𝗜𝗚 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟! 🎉 Het hoge woord is eruit: niemand minder dan 𝐁𝐋Ø𝐅 is op zaterdag 22 augustus de grote headliner van Rooskleurig Festival 2020 in Roosendaal! We zijn er apetrots op en hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij! 😁 Koop nu een van de beperkt beschikbare reguliere fase 1 kaartjes voor Rooskleurig Festival met 𝗡𝗶𝗲𝗹𝘀𝗼𝗻, 𝗠𝗔𝗔𝗡, 𝗦𝘂𝘇𝗮𝗻 & 𝗙𝗿𝗲𝗲𝗸, 𝗤𝗺𝘂𝘀𝗶𝗰 𝗛𝗲𝘁 𝗙𝗼𝘂𝘁𝗲 𝗨𝘂𝗿 𝗲́𝗻 𝗕𝗟Ø𝗙 voor maar €30,- (ex servicefee) of haal groepstickets met korting via www.rooskleurigfestival.nl (link in bio). Tot Rooskleurig allemaal! 🌹

Een bericht gedeeld door ROOSKLEURIG FESTIVAL (@rooskleurigfestival) op

Tickets Rooskleurig festival

Zaterdag 11 januari om 11:00 uur start de verkoop van de tickets voor Rooskleurig festival. Je profiteert dan van de speciale Early Bird korting. Je betaalt dan namelijk maar 25 euro! De normale tickets gaan 30 euro kosten.

Ben jij er bij tijdens Rooskleurig festival?

Het duurt dus wel nog even voor je echt los kunt gaan op het festival. Maar uitkijken naar de zomer doen we allemaal toch al. Wij als trotse partner van Rooskleurig Festival kunnen niet wachten tot 22 augustus. Licht dus al je vrienden, collega’s en familie in en zorg dat je tickets bemachtigt voor één van de leukste festivals in Roosendaal!

Header afbeelding: Rooskleurig festival