Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roosendaalse maandagenda van september
Evenementen

Roosendaalse maandagenda van september: Roosendaal 750 jaar!

31 August 2018

31 August 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Helaas, de zomervakantie is afgelopen. Maar niet getreurd! In september vieren we o.a. het 750-jarig bestaan van Roosendaal en dat belooft een mega spektakel te worden! In de Roosendaalse maandagenda van september vertellen we je precies wat er in Roosendaal te beleven valt.

Kermis in Roosendaal: t/m donderdag 6 september

Tot en met 6 september geniet je van de Kermis in Roosendaal. Met 250.000 bezoekers is het één van de grootste kermissen van Nederland. Ruim 90 attracties staan verspreid over de Markt, Tongerloplein, Kade, Kadeplein en de Oostelijke Havendijk.

Boels Ladiestour tijdrit: zondag 2 september

Op zondag 2 september pakken we een rit mee uit de Boels Ladies Tour. Deze 6-daagse tour koerst door verschillende plaatsen in Nederland en heeft op de finaledag een tijdrit. En juist deze tijdrit start en finisht hier in Roosendaal!

Open Monumentendag: zaterdag 8 en zondag 9 september

Grijp je kans en verrijk je culturele kennis over Roosendaal tijdens de Open Monumentendag! Grootse kastelen, oude molens, pittoreske boerderijen en luxe landhuizen. Ook Roosendaal heeft veel te bieden: er zijn zelfs monumenten ter beschikking gesteld die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Kingdom Festival: zaterdag 8 september

Een festival volledig in het teken van skateboarden. Daar moet je bij zijn, toch? Op zaterdag 8 september kun je als skateliefhebber je hart weer op halen tijdens het vetste skate-event van Roosendaal: Kingdom Festival. In het Vrouwenhof skatepark geniet je van goede beats, live art, extreme sportworkshops én is er ook een te gekke skate wedstrijd georganiseerd!

👑NOG 1 MAAND👑Over slechts 1 maand rollen we terug het Vrouwenhofpark in. Aankomende maand zullen we jullie goed op de…

Posted by Kingdom Festival on Wednesday, 8 August 2018

Thirty Dancing: zaterdag 15 september

Thirty Dancing is hét feest voor dertigers met hits van toen en nu. Dit jaar is alweer de tiende, maar tevens ook de laatste editie van Thirty Dancing. Zorg dus dat je er bij bent op zaterdag 15 september in de St. Jan en gooi die voetjes van de vloer. Het belooft een editie te worden om niet te vergeten!

Feestweek Roosendaal 750 jaar: vrijdag 21 t/m zondag 30 september

Roosendaal bestaat in 2018 750 jaar. Wist je dat al? Het kan je bijna niet ontgaan zijn! Maar wist je ook dat er eind september een feestweek op de planning staat? Vier het 750 jarig bestaan van Roosendaal met de leukste activiteiten en evenementen!

Rooskleurig Festival: zaterdag 22 september

Op zaterdag 22 september van 13:00 tot 23:00 uur staat Roosendaal in het teken van Rooskleurig Festival! Een festival vol artiesten, entertainment, verschillende marktkraampjes en heel veel lekker eten. In totaal zijn drie pleinen gevuld en het mooiste van alles is: de entree is helemaal gratis.

#rooskleurigfestival #roosendaal #livemusic #jonnysmokes #looping #qmusic #nielson

A post shared by Petra Mulder (@petramariamulder) on

Open Air Bioscoop Nispen: zaterdag 22 september

Niet zo van de festivals? Op zaterdag 22 september organiseert het Openluchttheater Nispen een heuse Scandinavische film avond! Kom genieten van de knusse sfeer met een kampvuur, hapjes en drankjes.

#openluchtbioscoop#nispen

A post shared by Openluchttheater Nispen (@openluchttheaternispen) on

Roosendaal Danst: dinsdag 24 t/m zondag 30 september

Roosendaal Danst! Geniet van de meest fantastische voorstellingen op verschillende locaties in de stad. Alle mogelijke dansvormen inclusief verschillende culturen ontmoeten elkaar tijdens dit spetterende programma. Jong en oud, professionals en amateurs, laat je meeslepen door het Roosendaalse danstalent!

Roosendaalse maandagenda van september

Deel de Roosendaalse maandagenda van september met je vrienden en plan jouw feestmaand helemaal vol!