Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Warmdraaien Roosendaal Roosendaal24
Over Roosendaal

Roosendaalse maandagenda van augustus: de zomer duurt voort!

31 July 2018

31 July 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De zomer is nog lang niet afgelopen. In de Roosendaalse maandagenda van augustus vertellen we je precies wat er in Roosendaal te beleven valt. En dat is nogal wat! Want de zomer vier je natuurlijk gewoon hier in Roosendaal.

Palm Parkies: t/m woensdag 11 augustus

Ook in augustus geniet je nog van Palm Parkies! Tot en met 22 augustus elke woensdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur in het Vrouwenhofpark. Onder andere Handsome Poets en Pater Moeskroen behoren tot de hoofdacts van deze maand. En het mooiste van alles: de toegang tot Palm Parkies is gratis! Feest dus op woensdag, óók in augustus.

Volksronde Roosendaal: zaterdag 4 augustus

Hét wielerweekend van Roosendaal wordt op zaterdag afgetrapt met de Volksronde Roosendaal. Dit evenement is voor jong en oud en bestaat uit verschillende wedstrijden. Zo strijden geestelijk gehandicapten, amateurs, professionals en ex-profs in hun eigen categorie voor de eer. Net als de rest van het weekend zullen alle festiviteiten en wedstrijden plaatsvinden op de Kade.

Warmdraaien: zondag 5 augustus

Op zondag 5 en maandag 6 augustus 2018 is het weer zover: De Draai van de Kaai in Roosendaal. Traditiegetrouw kun je op zondag al warmdraaien tijdens het Warmdraai event op het Kadeplein. Artiesten als Mental Theo, De Mannen van Weleer, Klubbheads en de Party Animals zorgen voor de beste ’90s beats! Trek dus je mooiste outfit aan, haal je voetjes van de vloer en ga los op de beste hits uit de 90’s!

Draai van de Kaai: zondag 5 en maandag 6 augustus

Begin augustus is traditiegetrouw heel Roosendaal in de ban van de Draai van de Kaai. Op 5 en 6 augustus zal dit jaarlijkse wielrenfeestje rondom de Kade weer plaatsvinden! Twee dagen geniet je van topsport met heel veel snelheid, sfeer en sensatie.

Appeltje Eitje Bierfestival: vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus

Foodtruck festival Appeltje Eitje afgelopen mei was met ruim 10.000 bezoekers meer dan geslaagd. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Goed nieuws: in augustus kunnen we ons klaar maken voor het Appeltje Eitje Bierfestival 2018, het eerste speciaalbier festival van Roosendaal. Dat is weer eens wat ambers!

Maan, Kimberly en Demi: zaterdag 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus staan Maan, Kimberly en Demi om 14:00 uur op de bühne van het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Deze drie chicks zijn bekend van The Voice of Holland. Maan, winnaar in 2016, heeft geen introductie nodig. Maar ook Kimberly gooide hoge ogen tijdens haar deelname. Tijdens de laatste editie behaalde zij de halve finale. Demi deed zowel mee aan the Voice Kids als The Voice of Holland en behaalde beide keren de finale. De oren zullen dus gestreeld worden in het Vrouwenhofpark. Tickets voor dit spektakel scoor je hier!

Hippe Fair: zaterdag 18 augustus

Hou jij van hippe habbekrats en food and drinks met een Mediterraan tintje? Dan is de Hippe Fair op 18 augustus in het Vrouwenhofpark zeker iets voor jou! Er is voor ieder wat wils tijdens de Hippe Fair. Van dj- en dansworkshops tot optredens van lokale en regionale artiesten. Je kunt je helemaal uitleven op de hipste markt van Roosendaal!

City Run Roosendaal: zondag 26 augustus

Hardloopfanaten opgelet: doe zondag 26 augustus mee aan de City Run Roosendaal! Een urban trail van 7 of 12 kilometer lang: een loop door de mooiste gebouwen en locaties in en rondom het centrum van Roosendaal.

Kermis in Roosendaal: vrijdag 31 augustus t/m donderdag 6 september

Wist je dat de kermis in Roosendaal één van de grootste kermissen van Nederland is? Jaarlijks trekt de kermis ruim 250.000 bezoekers! Een volle week vertier met maar liefst 90 attracties verspreid over de Markt, het Tongerloplein, de Kade, het Kadeplein en Oostelijke Havendijk! Zo kom je dus nooit van de koude kermis thuis in Roosendaal!

Roosendaalse maandagenda van augustus

Genoeg inspiratie? Ja toch! Deel de Roosendaalse maandagenda van augustus met je vrienden en plan jouw zomer helemaal vol.