Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Halloween cupcakes Tasty Pastries
Inspiratie

De Roosendaalse binnenstad in Halloween sferen!

28 oktober 2019

28 oktober 2019 | Inspiratie | Door: Redactie

Afgelopen weekend kon je al allerlei Halloween evenementen bijwonen in Roosendaal en ook bij verschillende Roosendaalse ondernemers kun je nu terecht voor de leukste Halloween spullen! Denk aan Halloween accessoires en sieraden, maar ook eten en drinken helemaal in Halloween sferen. In dit blog zetten we de leukste op een rij!

Halloween Chai Latte

We houden allemaal van koffie, toch!? Speciaal voor Halloween heeft ‘t Paviljoen op de Nieuwe Markt een heerlijke Chai Latte in Halloween stijl op de menukaart. Je bestelt deze heerlijke koffie tot en met 31 oktober! Met wie kom jij ‘m proeven?

Halloween Chai Latte 't Paviljoen

Lekkernijen voor Halloween!

Ook Tasty Pastries weet goed raad met Halloween. Ze maken de engste en meest heerlijke taarten, cupcakes en cakepops! Ze zijn allemaal om je vingers bij af te likken én ideaal als treat tijdens een Halloween feest. Wist je trouwens dat je alles naar wens en op maat kunt laten maken bij Tasty Pastries? Smullen maar!

Halloween Tasty Pastries
Tasty pastries Halloween

Horloges van Roemer Juwelier: nooit meer te laat

Bij Roemer Juwelier ben je met deze Ebel Discovery en Tissot Seastar 1000 voortaan al-tijd op tijd! Liever een ketting? De prachtige hangers zijn ontworpen door de goudsmid van Roemer Juwelier! Ze zijn verkrijgbaar in rosegoud met amethyst en geelgoud met citien. Lekker in de Halloween kleuren dus!

Halloween bij Roemer Juwelier
Roemer Juwelier met Halloween

Een echte freakshake: durf jij het aan?

Hou je van milkshakes? Dan is dit echt iets voor jou! Bij Tom’s Diner geniet je van heerlijke hamburgers maar ook van zo’n 50 verschillende milkshakes. Voor Halloween heeft Tom’s Diner speciaal een echte freakshake gemaakt. Durf jij ‘m aan?

Ook als je een ijs liefhebber bent, zit je hier trouwens goed. Met Halloween serveren ze namelijk ook softijs in een zwart hoorntje met knetterende chocolade!

Freakshake Tom's Diner
halloween ijs bij toms diner

Halloween 2019 in Roosendaal

Jij komt toch ook genieten van een van de heerlijke Halloween specials van de Roosendaalse ondernemers? Of shine met een mooi sieraad van Roemer Juwelier! Bekijk ook wat je met Halloween in Roosendaal allemaal kunt gaan doen om te komen griezelen of check de nieuwe weekendagenda voor de leukste activiteiten die dit weekend plaatsvinden in Roosendaal.