Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS24 deelnemers en cadeaus
Bedrijven

ROOS24 deelnemers en cadeaus: een update

13 mei 2019

13 mei 2019 | Bedrijven | Door: Redactie

Dat ROOS24 hét spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad is, wist je natuurlijk al! Bij elke aankoop bij deelnemende winkels en horeca spaar je punten. Deze punten worden gekoppeld aan je persoonlijke Roospas en zijn in te wisselen voor de mooiste gratis cadeaus.

Maar wist je ook dat er weer een aantal gloednieuwe deelnemers bij zijn gekomen én dat je kunt sparen voor nieuwe producten? Wij geven je een update: dit zijn de nieuwe deelnemers en cadeaus van ROOS24!

Nieuwe ROOS24 deelnemers

Steeds meer ondernemers uit de Roosendaalse binnenstad sluiten zich aan bij ROOS24. Je kunt al bij 50+ winkels punten sparen. Bij deze Roosendaalse ondernemers kun je vanaf nu ook jouw Roospas punten sparen én inwisselen:

Phone House Roosendaal

Phone House Roosendaal helpt je bij  alles wat je kunt installeren. Telefoons, accessoires, complete alles-in-1-pakketten, alarmsystemen en de nieuwste gadgets. Je kunt het zo gek niet bedenken of Phone House heeft ‘t! Vanaf nu kun je met jouw Roospas ook hier terecht.

Phonehouse uitgelicht melvin

Lunchroom Milano

Tussen het shoppen door toe aan wat lekkers? Dan is Lunchroom Milano in de Passage de ultieme plek! Van koffie met gebak tot heerlijke rijkelijk belegde broodjes. En geniet direct van al het moois dat winkelcentrum de Passage te bieden heeft. Je waant je even in Italiaanse sferen. Vergeet dus zeker je Roospas niet!

Lunchroom Milano uitserveren

Kaashuis Roosendaal

Ook bij Kaashuis Roosendaal spaar je nu met jouw aankopen voor punten op jouw Roospas! Kaashuis Roosendaal is de specialist in kaas, vleeswaren, tapas, noten, wijn en de lekkerste Italiaanse producten. Ideaal voor een verjaardag, avondje op de bank of een andere feestelijke gelegenheid.

Kaashuis Roosendaal Hans kaas afsnijden

Burgers & Beers

Het valt niet te missen: Burgers & Beers is dé plek voor burgers en biertjes. Met ruim 70 verschillende bieren op de kaart en burgers waar je je vingers bij aflikt kun je niet anders dan genieten. Dat doe je nu nog meer: want ook bij Burgers & Beers spaar je nu met jouw Roospas!

Burgers & Beers

Nieuwe ROOS24 cadeaus

Heb je al een mooi spaardoel? Met jouw Roospas punten zijn er heel veel mooie cadeaus om uit te kiezen! De volgende ondernemers hebben recent hun cadeau aangepast:

Enjooi

Wie is er nu niet gek op fijne producten voor in bad of in de douche? Bij Enjooi spaar je nu voor een heerlijke Janzen douchefoam. Dat wordt genieten!

Aantal in te leveren punten: 600 punten

Enjooi overzicht winkel

The Lingerie Store

Klaar voor de zomer? Heb je al aan een goed paar slippers gedacht? Ideaal voor de zomervakantie, op het strand en voor het zwembad. Bij The Lingerie Store spaar je voor stoere Ipanema teenslippers. Zo loop je er stijlvol bij deze zomer!

Aantal in te leveren punten: 1.750 punten

Lingerie Store paspop

Specsavers

Niets is zo vervelend als vette brillenglazen! Je zicht is een stuk minder. Maar je brillenglazen echt goed schoon krijgen kan nog wel eens een flinke klus zijn. Specsavers is jouw redder in nood. Je spaart nu voor een Lens Bright reiniger in een mooie valuepack. Deze reiniger neem je makkelijk overal mee naar toe!

Aantal in te leveren punten: 500 punten

Specsavers oogmeting

Hein Manné

Heb je er al eens aan gedacht om iets te doen met die honderden foto’s die opgeslagen staan in je smartphone? Bij Hein Manné Vakfotografen spaar je voor een leuke fotolijst. Nu nog kiezen welke foto het gaat worden. 😉

Aantal in te leveren punten: 750 punten

Marc Manne Fotografie studio

Muziekcentrum Van Gorp

Ben je een échte muziekliefhebber? Dan ben je bij Muziekcentrum Van Gorp aan het juiste adres! Je spaart nu voor een Muziekboek met Top Hits uit 2018. Kun jij ze allemaal meezingen?

Aantal in te leveren punten: 1.800 punten

Van Gorp Muziek jammen

Wilde Wingerd

Sfeer en gezelligheid, wie is er niet dol op! Een knusse avond op de bank kan eigenlijk niet zonder kaarslicht. Bij de Wilde Wingerd spaar je nu voor een Ted Sparks kaars in luxe doos. Een prachtige kaars waar je extra lang van kunt genieten.

Aantal in te leveren punten: 2.000 punten

Wilde Wingerd bloemschikken

ROOS24 deelnemers en cadeaus

Dit zijn ze! De nieuwe deelnemers en cadeaus. Over welk cadeau ben jij het meest enthousiast? Laat het ons weten op Facebook.