Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roos24 lancering roospas
Over Roosendaal

Dit is… ROOS24: ontdek hét spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad!

1 september 2018

1 september 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Shoppen in Roosendaal? In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Alleen hier vind je de mooiste optiekzaak van het land, de énige grote Amerikaanse diner in Nederland en een van de grootste muziekwinkels van Europa. Ter promotie van de Roosendaalse binnenstad hebben de lokale winkeliers en horecaondernemers de handen ineen geslagen en het ROOS24 spaarprogramma opgezet. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal voortaan nóg leuker!

The Athlete's Foot Roosendaal

Wat is het ROOS24 spaarprogramma?

Het nieuwe ROOS24 spaarprogramma is op 1 september gelanceerd op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Door middel van de gratis Roospas kunnen consumenten bij winkels en horeca voortaan sparen voor gratis producten of diensten. Op die manier word je dus beloond voor elke aankoop die je in de Roosendaalse binnenstad doet. De gespaarde punten op de Roospas kun je inleveren voor onder andere gratis producten bij alle deelnemende winkels en horeca.

Naast het sparen maak je met de persoonlijke Roospas elke maand kans op mooie prijzen. Daar hoef je verder niets voor te doen. Zodra de Roospas bij het afrekenen wordt gescand, krijg je naast punten ook (digitale) loten toegekend. Uit alle geactiveerde passen worden maandelijks de gelukkige winnaars getrokken.

Tot slot kun je met ROOS24 ook goedkoper parkeren in de binnenstad. De gespaarde punten kun je namelijk inruilen voor parkeerkorting bij alle parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal.

‘Elke maand maken álle spaarders kans op mooie prijzen.’

Dit is van en voor Roosendaal

Aan het ROOS24 spaarprogramma doen inmiddels meer dan 50 winkels en horeca uit de Roosendaalse binnenstad mee. Van bouwmarkt tot lunchcafé en van optiekzaak tot chocolatier. Op die manier gaat sparen dus extra snel. De deelnemers herken je aan de ROOS24-sticker op de winkelruit.

Het spaarprogramma is bedoeld voor iedereen die winkelt in de binnenstad van Roosendaal. Of je hier nu graag je wijn koopt, kleding shopt of gewoon lekker een terrasje wilt pikken: voortaan word je voor elke aankoop beloond.

Hoe werkt het spaarprogramma?

De Roospas is verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en horeca en is via de website binnen 2 minuten te activeren. Dit is belangrijk, want alleen de geactiveerde passen maken maandelijks kans op mooie prijzen. Met de spaarpas kun je vanaf nu bij deelnemende winkels en horeca sparen voor gratis producten en diensten.

Bij elke besteding van 2 euro ontvang je 1 spaarpunt. Je actuele saldo bekijk je door in te loggen op de website of op de tablet in de winkel. De punten verzilver je voor gratis producten of diensten in de binnenstad. Denk aan een speciaalkoffie bij de HEMA, een Fatboy Edison Petit lampje bij Wilde Wingerd of heerlijke koekjes van Tasty Pastries.

Je kunt de punten ook omruilen voor parkeerkorting. Voor elke 100 gespaarde punten krijg je 1 euro korting. Registreer daarvoor je kenteken op de website en geef aan dat je de gespaarde punten wilt verrekenen met de parkeerkosten. De korting vind je dan terug op de maandelijkse factuur.

Een kleine greep uit de deelnemende winkels en horeca:

lancering roospas Winebizz
Roos24 lancering roospas
Lunchcafé Lente Roosendaal
The Athlete's Foot Roosendaal
Tom's Diner personeel
My Health Store Peter
lancering roospas Rubia

‘Je herkent de deelnemende winkels en horeca in de binnenstad aan de ROOS24-sticker op de winkelruit.’

ROOS24.nl: altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wil je weten wat er speelt in de binnenstad? Welke evenementen er op de agenda staan? Wat de leukste tentjes zijn om te lunchen? Of wat de modetrends van het najaar zijn? Op onze website zie je niet alleen welke winkels en horeca deelnemen aan het spaarprogramma of wat je actuele puntensaldo is. We brengen je ook het laatste nieuws uit de Roosendaalse binnenstad. Lees achtergrondverhalen over jouw favoriete winkels en krijg tips van de winkeliers en horecaondernemers zelf. Maar ook voor praktische informatie als openingstijden, parkeren in de binnenstad en een evenementenkalender ben je hier aan het juiste adres. Kortom: dit is hét platform voor jouw bezoek aan de Roosendaalse binnenstad. Of je nu een bezoek brengt als local of als stedentripper: op ROOS24.nl vind je alles wat je altijd al wilde weten over Roosendaal. Dit ís Roosendaal.

Inloggen Mijn ROOSpas