Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roos Cadeaukaart
Over Roosendaal

De Roos Cadeaukaart: het perfecte cadeau voor de aankomende feestdagen

8 oktober 2019

8 oktober 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Dit jaar is de Roos Cadeaukaart geïntroduceerd in de binnenstad van Roosendaal. Eerder kon je de cadeaukaart al aanschaffen bij Caffè Dono en HEMA. Inmiddels zijn er een flink aantal ondernemers bij gekomen die de Roos Cadeaukaart ook aanbieden. Wat deze kaart uniek maakt? Dat lees je in dit blog!

De allerleukste cadeaukaart!

“Een cadeaukaart die je kunt inwisselen bij 60 winkels en horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Alleen dat is al uniek, want er is geen andere cadeaukaart waarmee dat bij zoveel zaken kan. De Roos Cadeaukaart is bedoeld voor mensen die binding hebben met de binnenstad van Roosendaal omdat ze hier wonen, werken of regelmatig komen. De cadeaukaart kunnen zij inwisselen bij vertrouwde zaken, maar ook bij winkels of horecazaken waar ze misschien nog nooit zijn geweest. De ondernemers die deelnemen aan ROOS24 zijn enthousiast. De Roos Cadeaukaart is een mooie aanvulling op de Roospas en biedt veel meerwaarde!”, aldus Samantha van Rooy van de binnenstadsdirectie.

Marco van der Horst van VanderHorst Hairstylers is sinds de start van ROOS24 nauw betrokken bij o.a. de lancering van de Roospas en deze Roos Cadeaukaart. “Een cadeaukaart van de Roosendaalse binnenstad. Ik ben er van overtuigd dat veel mensen deze kaart gaan aanschaffen. Je kunt er bij heel veel zaken mee terecht en het is een origineel cadeau. Bovendien draag je met de Roos Cadeaukaart indirect bij aan een bruisende binnenstad. Mijn medewerkers ontvangen de cadeaukaart inmiddels op hun verjaardag. De reacties zijn heel positief. Sinds kort zijn we ook verkooppunt. Ik zie het echt als een toegevoegde waarde voor de deelname aan ROOS24!”

Het ideale cadeau voor de aankomende feestdagen

Je kent het wel, de feestdagen komen er weer aan en je hebt geen idee wat je jouw vrienden en familie cadeau moet doen. Ook de Sint zoekt zich suf naar het perfecte cadeau. Dan is de Roos Cadeaukaart ideaal! Je kiest een bedrag en de ontvanger kiest zelf waar hij of zij deze wilt besteden. Zo geef je altijd een nuttig cadeau. De cadeaukaart is op dit moment verkrijgbaar bij HEMA, Caffè Dono, VanderHorst Hairstylers, Phone House Roosendaal, Ellen Juwelier, Optiek van Wely, The Athlete’s Foot, Maison et Moi en Gommeren Woninginrichting. Het aantal verkooppunten zal de komende maanden flink gaan toenemen!

Roos24 cadeaukaart

ROOS24 en de Roospas

De Roos Cadeaukaart wordt aangeboden door ROOS24 en de deelnemende ondernemers. Hét spaarprogramma in de Roosendaalse binnenstad! Op de cadeaukaart, ter grote van een bankpas, kan een geldbedrag geladen worden. De waarde van de kaart bepaal je helemaal zelf bij aanschaf. De ontvanger kan de cadeaukaart besteden bij circa 60 winkels en horecazaken. Je kunt het bedrag in één keer uitgeven of in delen. Leuk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!

Heb je vragen over de Roos Cadeaukaart? Je kunt hier alle informatie vinden of stuur een e-mail naar support@roos24.nl.