Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS24 cadeaukaart
Over Roosendaal

De Roos Cadeaukaart: het cadeau dat altijd kan!

18 mei 2020

18 mei 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Vorig jaar is de Roos Cadeaukaart geïntroduceerd in de binnenstad van Roosendaal. Eerder kon je de cadeaukaart al aanschaffen bij Caffè Dono en HEMA. Inmiddels zijn er een flink aantal ondernemers bij gekomen die de Roos Cadeaukaart ook aanbieden en is hij online verkrijgbaar. Wat deze kaart uniek maakt? Dat lees je in dit blog!

De allerleukste cadeaukaart!

“Een cadeaukaart die je kunt inwisselen bij 60 winkels en horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Alleen dat is al uniek, want er is geen andere cadeaukaart waarmee dat bij zoveel zaken kan.

De Roos Cadeaukaart is bedoeld voor mensen die binding hebben met de binnenstad van Roosendaal omdat ze hier wonen, werken of regelmatig komen. De cadeaukaart kunnen zij inwisselen bij vertrouwde zaken, maar ook bij winkels of horecazaken waar ze misschien nog nooit zijn geweest.

De ondernemers die deelnemen aan ROOS24 zijn enthousiast. De Roos Cadeaukaart is een mooie aanvulling op de Roospas en biedt veel meerwaarde!”, aldus Samantha van Rooy van de binnenstadsdirectie.

Marco van der Horst van VanderHorst Hairstylers is sinds de start van ROOS24 nauw betrokken bij o.a. de lancering van de Roospas en deze Roos Cadeaukaart.

“Een cadeaukaart van de Roosendaalse binnenstad. Ik ben er van overtuigd dat veel mensen deze kaart gaan aanschaffen. Je kunt er bij heel veel zaken mee terecht en het is een origineel cadeau. Bovendien draag je met de Roos Cadeaukaart indirect bij aan een bruisende binnenstad. Mijn medewerkers ontvangen de cadeaukaart inmiddels op hun verjaardag. De reacties zijn heel positief. Sinds kort zijn we ook verkooppunt. Ik zie het echt als een toegevoegde waarde voor de deelname aan ROOS24!”

Het cadeau dat altijd kan

Je kent het wel, er komt weer een verjaardag of feestdag aan en je hebt geen idee wat je jouw vrienden en familie cadeau moet doen. Zelfs de kerstman zoekt zich ieder jaar suf naar het perfecte cadeau. Dan is de Roos Cadeaukaart ideaal! Je kiest een bedrag en de ontvanger kiest zelf waar hij of zij deze wilt besteden. Zo geef je altijd een nuttig cadeau. Ook steun je zo direct de lokale Roosendaalse ondernemers in deze gekke en moeilijke tijden.

De cadeaukaart is op dit moment verkrijgbaar bij:

Het aantal verkooppunten zal de komende maanden flink gaan toenemen. Je kunt de cadeaukaart inwisselen waar je deze koopt, maar ook bij alle andere deelnemende winkels en horecazaken!

Digitale Roos Cadeaukaart

Wist je dat je de Roos Cadeaukaart ook eenvoudig digitaal kunt bestellen? Je kies het bedrag, personaliseert de kaart én je kunt hem direct naar de ontvanger toesturen. Zo betaal je geen verzendkosten!

Zo werkt het:

  • Vul je gegevens in, daarna krijg je de Roos Cadeaukaart per e-mail toegestuurd.
  • De deelnemende ondernemers in de binnenstad van Roosendaal scannen heel gemakkelijk de QR-code op de Digitale Roos Cadeaukaart.
  • Vervolgens kun je de Digitale Roos Cadeaukaart bij een van de deelnemers van ROOS24 verzilveren.

Bestel direct jouw Digitale Roos Cadeaukaart!

Digitale-roos-cadeaukaart

ROOS24 en de Roospas

De Roos Cadeaukaart wordt aangeboden door ROOS24 en de deelnemende ondernemers. Hét spaarprogramma in de Roosendaalse binnenstad! Op de cadeaukaart, ter grote van een bankpas, kan een geldbedrag geladen worden. De waarde van de kaart bepaal je helemaal zelf bij aanschaf.

De ontvanger kan de cadeaukaart besteden bij circa 60 winkels en horecazaken. Je kunt het bedrag in één keer uitgeven of in delen. Leuk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!

Heb je vragen over de Roos Cadeaukaart? Stuur een e-mail naar support@roos24.nl.