Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 20:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag -

Roemer Juwelier | Goudsmederij

Passage 25
4701 AN, Roosendaal

0165382762 Mail Roemer Juwelier | Goudsmederij Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roemer juwelier
Uitgelichte ondernemers

Roemer Juwelier: moderne sieraden met een persoonlijk tintje

1 juni 2021

1 juni 2021 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

In de mooie Passage vind je juwelier en goudsmederij Roemer. Ook aan de Raadhuisstraat pronken de mooiste sieraden uit de collectie van Roemer en Bregje in de etalage. Een perfecte locatie waar al het ‘bling en shine’ goed tot haar recht komt. Van de meest exclusieve collecties van luxe sieradenontwerpers tot de leukste cadeau-artikelen, je vindt het bij Roemer juwelier!

Roemer portret

Juwelier en goudsmederij in één

Vorig jaar vierde Roemer Juwelier haar 20-jarig jubileum met een verhuizing naar Roosendaal. Sinds september 2018 vind je de juwelier en goudsmederij van Roemer en Bregje Kruis op de hoek van de Passage aan de Raadhuisstraat. Roemer kan je alles vertellen over horloges, sieraden, en luxe modeaccessoires. Aan zijn zijde staat Bregje, die door haar opleiding goudsmeden en jarenlange ervaring de mooiste sieraden ontwerpt, repareert of hergebruikt. Schouder aan schouder runnen zij met trots de luxe juwelierszaak.

Een juwelierszaak en goudsmederij in één dus. Het team van Roemer en Bregje is inmiddels uitgegroeid tot een hechte groep van zes medewerkers. Dat is ook wel nodig, want Roemer Juwelier is een ware aanwinst voor Roosendaal. Roemer Juwelier heeft namelijk voor ieder wat wils.

‘We hebben een breed assortiment van een kinderring tot een luxe collier. Daarnaast kan ik me als goudsmid helemaal uitleven met nieuwe ontwerpen, reparaties en hergebruik van oude sieraden’, aldus Bregje. Maar dit is lang niet alles. Bij Roemer Juwelier kun je ook terecht voor taxaties en maatwerk, zoals de mooiste trouwringen.

Een leuke en unieke touch aan de juwelierszaak is de grote accessoires wand met allerlei soorten en formaten handtassen en portemonnees van de meest bekende modeontwerpers.

Neem alvast een kijkje

Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht

Luxe sieraden in hartje Roosendaal

Roemer Juwelier is er voor alle Roosendalers. Toch hebben Roemer en Bregje door de jaren heen een flinke en specifieke klantenkring opgebouwd. ‘We richten ons vooral op het luxe segment. Kwaliteit en service zijn voor ons heel erg belangrijk. We verkopen daarom luxemerken als Ebel, Monzario en Maurice Lacroix. Daar komen mensen speciaal voor bij ons terug.’

De komst naar Roosendaal is een bewuste keuze. ‘In Roosendaal was er ruimte voor een juwelier die zich richt op het luxesegment. Met daarnaast onze eigen goudsmederij hebben we een uniek concept in Roosendaal’, legt Bregje uit.

Naast Ebel biedt Roemer Juwelier ook de mooiste en meest unieke collecties van PAS Diamonds, Blush en Blumer. Maar ook bekendere en veelgevraagde merken als Seiko, Pulsar, Swarovski en Zinzi zijn te bewonderen.

‘Eigenlijk verkopen we alles wat we zelf mooi vinden en waar we achter staan, vandaar het brede assortiment.’ Bij Roemer en Bregje kun je dus zeker terecht voor een goudeerlijk advies!

Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht
Roemer juwelier goudsmederij uitgelicht

'We verkopen alleen sieraden en merken die bij ons passen en waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen'

- Bregje Kruis, Roemer Juweliers

Het beste advies van echte experts

Door de jarenlange ervaring van Roemer, Bregje en de rest van het team kun je bij Roemer Juwelier altijd terecht voor het beste advies. Of je nu opzoek bent naar de perfecte trouwring of een last-minute cadeauartikel. Bij Roemer Juwelier zit je altijd goed. Letterlijk en figuurlijk, want Roemer en Bregje nemen uitgebreid te tijd om samen met jou naar het perfecte sieraad te zoeken onder het genot van een kopje koffie.

De juwelierszaak en goudsmederij is zeker een bezoekje waard. Loop dus gerust eens binnen bij Roemer en Bregje waar je je ogen uitkijkt in een moderne en luxe omgeving. Je kunt natuurlijk ook terecht in de webshop van Roemer Juweliers, waar je de gehele collectie kunt terugvinden. Maar het is de service en expertise van het team van Roemer Juwelier in de Passage die het verschil maakt.

Nu alvast inspiratie opdoen? Volg Roemer Juwelier en Bregje de Goudsmid op Facebook en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief