Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag -

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 21:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00

Rebel Outdoor

Nieuwe Markt 38-40
4701 AH, Roosendaal

0629033435 Mail Rebel Outdoor Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Rebel Outdoor
Uitgelichte ondernemers

Rebel Outdoor: dé outdoorspecialist van Roosendaal!

12 December 2018

12 December 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Rebel Outdoor mag met recht een paradijs voor outdoor-liefhebbers genoemd worden. Op de Nieuwe Markt prijkt het prachtige pand van Dennis Crusio. Eigenhandig verbouwd wel te verstaan! Van de Molenstraat verhuisde hij in maart 2018 naar de Nieuwe Markt. Hier hoopt hij een nog groter publiek aan te kunnen spreken. Want hoe hij jaren geleden gegrepen werd door de rust van het buitenleven, dat wenst hij iedereen toe.

En zo begint het avontuur…

Dat Dennis outdoor-liefhebber in hart en nieren is, moge duidelijk zijn. Toch is hij van oorsprong diamantzetter. Wat weer een compleet andere tak van sport is. Vier jaar geleden kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn werk te maken in de vorm van een webshop voor outdoor-artikelen. Zo werd Rebel Outdoor geboren.

Toch miste hij het contact met mensen. Ook zijn ervaring kan hij online een stuk lastiger overbrengen. Zo kwam er een fysieke winkel in de Molenstraat, en verhuisde hij dit jaar naar de Nieuwe Markt. ‘Nu ik op de Nieuwe Markt zit heb ik veel meer aanloop. Het publiek is heel divers. De één loopt recht op zijn doel af, de ander komt voor persoonlijk advies. Ook zijn er veel mensen die gewoon even om het hoekje komen kijken, nieuwsgierig naar de winkel’, vertelt Dennis.

Sinds kort runt Dennis de webshop én fysieke winkel samen met zijn net zo enthousiaste vriendin Rebekka. Het duo vult elkaar perfect aan, waar je Dennis mag aanspreken voor passend advies voor al je outdoor vragen, houdt Rebekka zich bezig met de webshop en zorgt ze met haar frisse blik voor een strak uitziende winkel. En niet te vergeten, bij binnenkomst ben je hoogstwaarschijnlijk Max de husky al tegen gekomen. 

Neem alvast een kijkje

Rebel Outdoor jassen
Rebel Outdoor boogschieten
Rebel Outdoor quote
Rebel Outdoor leger
Rebel Outdoor veldflessen
Rebel Outdoor messen

Uit eigen ervaring voor het best passende advies

Handschoenen, sokken, outdoorkleding, rugzakken, hangmatten, dakbedden, sportbogen én zelfs alles voor de trouwe viervoeter vind je bij Dennis in het assortiment terug. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Dennis heeft het. En het mooiste van alles? Je kunt er ook vanuit gaan dat hij het allemaal heeft uitgetest. 

‘Mijn specialiteit ligt bij bushcraft en survival. Simpelgezegd ga je dan de natuur in met niets meer dan een rugzak en een hangmat. Je zoekt een plek om te kamperen, maar altijd met respect voor de natuur. Dit betekent dat je geen voetstappen achterlaat en de locatie weer terug naar de originele staat brengt. Die rust, weg bij de hectiek van het dagelijkse leven, daar doe ik het voor. Daar geniet ik met volle teugen van’, legt Dennis vol enthousiasme uit.

Wat Rebel Outdoor uniek maakt, is dat Dennis écht precies weet waar hij het over heeft. Al zijn producten zijn eerst uitvoerig getest door Dennis zelf. Zo is de outdoorkleding van het merk Pinewood het meest verkocht, omdat Dennis er voor 100% achter staat dat deze kleding van sterk en degelijk materiaal gemaakt is. ‘Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen. Zo zijn mijn klanten verzekerd van kwaliteit. Dit geldt voor alles wat ik inkoop: voldoet het niet aan mijn verwachtingen, dan gaat het terug naar de leverancier’, meent Dennis.

Rebel Outdoor veldflessen

Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen. Zo zijn mijn klanten verzekerd van kwaliteit.

- Dennis, Rebel Outdoor

Rebel Outdoor: dé outdoorspecialist van Roosendaal!

Bij Rebel Outdoor ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van outdoor. Of je nu een doorgewinterde bushcrafter bent of voor het eerst gaat kamperen. Ook hondensporters en hobby-boogschutters zijn van harte welkom. En zelfs als je puur op zoek bent naar warme sokken, handschoenen of een lekkere bak koffie ben je bij Dennis, Rebekka én Max van harte welkom.

‘De huidige vaste klanten die blijven terug komen, daar doe ik het voor. Die groep groeit steeds meer. Ik vind het fijn om ervaringen te delen en informatie te kunnen verschaffen. Met die visie ben ik Rebel Outdoor gestart’, zegt Dennis beslist.

Voor 2019 staat er een reis met zijn Land Rover op de planning. ‘Naar Marokko of Tunesië ofzo, lekker de woestijn in’, zegt Dennis enthousiast. Voor Rebel Outdoor hoopt hij in de toekomst avontuurlijke reizen en outdoorcursussen aan te kunnen bieden. Om zijn service naar een nog hoger niveau te tillen. Ben je enthousiast geworden? Loop vooral eens binnen bij Rebel Outdoor!

 

Nieuwsbrief