Maandag -

Dinsdag 08:30 - 17:30

Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 20:00

Vrijdag 08:30 - 20:00

Zaterdag 08:30 - 16:00

Zondag -

Pure Hair

Brugstraat 53
4701 LC, Roosendaal

0165565546 Mail Pure Hair Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Pure Hair haren wassen
Uitgelichte ondernemers

Pure Hair: de huiskamer onder de kapsalons

1 maart 2019

1 maart 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Bij binnenkomst merk je het meteen: de ontspannen en huiselijke sfeer. Maar dan met een luxe randje. Bij Pure Hair draait het om ontspanning, kwaliteit én het huiskamer-effect. Eigenaresse Kim doet er dan ook alles aan om jouw knipbeurt zo comfortabel mogelijk te maken. Naar de kapper gaan voelt nergens zo huiselijk als bij Pure Hair!

Puur in al haar vormen

Pure Hair bestaat al sinds 1996 en is sinds de oprichting gevestigd aan de Brugstraat. Vroeger beter bekend als Hairmax. In 2006 nam Kim dit concept over en uiteindelijk is in 2011 Pure Hair geboren. Voor Kim staat ‘pure’ voor het contact en de sfeer met haar gasten, maar ook zeker voor het feit dat Pure Hair zich richt op haar, en niets anders. Oh, en de mooie biologische producten niet te vergeten.

Dat ze kapster wilde worden, was Kim al lang bekend. Maar ook het ondernemen zit in haar bloed. ‘Ik wist eigenlijk altijd al wel dat ik kapster wilde worden. Naast kapster ben ik ook een echte ondernemer. Na het afronden van de benodigde opleidingen heb ik eerst een aantal jaar werkervaring opgedaan. Daarna heb ik Hairmax overgenomen, wat een logische stap was’, legt Kim uit.

Neem alvast een kijkje

Pure Hair eco producten
Pure Hair materialen
PureHair kapsalon
Pure Hair personeel

Hart voor het kappersvak

In de jaren is het team van Pure Hair uitgegroeid tot 6 haarstylisten met ieder een hart voor het kappersvak. Uniek? Jazeker, de meeste dames werken al jaren met en voor Kim. Ze zijn een heel sterk en hecht team te noemen.

‘Ieder heeft haar eigen specialiteit. Lindsey en ik zijn bijvoorbeeld erg sterk in kleuren, maar voor krullen moet je bij Brenda zijn. Ook zijn er twee dames fantastisch in opsteken. We vullen elkaar goed aan en overleggen vooral veel met elkaar’, vertelt Kim.

Kim is geen traditionele ‘baas’, maar gewoon volwaardig onderdeel van het team. Dat maakt het team juist zo hecht. Gasten komen dan ook graag langs bij Kim en haar team. Het warme welkom laat je direct thuisvoelen. ‘Onze kracht is dat we zijn wie we zijn. Dit is mijn thuis en zo behandelen we het ook. Ik hoop en stiekem weet ook dat onze gasten dit ook zo voelen. Dat maakt ons uniek.’

Pure Hair producten

Dit is mijn thuis, zo behandelen we het ook. Ik hoop en stiekem weet ik dat onze gasten dit ook zo voelen.

- Kim, Pure Hair

Altijd op de hoogte

Je kunt bij Pure Hair terecht voor een compleet nieuwe look, inclusief professionele kleuring. Kim en haar team staan bekend om hun kundigheid als het op kleuren aankomt. Ook kleuren zij volgens de nieuwste trends en met de nieuwste producten.

Het kappersvak staat nooit stil. Kim en haar team zorgen er dan ook voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Door het volgen van trainingen en cursussen, maar ook door het bezoeken van beurzen in het buitenland. ‘Het kappersvak is trendgevoelig. We zien nu veel balayage kleuring bijvoorbeeld. Daar moeten we wel op in kunnen spelen. We volgen dan ook regelmatig cursussen en trainingen. Leuk? Jazeker! De nieuwste technieken leren in Spanje of Italië zijn de leuke bijkomstigheden van ons werk’, sluit Kim af.

 

Pure Hair: de kapsalon voor jou!

Wil je een compleet nieuwe look? Advies over biologische producten, kleuring of zoek je gewoon een kapsalon waar je écht thuis kunt komen? Bij Pure Hair staan ze van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar! Bij Pure Hair worden zowel dames als heren en kinderen geknipt.

Heb je een speciale gelegenheid? Een trouwerij, feest of communie? Ook dan kun je bij Kim aankloppen voor het perfecte kapsel!

Nu alvast inspiratie opdoen? Volg Pure Hair op Facebook en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief