Maandag 09:00 - 21:00

Dinsdag 09:00 - 21:00

Woensdag 09:00 - 21:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag 10:00 - 17:00

Praxis Bouwmarkt

Laan van België 53
4701 CJ, Roosendaal

0165534496 Mail Praxis Bouwmarkt Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Praxis advies boormachine
Uitgelichte ondernemers

Praxis Roosendaal is er voor de makers!

18 augustus 2021

18 augustus 2021 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Praxis is met 150 vestigingen een van de grootste bouwmarktketens van Nederland. In 1978 opende Praxis haar eerste doe-het-zelf zaak in Venlo. 8 jaar later opende ook Praxis Roosendaal haar deuren. Al 35 jaar vind je de bouwmarkt aan de Laan van België in het centrum van Roosendaal.

Van houthandel tot bouwmarkt

De familie van Pul staat al 140 jaar bekend als ondernemersfamilie in Roosendaal. Het ondernemersbloed stroomt dan ook door de aderen van 4e generatielid Jan van Pul, directeur van BB Bouwmarkten waar Praxis Roosendaal onderdeel van is. Na het succesvol afronden van zijn opleiding bedrijfskunde was één ding al snel zeker: ‘Ik ga bij pa in de zaak werken.’

Ongetwijfeld zullen geboren en getogen Roosendalers zich de doe-het-zelf aan de van Beethovenlaan nog herinneren. In 1986 verhuisde de doe-het-zelf zaak naar de Laan van België, waar Jan een franchise vestiging stichtte van bouwmarktketen Praxis. Niet op een industrieterrein of de woonboulevard, maar gewoon in het centrum dus. Maar dat is logisch, want Praxis of niet: de Roosendaalse gemoedelijkheid en de familiaire sfeer zit er nog altijd in. ‘Door de ligging aan de ringweg zijn we uitstekend te bereiken vanuit de Rosendaalse wijken. En parkeren is voor onze klanten gewoon gratis!’ ,vult Jan aan.

Voor binnen en buiten!

Praxis Roosendaal
Praxis Roosendaal
Praxis Roosendaal

Praxis Roosendaal denkt met je mee

Inmiddels is Praxis Roosendaal een onderneming met meer dan 35 werknemers. Ongeveer de helft daarvan zijn fulltimers. Deze medewerkers worden intern opgeleid tot specialisten om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je kan altijd bij een van de medewerkers terecht voor hulp tijdens je aankoop. Service staat dan ook hoog in het vaandel bij de medewerkers van Praxis Roosendaal. Niet alleen tijdens je bezoek aan de bouwmarkt kun je goede service verwachten. Zo heeft Praxis Roosendaal een montageservice met eigen medewerkers. Ook kun je er terecht voor workshops. Handig en leerzaam als je bijvoorbeeld je eigen meubels wilt maken. ’Die extra service elementen maken ons echt uniek als bouwmarkt in Roosendaal.’

Het aanbod werd groter en de prijzen scherper toen we Praxis werden. Maar we blijven ons altijd focussen op de service, net zoals in de familiezaak.

- Jan van Pul, Praxis Roosendaal

Praxis Roosendaal
Praxis Roosendaal
Praxis Roosendaal

Voor de makers

Praxis is er voor de makers. Dat hoor je op de radio, maar dat zie je ook in de bouwmarkt zelf. Het assortiment van Praxis Roosendaal bestaat uit ruim 25.000 artikelen. Allemaal gericht op de Roosendaler die iets wil maken. Grote verbouwplannen? Praxis heeft alles wat je nodig hebt! Maar ook als je plannen iets kleiner zijn kun je zeker binnenlopen. Van een frisse lik verf in de slaapkamer tot een ander lampje voor op je bureau. Je vindt het bij Praxis!

Nieuwsbrief