Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Phonehouse uitgelicht melvin
Uitgelichte ondernemers

Phone House Roosendaal: meer dan alles-in-1!

17 april 2019

17 april 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Op zoek naar de beste provider voor jouw telefoonabonnement? Phone House Roosendaal helpt je verder. Met de nadruk op ‘verder’, want Phone House heeft eigenlijk alles wat je in huis kunt installeren. Naast telefoons en accessoires kun je aan het Roselaarplein terecht voor complete alles-in-1-pakketten, alarmsystemen en natuurlijk de nieuwste gadgets. Dit jaar viert Phone House haar 20-jarig bestaan. Benieuwd naar het verhaal? Wij vertellen je graag meer!

Phonehouse uitgelicht melvin

Ruim 20 jaar dé specialist

De naam Phone House is bekend in heel Nederland. Precies 20 jaar geleden opende de eerste Phone House vestiging haar deuren en in 15 jaar tijd groeide de telecom winkel uit tot een grote speler met 91 vestigingen. Het verhaal van Phone House Roosendaal gaat zelfs nog verder dan dat. Eigenaar Ad Haverkamp is al specialist op het gebied van telefoons, internet en energie sinds 1995 toen hij zich in de Raadhuisstraat vestigde met de Comshop. Nadat Comshop in 1999 werd overgenomen door Phone House is Ad in 2002 naar het Roselaarplein verhuisd. ‘De oude winkel was gewoonweg te klein geworden.’

Phone House is dan al uitgegroeid tot een vertrouwde winkel voor veel Roosendalers. Shop manager Melvin van den Assem werkt sinds 2006 voor Phone House Roosendaal. Ook hij ziet veel tevreden klanten keer op keer terugkomen naar de winkel. ‘Vooral in het weekend komen de bekende gezichten echt binnen voor een praatje.’

In 2017 ging het helaas mis voor Phone House Nederland en moest het noodgewongen faillissement aanvragen. Ondanks dat, zag Ad zijn kans schoon om door te gaan met de vertrouwde naam Phone House. Ad heeft naast de winkel in Roosendaal ook vestigingen in Etten-Leur, Bergen op Zoom, Steenbergen en Hoogerheide. En Melvin is nog altijd zijn vertrouwde shopmanager in Roosendaal.

Neem alvast een kijkje

Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1
Phone House Roosendaal Alles in 1

Alles voor in huis

De naam zegt het al: huis van de telefoons. Maar Phone House biedt veel meer dan dat. ‘We verkopen en helpen eigenlijk bij alles wat je in huis kunt aansluiten’, vertelt Melvin. Je kunt bij Phone House terecht voor internet-, televisie- en telefoonabonnementen voor in huis, alarmsystemen, energie en natuurlijk alles rondom telefoons, accessoires en abonnementen van alle providers.

Ad en Melvin regelen samen de inkoop. Zij kijken hierbij naar vraag en aanbod en de trends. Daarom vind je bij Phone House ook de nieuwste gadgets, zoals (slimme) speakers voor in huis of de nieuwste earbuds.

Naast de verkoop van fysieke producten is het ook gebruikelijk dat de medewerkers van Phone House jouw nieuwe toestel ter plaatse installeren, zodat jouw instellingen en bestanden keurig op de juiste plek staan. Phone House Roosendaal gaat nog verder dan alles-in-1!

 

Phone House Roosendaal Alles in 1

'Onze klanten voelen zich op hun gemak bij Phone House. Het is echt thuiskomen bij ons'

- Melvin, Phone House Roosendaal

Levenslange service

Phone House staat voor service. Dat is precies de reden waarom klanten steeds blijven terugkeren bij Melvin en zijn crew, bestaande uit vier knappe koppen. ‘De service is wat ons onderscheidend maakt’, vertelt Melvin. Bij Phone House voel je je echt thuis. De medewerkers staan altijd voor je klaar, zonder te pushen. Sterker nog, zij kijken vanuit jouw oogpunt en helpen je zo om het juiste product te kiezen. Ook na de aankoop staan zij altijd voor je klaar om te helpen met vragen over de producten of diensten. Mag je verlengen? Dan krijg je vanzelf een belletje van Melvin of zijn collega’s. Bij Phone House dus geen service of garantie tot aan de drempel.

Vragen over telefonie, internet, tv of de nieuwste gadgets? Loop eens binnen bij Phone House Roosendaal: de huiskamer van bellend, Whatsappend, Netflixend en muziek streamend Roosendaal!

Nieuwsbrief