Maandag 09:00 - 21:00

Dinsdag 09:00 - 21:00

Woensdag 09:00 - 21:00

Donderdag 09:00 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 21:00

Zondag -

Pepp.fit Roosendaal

Brugstraat 80
4701 LJ, Roosendaal

+31640732267 Mail Pepp.fit Roosendaal Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Pepp.fit Roosendaal Nick sport
Uitgelichte ondernemers

Pepp.fit Roosendaal: maximaal fit in minimale tijd

7 augustus 2019

7 augustus 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Je komt ze niet vaak tegen. Zo jong, zo vol enthousiasme én zo vol ondernemerschap. Met zijn 24 lentes jong weet Nick verrassend goed wat hij wel en vooral niet wil. Sinds maart 2019 prijkt daarom aan de Brugstraat zijn ‘kindje’ Pepp.fit. Mensen helpen zich fitter en gezonder te voelen leerde hij niet tijdens zijn opleiding bedrijfseconomie, maar dat is wel waar op dit moment zijn passie ligt.

Zoektocht naar zijn passie

Nick komt oorspronkelijk uit Bosschenhoofd, maar woont nu al enige tijd in Breda. Na het afronden van zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam ging hij aan het werk in het kantoorleven. Al snel besefte hij dat hij daar niet gelukkig van ging worden. ‘Ik werd wakker geschud door mijn broertje. Ik ging vervolgens in een winkel in Breda werken, maar ook hier werd ik niet gelukkig. Heel toevallig kwam ik op de werkvloer in gesprek met een contact binnen Pepp.fit. Toen is het balletje gaan rollen’, legt Nick uit.

Stiekem kruipt er wel wat ondernemersbloed door de aderen van Nick. Zijn vader en opa hebben beide verschillende zaken opgezet. Het is dus geen onbekend terrein. Waarom dan Pepp.fit? ‘Zelf ben ik met behulp van Pepp.fit de nodige kilo’s afgevallen. Een echt succesverhaal dus, ik geloof echt in het concept. Wat ik heb bereikt wil ik nu zelf overbrengen naar mijn klanten’, legt Nick enthousiast uit. En die studie bedrijfseconomie? Als zelfstandig ondernemer komt die kennis zeker van pas!

Neem alvast een kijkje

Pepp.fit Roosendaal pand
Pepp.fit Roosendaal TRX
Pepp.fit Roosendaal Roospas
Pepp.fit Roosendaal pakken
Pepp.fit Roosendaal supplementen
Pepp.fit Roosendaal flessen

Electro Muscular Stimulation

Nick geeft bij Pepp.fit speciale EMS trainingen. Dit staat voor Electro Muscular Stimulation. Met behulp van het aantrekken van een pak worden de spieren in het lichaam gestimuleerd door elektrische impulsen. Met 1 training van 20 minuten per week kun je zo dezelfde spierkracht opbouwen als 3 uur intensief trainen in de sportschool.

Na enkele trainingen merk je al verschil. Je gaat de trap makkelijker op, je houding verbetert en die boodschappentas voelt ineens een stuk lichter. Ook zijn er zichtbare veranderingen te zien: rondere billen, lager in vetpercentage en je spiermassa begint te groeien.

‘Afvallen en spieren opbouwen kan een tijdrovende klus zijn. Met onze EMS trainingen ga je 20 minuten per week heel intensief aan de slag. De resultaten spreken voor zich. Ik pas de trainingen aan naar jouw niveau. We gaan natuurlijk verantwoord trainen maar er komt zeker het nodige zweet bij kijken!’ lacht Nick.

 

Pepp.fit Roosendaal step

"We trainen verantwoord, maar er komt zeker het nodige zweet bij kijken!"

- Nick, Pepp.fit Roosendaal

Net dat beetje extra

Het dorpse gevoel in de Brugstraat en Roosendaal ervaart Nick als prettig. Buren en klanten zijn inmiddels vrienden geworden. Je hebt immers zeer intensief contact tijdens een personal training. Nick doet dan ook zijn best om altijd even dat stapje extra te zetten. Je komt namelijk niet voor niets bij Pepp.fit terecht.

‘Ik ben vaak een luisterend oor. Ik train klanten met veel uiteenlopende verhalen en achtergronden. Dat vind ik gaaf, echt iets voor mensen kunnen betekenen. Daarom zorg ik ook voor extraatjes zoals een lekkere eiwitshake na de training, deodorant en schone handdoeken. Maar ook voor samenwerkingen met bijvoorbeeld Peter van My Health Store in de vorm van supplementen. Ook werk ik samen met voedings- en lifestylecoach Denise Koeijvoets van ChoiceWise. Om nog meer uit jezelf te kunnen halen, ook op het gebied van voeding,’ vertelt Nick enthousiast.

Pepp.fit Roosendaal logo

Pepp.fit Roosendaal: ga jij de uitdaging aan?

Ben je toe aan een gezonder en fitter leven? Je bent meer dan welkom om een proeftraining bij Nick van Pepp.fit Roosendaal te volgen om te kijken of het iets voor je is! Wil je ondertussen al meer weten? Volg Nick dan vooral op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwsbrief