Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Pasen in Roosendaal
Over Roosendaal

Een speciaal paasweekend met de lekkerste acties!

22 maart 2021

22 maart 2021 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Pasen komt er weer aan. En dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Om er toch een mooi weekend van te maken, willen de Roosendaalse ondernemers je maar al te graag een handje helpen met heerlijke culinaire hoogstandjes, die je kunt delen in een klein gezelschap. Zo krijg jij toch nog een paaswaardig 2021!

Gouden paasei roos24

Start je paasweekend met een heerlijk glas #LOU rosé van Winebizz

Bij Winebizz kun je het hele jaar terecht voor een verrassend assortiment wijnen. Om Pasen dit jaar wat specialer te maken, hebben zij nu de heerlijk verfrissende rosé van #LOU in hun assortiment opgenomen. Deze frisse rosé bevat aroma’s van bessen, frambozen en een hint van wit fruit. Extra lekker als de zon schijnt! Geniet van je paasweekend met deze rosé en bestel hem gemakkelijk op de website van Winebizz of door een bezoek te brengen aan de winkel op de Raadhuisstraat 60.

Breng Sis bij je thuis

Bij Restaurant Sistermans kun je normaalgesproken een heerlijk avondje uit om te genieten van al het lekkers op de menukaart. Helaas zit dat er dit paasweekend niet in. Vandaar dat ze graag Sis bij je thuis brengen! Je kunt kiezen uit een heerlijke SIS-brunchbox of een 4-gangendiner box. Speciaal voor de kleintjes hebben zij een kidsbox samengesteld voor maar € 5,- per box. Je kunt de boxen makkelijk vóór 1e of 2e paasdag bestellen via de website van Hotel Central of door te bellen naar 0165 535657. Je kunt ervoor kiezen om de boxen af te halen op 4 of 5 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur en als je liever de deur niet uitkomt, bezorgen zij de box bij je thuis tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

Heerlijk genieten van de paasbrunch van ‘t Paviljoen

‘t Paviljoen is met hun lekkere koffies, broodjes en maaltijdsalades een begrip in Roosendaal. Tijdens Pasen hoopt ‘t Paviljoen je te kunnen ontvangen op hun terras, maar mocht dit niet mogelijk zijn, dan zorgen zij ervoor dat je alsnog thuis kunt genieten van de uitgebreide paasbrunch voor take away. Je kunt kiezen uit een broodje carpaccio of gerookte zalm en zitten er diverse hartige en zoete gerechtjes bij. Dat wordt gegarandeerd genieten! Bestellen kan door te mailen of door te bellen naar 0165 393 464. 

Pasen in Roosendaal

Egg-citing nieuws van Bagels & Beans

Bagels & Beans staat natuurlijk bekend om hun rijkelijk belegde bagels. Egg-citing nieuws: tijdens Pasen kun jij een zalige Bagels & Beans Paasbox scoren voor twee personen. Hierin zitten niet twee, maar drie verse bagels die je naar eigen smaak kunt beleggen. Dit is nog niet alles: je krijgt er ook heerlijke plantbased gele koeken en frisse sapjes van de guanabana bij. Wacht niet te lang en bestel snel via de website of door een mail te sturen!

Pasen in Roosendaal

Ouderwets eitjes zoeken met de WapenPaasTocht

Heb je zin om iets actiefs te doen tijdens Pasen? Ga eropuit met de WapenPaasTocht van het Wapen van Roosendaal! Tijdens de tocht ga je op zoek naar virtuele eieren die verspreid zijn door het centrum van Roosendaal. Lekker ouderwets eitjes zoeken met een modern tintje. Leuk voor jong en oud! Als je de eieren gevonden hebt, worden ze omgetoverd in échte chocolade eieren. Honger gekregen van het zoeken? Dan kun je de tocht in stijl afsluiten met een heerlijke Wapenpaasbrunch. Reserveer snel via de website.

Pasen in Roosendaal

Ambachtelijk genieten bij Caffè Dono

De lekkerste koffie, thee en chocolade haal je natuurlijk bij Caffè Dono. Ook dit paasweekend kun je bij Caffè Dono weer terecht voor ambachtelijke chocolade paashazen, kippen en eitjes. Koffie en thee kan bij deze lekkernijen natuurlijk niet ontbreken.  Daarom heeft Caffè Dono voor de paasdagen speciale paaskoffie en -thee. Bestel snel en gemakkelijk via de website van Caffè Dono.

Pasen in Roosendaal

Vind jij het gouden paasei?

Ook wij van ROOS24 hebben iets leuks bedacht! In aanloop naar Pasen verstoppen we van 29 maart tot en met 4 april elke dag een gouden paasei ergens in het centrum van Roosendaal. Vind jij als eerste het gouden paasei? Dan win je een leuke prijs, aangeboden door een Roosendaalse ondernemer. Simpel toch? Check alle voorwaarden en hoe je kunt deelnemen op de actiepagina!

Gouden paasei pasen

Vier Pasen in Roosendaal

Met al deze smaakvolle paasacties wordt het een eitje om het paasweekend goed door te komen. De Roosendaalse ondernemers hebben aan iedereen gedacht, dus gegarandeerd dat er een actie bij zit voor jou. Denk jij ook aan hen? Steun onze Roosendaalse ondernemers door lokaal te bestellen. Fijn paasweekend!