Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Oud en nieuw roosendaal feesten
Evenementen

Oud en nieuw in Roosendaal: dit zijn de leukste feestjes!

5 december 2019

5 december 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Zeg je december, dan zeg je waarschijnlijk Sinterklaas en Kerstmis. Maar december is natuurlijk ook de maand waarin we terugkijken op het jaar 2019 en knallend het nieuwe jaar in gaan. De horeca in de Roosendaalse binnenstad pakt dit jaar flink uit op New Year’s Eve met de leukste feesten*. Oud en nieuw vier jij dus gewoon met je vrienden in Roosendaal!

*Dit blog wordt in de aanloop naar oud en nieuw 2019 aangevuld met nieuwe events. Mis je een feestje in de lijst? Tip de redactie!

Oud en nieuw Vintage bij JaxX

JaxX gaat het nieuwe jaar in op een ouderwetse manier. Ouderwets gezellig wordt het zeker, maar daarnaast wordt JaxX omgetoverd tot een echte vintage bar. Trek jouw tofste vintage outfit aan, want de best geklede feestganger ontvangt vanaf 00:00 uur ieder uur gratis shots!

Om een teleurstelling aan de deur te voorkomen kun je online of aan de bar alvast jouw tickets bemachtigen. Je hebt de keuze uit een regulier entreebewijs vanaf 5 euro of een JaxX-pas voor 25 euro. Hier krijg je 10 consumpties bij. En natuurlijk krijg je sowieso een koud glas champagne. Dus, 2019 afsluiten in stijl? Welcome to the vintage-party!

3Weesgegroetjes New Years Eve

We blijven in de vintage sferen, want ook bij 3Weesgegroetjes gaan we terug in de tijd tijdens de afsluiting van het jaar 2019. We gaan namelijk terug naar de 20’s. Tijdens de hele avond kun je genieten van luxe hapjes, lekkere muziek en je mag natuurlijk een dansje wagen. Om 00:00 uur wordt er uitgebreid getoast op het nieuwe jaar met een lekker glaasje bubbels.

Kaarten voor 3Weesgegroetjes New Years Eve zijn vanaf nu te koop aan de bar voor 32,50 euro per persoon.

oud en nieuw roosendaal

DifferenZ NYE

Net als voorgaande jaren is DifferenZ NYE terug. Dit jaar met een nieuw concept: voor 65 euro geniet je namelijk van een all-in feestje. Dat betekent onbeperkt consumpties nuttigen (m.u.v. sterke drank) en maximaal feesten. Voor 95 euro krijg je bij entree ook een fles sterke drank of je koopt met losse munten jouw favoriete mixdrankje.

De feestlocatie is dit jaar iets kleinschaliger en nóg intiemer. Dat belooft een gezellige en hete avond te worden bij Café Ergens Anders. Trek dus je meeste sjieke kostuum uit de kast, want tijdens oudejaarsavond bij DifferenZ is de dresscode goud/zilver/zwart. De minimum leeftijd voor DifferenZ NYE is 23 jaar.

NYE Bij Moeders

De New Years Eve party bij Café Bij Moeders gaat pas los als alle pijlen de lucht in zijn geschoten. Vanaf 01:00 uur opent Bij Moeders haar deuren voor een perfect begin van het nieuwe jaar. Ideaal voor iedereen die eerst thuis of bij vrienden en familie oud en nieuw viert.

Kaarten voor de NYE-party van Café bij Moeders zijn vanaf nu te koop aan de bar voor slechts 10 euro inclusief drie consumpties!

El Corazon presents: New Years Eve

Ook El Corazon opent pas in 2020 haar deuren voor de viering van het nieuwe jaar. Vanaf 00:30 ben je welkom voor een heet avondje met hele toffe artiesten. Tijdens New Years Eve staan Elias (Ex on the Beach), April Grey én Bad Berry achter de mic en draaitafel.

Vorig jaar ging de kaartverkoop erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Je kunt kiezen uit drie arrangementen: Bronze kost 20 euro en is inclusief 3 muntjes. Voor 30 euro heb je een Silver-arrangement inclusief 5 muntjes en de echte diehards krijgen maar liefst 10 muntjes voor 50 euro en gaan daarmee voor Gold!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heb jij je plannen al gemaakt voor NYE? 🍾🍾

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Nieuwjaarsborrel bij Chagall

Geen feestje tijdens oudejaarsavond, maar wel op 1 januari tijdens de nieuwjaarsborrel om samen te proosten op 2020. De nieuwjaarsborrel bij Chagall start om 15:00 uur en de Dellenoy Brothers zijn aanwezig om de gezellige middag en avond in Chagall compleet te maken!

Oud en nieuw chagall roosendaal

Vier oud en nieuw in Roosendaal

Nog geen plannen? Deel dit blog dan met je vrienden en houd ‘m in de gaten. De komende dagen delen we alle toffe NYE-feestjes in Roosendaal! Waar ben jij te vinden tijdens oud en nieuw in Roosendaal?