Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Oud en nieuw roosendaal
Evenementen

Oud en nieuw in Roosendaal: dit zijn de leukste feestjes!

5 december 2018

5 december 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Zeg je december, dan zeg je waarschijnlijk Sinterklaas en Kerstmis. Maar december is natuurlijk ook de maand waarin we terugkijken op het jaar 2018 en knallend het nieuwe jaar in gaan. De horeca in de Roosendaalse binnenstad pakt dit jaar flink uit op New Year’s Eve met de leukste feesten. Oud en nieuw vier jij dus gewoon met je vrienden in Roosendaal!

 

Happy Feelings – The NYE Edition bij Chagall

Chagall staat altijd garant voor de gezelligste feesten. Grote kans dat jij ook New Year’s Eve bij Chagall viert tijdens Happy Feelings. Dj’s DI GIANNI en Ralvero draaien de lekkerste plaatjes waarbij je helemaal los kunt gaan. Voor slechts 20 euro dans je al mee! Dit is inclusief garderobe, champagne bij binnenkomst en twee consumpties naar keuze. De deuren openen al om 20:00 uur. Kom je voor 00:00 uur? Dan staat er ook nog een heerlijke hapjestafel klaar. Je komt dus zeker niets te kort tijdens Happy Feeling bij Chagall. Zorg wel dat je in stijl komt, want het thema deze avond is black & white. Klinkt goed toch? Scoor nu alvast je kaarten aan de bar bij Chagall! Let op: Happy Feelings in Chagall is 18+

Oud en nieuw Roosendaal

NYE Bij Moeders

Café Bij Moeders, nog zo’n begrip in Roosendaal. En ook tijdens oud en nieuw kun je hier natuurlijk weer terecht voor een goed feestje. Of eigenlijk tijdens nieuw, want de deuren openen om 01:00 uur. De perfecte afterparty van jouw huisfeestje dus! Je koopt je kaarten nu al aan de bar van Café Bij Moeders voor slechts 10 euro. Bij entree ontvang je dan ook nog eens drie consumptiemunten! Dit feestje is voor jong en oud, want de minimum leeftijd is 16 jaar.

Oud en nieuw roosendaal

Scoor je tickets nu aan de bar!

New Year’s Eve bij El Corazon

Ook bij El Corazon komt de avond laat op gang, maar dan heb je ook wat! Om 00:30 uur opent de club haar deuren voor New Years Eve. Vanaf dan is het dansen en feesten geblazen met onder andere Kelly Ross, Superior en Bad Berry achter de draaitafel.

Je hebt deze avond keuze uit drie arrangementen. Voor slechts 20 euro heb je het bronzen arrangement. Hierbij ontvang je naast een entreebewijs drie gratis consumptiemunten. Liever alvast meer consumptiemunten? Kies dan voor het zilveren arrangement voor 10 euro extra. Hierbij ontvang je vijf munten. Ga je all the way? Dan ga je voor goud! Voor slechts 50 euro ontvang je maar liefst tien munten! De munten zijn in te wisselen voor fris, bier en wijn, maar ook voor de lekkerste mixdrankjes.

Denk je dat je dit aan kunt? Dan zien we je op NYE bij El Corazon. Scoor je tickets nu online!

DifferenZ – NYE 2019

DifferenZ is anders. ‘Outstanding in every way!’ Je moet dan ook aan wat voorwaarden voldoen om dit unieke nieuwjaarsfeestje in Hotel Tongerlo te mogen bezoeken. Zo is dit feestje 23+ en dien je netjes gekleed te komen. Vrijgezelle mannen? Schaf maar een premium abonnement op Tinder aan, want zonder vrouw is de kans klein dat je binnenkomt. Ben je eenmaal binnen? Dan kan het feestje beginnen, want met dj’s Fer Sebasti, Mr Efflix, NaniLicious, Coen Baas, Jessica Prins en Funky Jef is ook stilstaan niet toegestaan!

Even iets anders, maar wel heel vet! Tickets koop je vanaf 30 euro inclusief welkomstdrankje, shots and bites. Zien we jou daar?

Oud en Nieuw Roosendaal Hotel Tongerlo

Hollywood bij JaXx

In Bruincafé JaXx is eigenlijk altijd iets te beleven. Ook tijdens oud en nieuw pakken ze weer groots uit. Je kunt namelijk helemaal gratis naar het Hollywood feestje bij JaXx! Wat moet je hiervoor doen? Eigenlijk niet zo veel. Haal nu alvast je gratis ticket op bij de bar en zorg gewoon dat je op tijd bent. JaXx zorgt voor vuurwerk, oliebollen en champagne. Natuurlijk is het wel leuk als je in Hollywood-style komt. De leukste outfit wordt namelijk beloond met een gratis cocktail!

Oud en nieuw Roosendaal JaXx

Vier oud en nieuw in Roosendaal

Nog geen plannen? Deel dit blog dan met je vrienden. Inspiratie genoeg! Waar ben jij te vinden tijdens oud en nieuw in Roosendaal?